Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3736

Aprašymas: Mėgstamiausia Po šventė yra Žiemos šventė. Kasmet jis su tėčiu kabina papuošimus, linksmai miniai kaimietukų dalija makaronų sriubą. Bet šiais metais Šifu pranešė, kad kaip Drakono kario, Po pareiga yra surengti neįtikėtinai formalią Žiemos šventę Nefrito rūmuose. Po pasiklysta tarp savo Drakono kario pareigų ir šeimos tradicijų, tarp Šifu ir tarp pono Pingo. Kai prasideda pasiruošimas šventei, Po supranta, kad neįmanoma patenkinti abejų pusių. Galiausiai jis pasikliauja savo širdimi ir atskleidžia Šifu bei ponui Pingui tikrąją tradicijų, bendravimo ir šeimos prasmę.

2000 | 2017-06-07 | 3657

Filmukas vaikams Kaip Maša susipyko su pagalve. Tai nutiko šią vasarą mergaitei vardu Maša. Ją katik paguldė miegoti, o jai nesimiega. Na nemoka žmogus miegoti ir viskas. Ir kas gi sugalvojo tas lovas, tas anklodes, tas pagalves. Nusprendė maša eiti į sodą pasivaikščioti. Ten sutiko apvalų labai gražų mėnulį. Sutiko Maša šuniuką, kuri pakvietė ją miegoti savo būdoje ir dar atnešė kaulą. Bet jai nelabai patiko šuns būdoje. Vėliau keliavo ji pas vištas, pas varles, pas gandrą miegoti. Mergaitė ilgai ieškojusi rado savo vietelę ir saldžiai užmigo.

1970 | 2017-06-09 | 3946

Pluto's Judgement Day.

2014 | 2017-06-09 | 3653

Aprašymas: Šeimų būna įvairių, tačiau mažojo Egio artimieji mažų mažiausiai nepanašūs į tradicinę šeimą… Našlaičiu likusį berniuką supa aibė įvairiaspalvių monstrų, keliančių siaubą Sūrbridžo gyventojams. Dėžinukais vadinamų pabaisų namai – požemių labirintai, jų drabužiai – dėžės, maistas – šiukšlės, o linksmiausia pramoga – gąsdinimas! Tačiau visoms istorijoms vieną dieną ateina galas – neapsikentusi nesibaigiančių monstrų išdaigų, miesto dezinfekcijos tarnyba nusprendžia nusikratyti pabaisomis, kurios, anot legendų, naktimis vagia Sūrbridžo gyventojų vaikus ir sūrį. Tačiau ar dėžinukai iš tiesų yra tokie kraugeriški monstrai, kokiais juos piešia nieko apie pabaisas neišmanantys miestelėnai? Mažasis jų globotinis Egis ryžtasi kartą ir visiems laikams Sūrbridžo gyventojams įrodyti, jog mažieji dėžinukai – žavūs ir geraširdžiai sutvėrimai, labiau už viską bijantys… žmonių! Tačiau ne viskas pasirodo esą taip paprasta – Egio kelyje tyko aibė nuotykių, piktai nusiteikusių miestelėnų ir viena už kitą smagesnės dėžinukų išdaigos. Berniukui tenka misija ne tik apsaugoti savo draugus ir šeimą, tačiau ir užkariauti jam vis labiau patinkančios mergaitės širdį.

2004 | 2017-06-09 | 3892

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Helen Keller ir Leonardo da Vinci.

2007 | 2017-06-09 | 4553

Aprašymas: Įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems“. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus…

1954 | 2017-06-08 | 3875

Filmukas Du godūs meškiukai. Gyveno kartą miške Meškų šeimyna ir du mažylius meškiukus kurie mėgdavo miegoti. Tačiau neklaužados niekaip nepasidalindavo kaldra ir lova, tai mama Meška turėjo ką veikti. Meškiukai buvo godūs, todėl mama juos mokė viską dalintis po lygiai. Kartą meškiukai nusprendė ieškoti laimės ir sutiko lapę, kuri vargšelius pamokė - Kol žemėje gyvuos kvailystė ir gobšumas, lapėms gyventi galima :)

2000 | 2017-06-07 | 3933

Filmukas vaikams Vaikiškas albumas. Filmuku šios istorijos nepavadinis, tai tikrų tikriausias animacinis miuziklas. Jame gausu stebuklų, bei nuotykių. Tai pasaka apie Karalaitį ir paprastą merginą jų išgyvenimus ir meile. Isotorija tikrai patiks kiekvienam, ką sužavėjo „Pelenė“, tik šioje istorijoje, meile nugali tik skambant muzikai ir neištarus nei vieno žodžio.

