Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 4083

„Na, palauk!“ online filmukai vaikams – tikras stebuklas, patiksiantis visai šeimai. Ši serija primena apie atostogas. Vilkas klasta įsigauna į kruizinį laivą, tikėdamasis sugauti kiškutį. Vėliau abu veikėjai patenka į sudėtingą situaciją – į laivą ima skverbtis vanduo. Ar jiems pavyks išsigelbėti? Tai išskirtinė „Na, palauk!“ serija, kadangi atrodo, kad joje vilkas ir kiškis trumpam susidraugauja.

2030 | 2018-07-24 | 3329

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2000 | 2017-06-07 | 3854

Liūtas ir kiškis - filmukas apie miško karalių liūtą, be jokio gailesčio medžiojantį miško žvėris. Išsigandę žvėreliai ieško būdų kaip išvengti liūto nasrų. Staiga kiškiui šauna į galvą puiki mintis. Jis sugalvoja atvylioti liūtą prie šulinio ir taip juo atsikratyti. Liūtas šulinyje pamatęs savo atvaizdą baisiausiai įsiunta, mat pagalvoja, kad jame tūno kitas liūtas. Istorija baigiasi tuom, kad liūtas šoka į šulinį ir nebeišnyra. Miško žvėreliai laimingai sau toliau gyvena. Šis filmukas pamoko, kad negalima savęs laikyti visagaliu ir skriausti silpnesnių už save.

2000 | 2017-06-07 | 3467

Skirtingi ratai linksmas filmukas. Ar esatę matę lokį, kuris konstruotų vežimą? Šio filmuko pagrindinis veikėjas būtent šis gyvūnas, kuriam tai pavyko, bet ne tobulai. Tačiau kaip panaudoti ratą, ir koks tai, be galo, naudingas išradimas galima bus pamatyti pažiūrėjus šį filmuką. Kiekvienas pažiūrėjęs supras, kad norint, jog daiktas veiktų, reikia jį itin kruopščiai sumeistrauti.

2030 | 2018-07-24 | 3907

Aprašymas: Buvęs gatvių vaikis Aladinas, vogdavęs maistą, kad išgyventų, surimtėjo ir įsimylėjo. Jo išrinktoji – Agrabo miesto princesė Džasmina. Kartu su ja, beždžionėle Abu, skraidančiu kilimu ir greitakalbiu Džinu bei impulsyviąja papūga jie leidžiasi į nepamirštamus nuotykius. Kiek pavojų tyko kelyje ir kiek stebuklų išsipildys bekeliaujant? Princesei Džasminai, užaugusiai auksiniuose rūmuose, prasidės visai naujas gyvenimo etapas su nepamirštamais įspūdžiais, o Aladinas turės įveikti dar daug išbandymų, kad pagaliau galėtų vesti savo mylimąją ir tapti tikru princu, o gal net ir sultonu.

2002 | 2017-06-09 | 3902

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

2030 | 2018-07-24 | 4075

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2022 | 2017-06-09 | 3483

Šioje Mašos ir lokio serijoje Vienas namuose pasakojama apie tai, kaip smagu švęsti naujuosius metus kartu su draugais. Tačiau lokys nenori draugų, jis nori vienas papuošti eglutę ir namus. Bet netikėtai jis supranta, kad visai nelinksma vienam, o Mašos nėra. Koks įvyks stebuklas ir kokią dovaną gaus lokys, vaikai sužinos filmuke Vienas namuose.

