Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3966

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-09 | 3721

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!

2015 | 2017-06-09 | 4382

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis šiemet vasarą atšventė jau 15 metų jubiliejų: pirmoji animacinio serialo serija buvo parodyta 1999-ųjų liepos 17 dieną. 2004-aisiais buvo sukurtas pilnametražis animacinis filmas, o naujoji juosta yra minėto filmo tęsinys. Antonio Banderas‘o vaidinamas piktasis piratas desperatiškai ieško paskutinio trūkstamo magiškos knygos puslapio. Knyga ypatinga tuo, kad joje parašius bet kokį planą ar svajonę, jie tampa realybe. Po ilgų paieškų piratas sužino, kad ant trūkstamo lapo surašytas slaptasis Krabo receptas. Vieną dieną piratui pavyksta pavogti itin saugomą Krabo vertybę. Kempiniukas ir draugai, sužinoję, kad piktasis piratas rengiasi sunaikinti jų namus, išsiruošia į gelbėjimo misiją. Įgiję superherojiškų galių, Kempiniukas ir kompanija mūsų pasaulyje stoja į žūtbūtinį mūšį su piratu ir jo šutve.

2004 | 2017-06-09 | 3982

Aprašymas: Kai princesė Ana Liza pagrobiama, ją išgelbėti gali tik labai į ją panaši, tačiau, priešingai nei princesė, jokių turtų neturinti kaimo mergina Erika. Ar pavyks jai apsimesti princese ir pergudrauti Ana Lizos priešą Pemingerį? Vargšę Eriką, tapusią princese, įsimyli karalius Dominikas. Ar jo meilė išliks, kai jis sužinos, kad gražuolė neturi nė cento ir tik apsimetinėja? Klasikinės Marko Twaino istorijos apie princą ir elgetą perdirbinys su daug gražios muzikos, spalvingos animacijos ir su barbėmis.

2013 | 2017-06-09 | 3749

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2014 | 2017-06-09 | 3957

Aprašymas: Pasaulio geriausi didvyriai įkuria „Tesingumo lygą“ su tikslu sustabdyti ateivių invaziją Žemėje.

1985 | 2017-06-09 | 4005

Paskutinėje filmuko „Mauglis“ serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ džiunglių gyventojus užklumpa priešas, kurio taip lengvai nenugalėsi – sausra. O Mauglis suprant, kad nesilaikantis taisyklių Šarchanas nebegali gyventi ir stoja su juo į kovą. Vis tik didžiausia kova verda žmonių vaiko širdyje – kas jis iš tiesų – žmogus ar žvėris. Penktojoje serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Mauglis ruošiasi grįžti pas žmones ir kaip skaudžiai jam tenka atsisveikinti su džiunglių gyvenimu, jaunuolis supranta – džiunglės ir jo broliai visada liks jo širdyje.

2012 | 2017-06-09 | 4019

Aprašymas: Argentinos kino kūrėjų animacinis filmas visai šeimai. Magiška istorija prasideda, kai fantastiškoje burtininkų ir kerėtojų karalystėje pavadinimu Rodencija, princesė pameta dantuką. Jį išgelbėti gali tik mažas peliukas Edamas ir jo ištikima bičiulė, pelytė Brie. Draugai leidžiasi į kupiną pavojų kelionę, kurioje turės susikauti su niekšingų žiurkių gauja, valdoma piktadario Rotekso. Paaiškėja, kad jis ne tik pagrobė mažosios princesės dantį, bet ir siekia užgrobti taikią ir jaukią Rodencijos karalystę. Ar mažieji peliukai išgelbės Rodencijos žemę?

1954 | 2017-06-09 | 4091

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltprausys. Ši istorija apie berniuką, kuris labai nemėgo praustis. Ankstų rytą prausiasi peliukai ir ančiukai ir voriukai ir visi miško žvereliai. O berniukas baltprausys guli lovoje nesiprausęs. Ir pabego nuo berniuko visi jo daiktai, drabužiai. Tačiau berniuką išgelbėjo krokodilas ir praustuvas. Pamokantis filmukas apie tai, kad kiekvienas vaikas ir tėveliai turi praustis :)

2000 | 2017-06-07 | 4158

Nematoma kepurė – pasaka vaikams apie tinginį Timką, kuris nenori niekam nieko padėti. Visi vaikai juokiasi iš tinginio panties Timofėjaus. Berniukas miške randa nematomą kepurę su kuria tampa nematomu ir krečia draugams šunybes. Šis online filmukas puikiai iliustruoja patarlę: „Nekask duobės kitam, nes pats įkrisi.“ Na, o kaip viskas baigėsi Timkai sužinoti galite pažiūrėję Nematoma kepurė lietuviškai.

1998 | 2017-06-09 | 4036

Donald Duck Better self išleistas 1938 m.

2030 | 2018-07-24 | 3324

Aprašymas: Gufis ir jo sūnus Maksas (angl. Disney’s Goof Troop) – JAV animacinis serialas. Legendinis Walto Disney herojus Gufis pats vienas augina savo vienuolikmetį sūnų Maksą. Su juo parsikrausto į savo vaikystės miestą Spunervilį ir įsikuria greta Gufio vaikystės draugo Pito. Šio taip pat vienuolikmetis sūnus Pidžei greitai susidraugauja su Maksu. Jie kartu patiria daug smagių nuotykių, bet ne mažiau linksma stebėti ir suaugusius, kurie dažnai būna ne ką protingesni už savo atžalas. Ypač Gufis.

1999 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Jamados – tradicinė šeima: tėtis, mama, senelė, sūnus Sigė ir dukrelė Nonoko. Kaip ir kiekvienoje šeimoje kasdien jiems nutinka kas nors įdomaus ir linksmo: tai Nonoko užmirštama parduotuvėje, tai mama ir tėtis susipeša dėl televizoriaus pultelio, tai senelė nustebina savo kulinariniais eksperimentais… Labai nuotaikingas studijos Ghibli ir režisieriaus Isao Takahata anime filmas apie šiuolaikinės japonų šeimos gyvenimą, buitį bei nuolat nutinkančias komiškas situacijas.

2030 | 2018-07-24 | 3288

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2030 | 2018-07-24 | 3543

Aprašymas: Garsieji žvaigždžių karai persikelia į animacinį serialą, kuris atskleis iki šiol nežinotus herojų nuotykius. Serialo veiksmas vyksta tarp trečiojo ir ketvirtojo „Žvaigždžių karų“ epizodų – praėjus keturiolikai metų po didžiojo žlugimo, imperija bando stiprinti pajėgas, medžioja paskutinius džedajus. Sukilusių maištininkų grupė susivienija baimę keliančiame erdvėlaivyje, vadinamame Vaiduokliu, ir ima planuoti operacijas, nukreiptas į imperatorišką įgulą. Kovos beribėje visatoje žada daug nuotykių!

1997 | 2017-06-09 | 5894

Aprašymas: Astridos Lindgren vienos žinomiausių istorijų apie mergaitę Pepę Ilgakojinę, kurios tėvą, laivo kapitoną pasiglemžė jūra. Ji gyvena viena dideliame name, turi arklį bei bezdžionėlę. Susidraugauja su kaimynystėje gyvenančiais dviem vaikais ir su jais patiria begales smagių nuotykių.

Pepė Ilgakojinė - Pippi Longstocking (1997)

2008 | 2017-06-09 | 3956

Aprašymas: Volisas ir jo lojalus šuo Gromitas atidarė kepyklėlę ir susidūrė su keista žmogžudyste. Bet, kai Volisas įsimyli, Gromitui tenka vienam spręsti bylą.