2030 | 2018-07-24 | 3198

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2008 | 2017-06-09 | 3584

Aprašymas: Volisas ir Gromitas ėmėsi verslo. Jie savo namus paverčia į tikrą kepyklą – su didžiulėmis orkaitėmis, robotizuotais maišytuvais ir senamadišku vėjo malūnu ant stogo. Jiems gerai sekasi, tačiau Gromitą neramina keisti nutikimai: per šiuos metus be pėdsakų dingo 12 vietinių kepėjų. Volisui tai nė motais. Netrukus Gromitas supranta, kad jo šeimininkui gresia pavojus ir imasi tirti paslaptingų dingimų priežastis, kurias pavadina „Kepalo ir mirties reikalu“…

2030 | 2018-07-24 | 3462

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

2002 | 2017-06-09 | 3589

Aprašymas: Į tą šalį galima patekti per ketverias duris – Oro, Vandens, Žemės ir Ugnies, durų raktus saugo išmintingasis drakonas Etelbertas, kuris vienintelis žino jų paslaptis. Bet tos durys visada atviros žmonėms. Ne visiems – tik tiems, kurių širdyje rusena tikėjimas stebuklais, kurių sielos trokšta nuotykių, atradimų ir pažinimo džiaugsmo. Bet netgi čia, pačioje saulėtos šalies širdyje, giliai pasislėpę tūno klasta ir blogis. Raganius Septimus, ištremtas už savo piktus darbus, ieško kelių atgal į žmonių pasaulį. Jis rengiasi grįžti ir jį užkariauti, bet tam jam reikalingas vienas daiktas iš Drakonų šalies. O jį paliesti gali tik tyro ir švaraus žmogaus rankos. Tuo žmogumi tampa Kevinas, padūkęs fantazuotojas ir nuotykių ieškotojas. Drakonų šalis įsuka jį į savo keistos kasdienybės, stebuklų ir pritrenkiančių įvykių verpetą. Blogį nugali draugystė, narsa ir išradingumas. O tiksliau – Kevinas su jaunais drakoniukais Elfiu ir Mod – tokiais pat nutrūktgalviais, kaip ir žmonių vaikas.

2000 | 2017-06-07 | 3747

Kartą ryte saulės atokaitoje po kiemą lakstė ančiukas, žaisdamas su savo šešėliu. Šešėlis jam buvo geriausias žaidimų draugas. Ančiukas Kriakria netikėtai patenka į bėdą – įkrenta į tamsią duobę, o ten šešėlio ir nebėra. Kartą ryte – pamokantis filmukas vaikams apie draugystę ir jos naudą. Lietuviškai ir online galima žiūrėti senosios animacijos pasaką apie ančiuką ir draugystę.

2021 | 2017-06-09 | 4158

Dešimtasis sezonas kartu su neišblėstančio populiarumo personažais Tomu ir Džeriu nukels į saulėtą paplūdimį. Vaikus pralinksmins sportuojantys katinai. O kaip sportuoti seksis katinui Tomui? Šis personažas tikras nenuorama tad nenorės nusileisti. Kovoti su konkurentu ne taip lengva todėl bus labai linksma stebėti jų lenktynes. Ir vėl keliausim su pašėlusiais veikėjais į neįtikėtinus nuotykius. Ančiukas Spaikas ir jo sūnelis tapę virėjais bei Tomas ir Džeris apsigyvenę pilyje argi tai ne nuostabu ? Čia jie gali tapti kuo tik užsinorėję. Pamatysite jog nieko nėra neįmanomo pasakų pasaulyje.

2000 | 2017-06-07 | 3705

Filmukas vaikams Akmens sūnus ir milžinas. Pasakojimas apie milžiną, kuris iš žmonių pavogė ugnį, šviesą ir šilumą. Didvyriai karžygiai norėjo nukauti milžiną, tačiau jis pasirodė toks galingas, jog susiurbė debesis ir pūsdamas užšaldė visus karžygius. Tačiau atsirado vienas narsus jaunikaitis kuris stojo į kovą su milžinu. Jis stebuklinga strėle šovė į žvaigždes ir atšildė karius. Vėliau nujojęs pas milžiną gudrumu ir narsa jį nugalėjo. Milžinas siūlė jam savo jėgą, tačiau narsus karys atšovė jog jėga priklauso tik žmonėms. Jaunikaitis sugražino ugnį, visi paukščiai žvėrys ir žmonės džiaugėsi ir šlovino Karį Susruką. Filmukas moko narsos, dorybės ir rūpesčio kitais.