2011 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Visų vaikų draugas Mikė Pūkuotukas grįžta! Sunku suskaičiuoti, kiek mažylių užaugo klausydamiesi pasakų apie smaližių Mikę Pūkuotuką, kiek vaikų svajojo aplankyti Šimtamylę girią ir Paršelį, užsukti į svečius pas mamą Kengą ir Riuką, linksmintis kartu su Tigru, klausantis Triušo ir Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą Asiliukui. Po 35- erių metų pertraukos „Walt Disney Animation Studios“ pristato dar vieną pilnametražę Mikės Pūkuotuko istoriją, kupiną nuotykių, šilumos ir prisiminimų apie vaikystę. Animacinis filmas, įkvėptas Mikės Pūkuotuko tėčio, Alano Alexanderio Milne istorijų kviečia stebėti naujus mešiuko ir jo draugų nuotykius dubliuotus lietuviškai! Išmintingoji Pelėda visą būrį Šimtamylės girios gyventojų siučia į visų geriausio draugo, berniuko Christopherio Robino paieškas.

2030 | 2018-07-24 | 3714

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

1975 | 2018-10-08 | 10816

Aprašymas: (rus. Капитан Немо). Tai Žiulio Verno romano „Dvidešimt tūkstančių mylių po vandeniu“ ekranizacija, kurioje charizmatiškasis kapitonas Nemo valdo aukščiausių technologijų povandeninį laivą Nautilus ir patiria daugybę nuotykių.

Морское чудовище уничтожает военные корабли, и знаменитый профессор Аронакс отправляется в карательную экспедицию. После неудачного сражения с чудовищем корабль идет ко дну, а профессор, его слуга Консель и китобой Нед Лэнд попадают на подводный корабль и совершают удивительное путешествие под водой.

Kapitonas Nemo (1-3 serijos) - Капитан Немо (1975)

1998 | 2017-06-09 | 3601

Donald Duck Uncle Donald's Ants išleistas 1952 m.

2030 | 2018-07-24 | 3374

Aprašymas: Prieš septynerius metus Yuto Amakawa tėvai mirė palikdami jį vieną be jokio giminaičio. Nuo tada, jo vaikystės draugė, Rinko Kuzaki, pažadina jį, gamina jam ir geranoriškai rūpinasi juo. Vienintelis dalykas likęs iš praeities yra raudonas pakabukas kurį jam davė seneliai kaip sėkmės talismaną (omamori). Nuo 16-to gimtadienio, jo talismanas nebepajėgus apsaugoti jį nuo blogio dvasių, ir į Yuto gyvenimą ateina Himari. Katės dvasios samurajė ir demonų medžiotoja kuri, beprotiškai bando su juo susiporuoti, prisiekia saugoti Yuto. Tik yra viena problema: Yuto turi alergiją katėms…

2000 | 2017-06-07 | 3978

Senosios animacijos filmukas Pakeliui su debesimis. Pasakojimas apie tigriuką ir beždžioniuką. Tigriukui buvo liūdna nes nėra saulės. O beždžioniukas jį mokė jog jei kažkas yra, kad ir debesys - vadinasi jau linksma. Kiek pasaulyje gerų draugų ir gerų sumanymų. Susirinko jie visi dramblys, krokodilas ir visi linksminosi. Pakeliui su debesimis ir linksmais draugais. Gryžęs namo tigriukas suprato, kad pasivaikščiojimas buvo labai linksmas, nors ir visą dieną buvo debesuota.

2000 | 2017-06-07 | 4101

Filmukas vaikams Mano draugas Martynas. Filmukas apie berniuką ir jo draugą šuniuką Martyną. Linksmai jie vaikštinėjo kartu, bet vieną dieną šunelis dingo. Berniukas labai liūdėjo ir ieškojo savo šuniuko, net sugalvojo pakabinti skelbimą, bet niekas neatsiliepė. Tačiau jam padėjo pažįstama mergaitė Lėna kuri surado ir atvedė šuniuką. Tada jie visi susidraugavo.

1995 | 2017-06-09 | 3659

Aprašymas: Raudonkepuraitė – mergaitė, gyvenanti su mama, nešina lauknešėliu išeina aplankyti senelės, kuri gyvena miške. Ji kelionės metu sutinka vilką, jam viską išplepa, o šis nutaria suėsti Raudonkepuraitę ir jos senelę.

2030 | 2018-07-24 | 5602

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.