Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3433

Istorija apie meškiną kuris labai liūdėjo, kad visi turi uodegas išskyrus jį. Nuėjęs pas daktarą jis išsiprašo povo uodegos. Kaip meškinui sekėsi gyventi su uodega pamatysite filmuke, ir suprasite, kad pavydėti kitiems daiktų, kurių pats neturi, tikrai nereikia. Filmukas sprendžia labai aktualią temą lietuviškai publikai.

1960 | 2017-06-07 | 3946

Auksinė plunksnelė – graži ir be galo įdomi pasaka apie išpuikusią princesę. Kartą į karalystę, kurioje gyveno princesė, užklydo alkana senelė ir paprašė ją pamaitinti. Karalius neatsisakė, tačiau princesė sumanė papokštauti ir senelei į sriubą prikratė druskos ir pipirų. Nuolankioji senelė apsimetė, kad valgis jai patiko ir atsilygindama princesei už vakarienę, ji išpildė princesės norą ir pavertė ją auksine plunksnele. Tačiau už savo išdaigas princesė turėjo brangiai sumokėti. Ši pasaka prikausto prie ekranų ir pamoko, kad už patyčias likimas anksčiau ar vėliau nubaudžia, o už gerą širdį – apdovanoja.

1964 | 2017-06-08 | 4288

Filmukas Coliukė. Kartą gyveno moteriškė, ji neturėjo vaikų, todėl ji nuėjo pas žynę. Ta žynė davė moteriškei miežio grūdą ir liepė jį pasodinti. Moteriškė nieko nelaukusi pasodino grūdą ir staiga išdygo didžiulė gėlė, o jos žiede - maža nuostabiai graži mergaitė vardu Coliukė. Labai šiltas ir gražus filmukas vaikams apie Coliukę ir apie meilę.

2000 | 2017-06-09 | 3722

Aprašymas: Filmas pasakoja apie vieną penkiolikmečių klasę, jau prieš kurį laiką boikotavusią mokyklą. Visi 40 jos mokinių gauna pasiūlymą vykti į nemokamą ekskursiją su „buvusia” klase ir, kadangi dauguma yra pasiilgę buvusių draugų, jie visi sutiko ir linksmai besišnekučiuodami kaip kadaise važiavo autobusu. Tačiau važiuojant tuneliu buvo paleistos dujos, nuo kurių apsvaigę pradžioje nieko neįtarę paaugliai užmigo. Atsibudo jie tik apleistoje nenaudojamoje mokykloje, minėtoje negyvenamoje saloje. Lydimas armijos pasirodė buvęs jų klasės auklėtojas, kuriam tą dieną, kai klasė boikotavo mokyklą, vienas paauglių dūrė peiliu. Jis pranešė, kad klasė buvo atrinkta pagal minėtą įstatymą. Įsibaiminusiems moksleiviams buvo parodytas trumpas informacinis filmukas apie dalyvavimo taisykles, taip pat pasakyta, kad prie klasės prijungiami dar du žmonės, kurie kaip naujokai turėjo prie jos prisijungti mokykloje, bet dėl boikoto tas taip ir neįvyko. Moksleiviams išdalijamos kuprinės su reikmenimis ir ginklais bei jie išleidžiami į mišką.

Karališkas mūšis - Battle Royale (2000)

1966 | 2018-07-25 | 3314

2030 | 2018-07-24 | 3632

Aprašymas: Veiksmas vyksta fantastinėje Ginklų ir Meistrų akademijoje, Šibusene, kur Ginklo (ginklu virsti gebančios, žmogaus pavidalą turinčios būtybės) ir Meistro (Ginklo valdytojo) komandos stengiasi išvalyti pasaulį nuo blogio jėgų, rinkdamos apleistas demoniškas sielas, o kai surenka 99-ias ir sumedžioja vieną raganą, gali paversti Ginklą į Mirties Dalgį. Tačiau akivaizdu, kad tai tik šoninis scenarijus, nes sielų čia vartojama gana nedaug, užtat veiksmo ir švelniosios erotikos (ecchi) čia kiek nori!

2000 | 2017-06-07 | 3754

Paskutinė medžioklė Medžioklė, šūviai, medžiotojo padėjėjas - šuo turi atnešti pašautą paukščiuką, tačiau...jis pasielgia kitaip. Jautrus pasakojimas apie šunelio paskutinę medžioklę. Išgelbėtas paukštelis tampa šuns draugu. Draugystė vis tvirtėja, be įtarimo, kad kažkada teks išsiskirti. Melodingas animacinis filmukas atskleis tikros draugystės istoriją: kur prasideda draugystė? Kada ji baigiasi? Ar tikra draugystė baigiasi? Filmukas padės mažiesiems atrasti šiltos draugystės paslaptis ir kitaip pažvelgti į mūsų mažuosius draugus - gyvūnus. Juk jie visai kaip ir mes, ar ne, vaikai?

2030 | 2018-07-24 | 4174

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3564

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

2013 | 2017-06-09 | 4025

Aprašymas: Nuotykių animacinis filmukas apie prarastos žemės ieškojimą, kurios herojai trys draugai bando atrasti tai, kas jiems yra labai svarbu. Kelionės metu, jų laukia daug naujovių, stebuklų ir draugų. Mažus ir didelius šis animacinis filmukas nukels į neatrastas ir nematytas vietas.

1976 | 2017-06-09 | 4709

Aprašymas: Didžiajam Julijui Cezariui mirtinai įgriso mažas Galijos kaimelis, jo linksmi ir nepaklusnūs gyventojai bei jų stebuklingas gėrimas. Bet Cezaris nusprendžia duoti Asteriksui ir jo draugams dvylika užduočių, kurių nė vienas mirtingasis negalėtų į įvykdyti. Kaimelio vadas paliepia Asteriksui ir Obeliskui priimti imperatoriškąjį iššukį. Draugai to ir telaukė – nuotykiai ir linksmybės tęsiasi…

2005 | 2017-06-09 | 4001

Aprašymas: Po to, kai Sefirosas sunaikino Nibelheimą, Zakas ir Klaudas bėga iš Šinros. Pakeliui į Midgarą jie prisimena siaubingus įvykius, kurie nutiko Nibelheime, taip pat ir kovą dėl išlikimo prieš Šinrą.

2001 | 2017-06-09 | 3935

Aprašymas: Taurusis plantatorius, kuris buvo neteisingai apkaltintas ir nuteistas mirties bausme, pabėga iš kalėjimo. Dabar jis yra priverstas slapstytis svetimu vardu ir nuolat bastytis iš vienos vietos į kitą…

1998 | 2017-06-09 | 3791

Donald Duck Donald gets drafted išleistas 1942 m.

2030 | 2018-07-24 | 3825

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 5143

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-09 | 3964

Smurfai online lietuviškai Jaunystės versmė tai dar viena nuotaikinga Smurfų serija apie mažųjų nykštukų ir baisaus blogiuko Gargamelio nuotykius . Žynys bando smurfus sugauti jiems beskinant smurfauoges, tačiau kaip visada blogiukui nesiseka. Smurfai suras jaunystės versmę ir norės šio vandens parnešti tėtei , bet juos užpuls piktas trolis. Kaip linksmieji personažai pabėgs nuo trolio? Kas atsitiks tėtei smurfui išgerus stebuklingo vandens ? Pamatysite animaciniame filmuke vaikams Jaunystės versmė .