Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3877

Aprašymas: Gyvūnų grupė laukia kasmetinio potvynio, kuris suteikia jiems maisto ir vandens. Tačiau netikėtai jie atranda, kad žmonės, kurie naikino jų natūralias buveines, pastatė užtvanką, leidžiančią turėti laisvalaikio kurortą. Gyvūnai stengiasi išsaugoti deltą ir siunčia žinutę žmonėms, reikalaujančią netrikdyti gamtos dėsnių. Tai nuotaikingas filmas gamtos ir animacijos mylėtojams.

2012 | 2017-06-09 | 4054

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

1966 | 2018-07-25 | 3657

2030 | 2018-07-24 | 3659

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1995 | 2018-07-24 | 13140

Aprašymas: Tai dvyliktasis Drakonų kova Z filmas.

Drakonų kova Z: Susitapatinimas atgimsta - Dragon Ball Z: Fusion Reborn (1995)

2014 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Klasikinių pasakų rinkinys atgimsta itin originalioje animacinėje komedijoje visai šeimai. Piktoji ragana Delamorta kūdikystėje užkerėjo princesę Rožę – iki aštuonioliktojo gimtadienio ji įsidurs pirštą aštria adata ir ji bei visa jos pilis šimtui metų užmigs giliu miegu, o šį burtą galės panaikinti tik tikrai mylinčio vaikino bučinys gražiajai Rožei. Džekas – būtent tas vaikinas. Likus dienai iki aštuonioliktojo Rožės gimtadienio jis išsiunčiamas pas septynis nykštukus, kurie gyvena už septynių kalnų. Šie turėjo saugiai paslėpti Džeką, kad šis po pražūtingo gimtadienio išgelbėtų vargšę Rožę. Deja, keliaudamas pas nykštukus Džekas paklydo ir pateko į raganos spąstus. Delamortos džiaugsmui, išsipildo liūdniausias scenarijus. Princesė įsiduria pirštą, jos gelbėtojas pagrobtas ir visa karalystė užmiega giliu giliu miegu. Išskyrus septynis nykštukus. Maži narsūs vyrukai leidžiasi ieškoti Džeko – vaikiną reikia pargabenti į pilį ir pažadinti snaudžiančią princesę. Pavojingoje kelionėje jų lauks daugybė išbandymų ir netikėtumų, tačiau ūgis – ne kliūtis!

2030 | 2018-07-24 | 3540

Aprašymas: Kiaulė, Ožka, Bananas ir Svirplys (angl. Pig Goat Banana Cricket) yra geriausi draugai. Kiaulė apsėsta marinuotų agurkėlių, Ožka turi muzikinių svajonių, Bananas myli savo vaizdo žaidimus, o Svirplys yra talentingas išprotėjęs mokslininkas. Ketveriukė gyvena namelyje medyje ir leidžiasi į linksmus nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3880

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 4343

„Pasaka po pasakos“ pradedama tradiciškai: „Gyveno kartą...“, tačiau veiksmas gana neįprastas – avinas ir ožys išeina iš namų. Atskleidžiamas sumanumas, kurio dėka gyvuliams pavyksta išgąsdinti vilkus ir mėgautis skania vakariene... Tuomet sukeliama intriga. Įdomu tai, kad vilkai antrą kartą lieka nieko nepešę. Ir tai tik pradžia – „Pasaka po pasakos“ – įdomus rinkinukas vaikams, sutalpinantis porą puikių istorijų.

2013 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Ogis – tingus, riebus, mėlynas katinas, kurio didžiausias noras yra sočiai pavalgyti ir per dienas žiūrėti televizorių. Šiam idiliškam jo gyvenimui nuolat sutrukdo pačių įvairiausių išdaigų prigalvojantys trys įnamiai – tarakonai, praktiškai pašventę savo gyvenimus tam, kad Ogio būtį paverstų kuo labiau kankinančia ir nemalonia. Į pagrindinių herojų gyvenimus nuolat įpainiojami ir kiti veikėjai: arogantiškas ir savimi itin pasitikintis Ogio pusbrolis Džekas, Ogio sesuo Monika ir simpatija Olivija bei kaimynas Bobas (pykčio valdymo problemų turintis buldogas).

2030 | 2018-07-24 | 3201

Aprašymas: Superdidvyrių komanda (angl. Legion of super heroes) – JAV animacinis serialas apie herojų kovas prieš blogį.

2012 | 2017-06-09 | 4122

Aprašymas: Filmas pasakoja 13-kos metų trukmės istoriją, kuri prasideda, kai devyniolikmetė studentė Hana sutinka ir įsimyli vilkolakį. Jiedu susilaukė dviejų vaikų, Ame ir Yuki, kurie taip pat yra pusiau žmonės, pusiau vilkolakiai. Visi keturi gyveno miesto pakraštyje, bet vieną dieną vaikų tėtis mirė, ir viena su vilko vaikais likusi Hana nė nenutuokia kaip tinkamai užauginti tokius neįprastus vaikus. Nebesugebėdama nuo kaimynų nuslėpti savo vaikų prigimties, Hana persikelia į apleistą namą kalnų papėdėje. Naujoje aplinkoje jaunėlis Ame suranda savo, kaip vilko, gyvenimo kelią, o vyresnėlė Yuki tvirtai nusprendžia niekada nebepasiversti vilku. Tačiau pati Hana, nepriklausomai nuo vaikų pasirinkto kelio, džiaugiasi užauginusi tokius nepaprastus vaikus. Apskritai, tai filmas, kurio žodžiais nenupasakosi.

1970 | 2017-06-09 | 3715

Moose Hunters .

2000 | 2017-06-07 | 4060

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

1964 | 2017-06-08 | 4195

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

2021 | 2017-06-09 | 3866

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

1970 | 2017-06-09 | 3862

Pluto and the Armadillo.

2030 | 2018-07-24 | 3710

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

1992 | 2017-06-09 | 4289

Aprašymas: Aladinas, gatvių padauža, jau senai gyvena dideliame mieste su savo ištikama bezdžionėle Abu. Kai princesė Džasmin slapčia palieka rūmus, kuriuose yra verčiama būti, ji patenka į turgų, kur atsitiktinai susiduria su Aladinu. Įsakius blogajam Džafarui, šis yra įkalinamas ir priverčiamas padėti sultono padėjėjui gauti paslaptingą lempą, kurios dėka jis perimtų sostą. Aladinui tai vienintelis šansas vesti princesę, kuri pagal įstatymą privalo ištekėti tik už princo.

2000 | 2017-06-07 | 3773

Senosios animacijos filmukas Tigriukas saulegrąžoje. Ten kur teka tolimas Usuris, kur taiga plačioji ošia rūščiai, kur gyvena meškinai ir elnių bandos, Amba ten sutikt gali. Amba - tai usūrinis tigras. Buvo žiema ir vidury žiemos išaugo saulėgrąža, tai stebuklas. Tigriukas apsigyveno saulėgražoje, kuri jį šildė. Mielas filmukas vaikams prieš miegą.