Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3817

Filmukas vaikams Žemės kraštas. Filmukas apie tai, kaip asiliukas įsigeidžia surasti žemės kraštą. Nors kartu krašto ieškoti norėjo ir tigriukas, asiliukas laiko jo laukti neturėjo ir leidosi vienas į kelionę. Kol asiliukas nesėkmingai ieškojo žemės krašto, tigriukas pakilo aukštyn į dangų su savo balionėliu ir įsitikino, kad žemė apvali, beliko tik tai paaiškinti asiliukui... Puikus filmukas vaikams.

2005 | 2017-06-09 | 3889

Aprašymas: Mažyliui viščiukui Cypsiui labai nepasisekė. Jis tikėjosi išgelbėti gimtąjį miestelį nuo tikros pražūties, tačiau tik be reikalo sukėlė baisią paniką ir apsijuokė prieš visus gyventojus. Ir atsitik tu man taip: tai, ką jis manė esant griūvančio dangaus gabalu, pasirodė besanti tik mažytė gilė. Bent jau taip manė miestelio gyventojai. Nenuostabu, jog dabar visi bado žiopliuką pirštais ir net tikri giminaičiai žvelgia su sunkiai slepiama pašaipa. Tačiau netrukus Cypsiui pasitaiko proga susigrąžinti aplinkinių pasitikėjimą. Netikėtai viščiukas sužino, jog miestelį iš tiesų rengiasi užpulti tikrų tikriausi ateiviai. Bijodamas, kad išgirdę tokią naujieną gyventojai jį tik išjuoks, Cypsius ir jo draugai ryžtasi patys duoti atkirtį nekviestiems svečiams. Stulbinančius narsiųjų herojų nuotykius lydi rimti pavojai ir linksmas sąmyšis, ypač, kai netrukus paaiškėja, jog kartais gelbėti pasaulį daug patogiau, kai esi tik mažas viščiukas!

1973 | 2017-06-09 | 4284

Filmukas Leopoldo automobilis pasakoja vaikams apie nenuoramas peliukus, kurie sumanė pažaisti katino Leopoldo automobilyje. Tačiau šis netikėtai pajudėjo ir pasileido lėkti pašėlusiu greičiu. Ko tik neklaužados neišbandė, kad automobilį sustabdytų, kokių tik nuotykių nepatyrė, tačiau automobilis niekaip sustoti nenori. Kokį išradingą būdą sugalvos Leopoldas - sužinosite filme Leopoldo automobilis.

2013 | 2017-06-09 | 3707

Aprašymas: Po pražūtingos maisto audros, sukeltos jauno išradėjo Flinto sukonstruotos mašinos 2009-aisiais, pats Flintas ir jo draugai buvo priversti išvykti iš gimtojo miestelio. Jaunasis išradėjas dėl to pernelyg nesisieloja, nes gauna pasiūlymą apsigyventi mokslininkų saloje, kurioje kuriami patys pažangiausi ir nuostabiausi dalykai. Žodžiu, Flintui ten – tikras rojus. Praėjus šiek tiek laiko, Flintas nutaria apsilankyti gimtinėje. Grįžęs su siaubu pamato, kad toji maisto gaminimo mašina, kurią jis su draugais anuomet sutramdė, yra atgijusi – ir žymiai pavojingesnė nei tada. Dabar mašina gamina maistinius mutantus-pabaisas: gyvus ir labai piktus agurkėlius, amžinai alkanas tortilijas, beždžiongrybius ir panašius monstrus. Pakraupęs Flintas supranta, kad jau visai greitai sparčiai daugėjanti maistinių mutantų minia gali išsiveržti už miestelio ribų. O tuomet viskas gali baigtis pasauline katastrofa – žmones gali pakeisti nauja maistinės gyvybės rūšis. Flintas su draugais stoja į žūtbūtinį mūšį, kad nugalėtų pabaisas ir sunaikintų baisųjį savo paties išradimą.

2000 | 2017-06-09 | 4275

Aprašymas: Grinčas – žalias, storas, gauruotas padaras paplokščiu snukiu, plonais pirštais ir grėsmingomis geltonomis akimis. Nenuostabu, kad jis gyveno vienas, atsiskyręs nuo jį nuolat pašiepiančių ir jo prisibijančių miesteliūkščio gyventojų. Kai iki šv. Kalėdų buvo likę 3 dienos, 17 valandų ir 33 minutės, Grinčas galutinai supyko ant triukšmingų kaimynų, besilinksminančių ir belaukiančių šventės bei gausybės dovanėlių… Įniršęs Grinčas nutaria pavogti visas dovanėles. Per naktį Grinčas išsineša visas dovanas, o rytą išgirsta šventinį šurmulį. Supratęs, kad ne dovanos per Kalėdas svarbiausia, Grinčas laužo galvą, kaip jas grąžinti…

2000 | 2017-06-07 | 4016

Bermudų žiedas – linksmas, originalus, išskirtinis ir labai nuotaikingas filmukas apie Žalgirio krepšinio kamuolį, kuris nuskrieja į kitą planetą ir sukelia ten sumaištį. Tenykščiai gyventojai sėda į kosminį laivą ir vejasi toliau skriejantį kamuolį kol atseka jį iki pat Žemės. Būtinai pažiūrėkite šią istorija apie krepšinį ir krepšinio kamuolį. Šis filmukas išaukština antrąja lietuvių religija vadinamą krepšinį.

1971 | 2017-06-09 | 4417

Filmukas Argonautai. Visi Elados didvyriai statė laivą, pavadino jį Argo garbei. Pasakojimas apie argonautus, kurie plaukiaja į jūrą. Jūroje audra ir olos laivui pastojo kelią. Tačiau argonautai nepabūgo ir klausė Dievų patarimo. Taip jie sėkmingai įveikė olas ir laikas liko sveikas.

2012 | 2017-06-09 | 4109

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas ir hipopotamė Glorija vis dar puoselėja viltį grįžti į Niujorko zoologijos sodą ir visais įmanomais būdais ketina įgyvendinti savo svajonę. Šįkart pašėlusiems žvėreliams tenka kirsti Europą, kur ketveriukė prisijungia prie keliaujančio cirko ant ratų. Būtent čia Martis, Aleksas, Glorija ir Melmanas randa naujų draugų ir, jeigu planas pasiseks, kelią namo. Tačiau ne viskas taip lengva kaip gali pasirodyti iš pradžių, o už draugų visuomet slypi priešai. Vienas jų – toli gražu negeranoriškai nusiteikęs beglobių gyvūnų gaudytojas, kuris net neketina taip lengvai paleisti egzotiškų gyvūnų ketveriukės. Tad ar Martis, Aleksas, Glorija ir Melomanas sugebės grįžti į išsvajotąjį Niujorką?

1998 | 2017-06-09 | 3867

Donald Duck Donald's cousin Gus išleistas 1939 m.

2030 | 2018-07-24 | 3185

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus “Beprotiškų melodijų” animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke “Kiškis Kvanka vėl pokštauja” nusikelsite į Vakarus, filmuke “Mano svajonių gorila” išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

2000 | 2017-06-07 | 3492

Atsargiai lydeka – linksmas, nuotaikingas filmukas vaikams apie bebrus, kurie bando užtvenkti užtvanką, kurioje gyvena lydeka. Jie nori išvyti lydeką iš užtvankos pačiais įvairiausiais būdais, tačiau gudriai lydekai pavyksta išvengti visų bebrų pinklių. Dieną ir naktį bebrai suka galvas, kaip susidoroti su lydeka. Ir visų nuostabai pats mažiausias bebriukas pagaliau suranda būdą kaip sugauti lydeką. Ši istorija parodo, kad kartais patys mažiausi būna patys gudriausi ir sumaniausi.

2000 | 2017-06-09 | 3730

Smurfų dalis Nepaprastas medalionas ir vėl nukels vaikus į paslaptingą girią kur gyveną šaunūs nykštukai. Čia sutiksime naują personažą – piktą raganą. Ji pames savo medalioną. Žinoma mažoji smurfiukė jį suras ir tuomet prasidės keisti dalykai. Prisijuoksime iš nesusipratimų kilusių smurfų kaimelyje.Na o ragana susivienijusi su rūsčiuoju Gargameliu leisis į medaliono paieškas. Šie piktieji veikėjai puikiai dera tarpusavyje. Kaip jiems seksis pamatysite animaciniame filmuke Smurfas raganius.