Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1968 | 2017-06-08 | 4595

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2000 | 2017-06-07 | 3900

„Leiskite pavedžioti jūsų šunį“-senosios animacijos filmukas vaikams apie šunis. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris labai mėgsta vedžioti šuniukus lauke. Vienas iš jo mėgstamiausių- Citrina, nes ji neturi šeimininkų. Vieną kartą, vietoj šunelio vedžiojimo, jam davė tris kūdikius, tačiau ir su šia užduotimi berniukas puikiai susidorojo. Užsiimti šia veikla panoro ir mažylio mokytoja. Kaip jiems seksis bendrauti su šuneliais pamatysite šiame filmuke, kuriame pilna linksmybių ir daug nuoširdžios draugystės. Jei neturite laiko pavedžioti savo šunį-į pagalbą kvieskite šį pagalbininką!

2000 | 2017-06-07 | 3561

Buvo buvo kaip nebuvo – spalvingas, įdomus filmukas vaikams apie mažą mergaitę, kuri stebi kokie keisti, linksmi, įdomūs ir net baisūs dalykai dedasi aplinkui. Dangumi plaukiantys debesėliai staiga ima kristi žemyn ir pavirsta įvairiais gyvūnais, o juos prižiūri ir jais rūpinasi ūkininkas, kurio kieme jie apsigyvena. Pažiūrėkite šį filmuką – jis ne tik nuspalvins Jūsų dieną, bet taip pat parodys visiems vaikams, kiek įvairiausių dalykų vyksta aplinkui, kurių mes kartais net nepastebime.

2000 | 2017-06-07 | 3584

Filmukas Pilkakaklė. Rudenį, prasidėjus šalčiams, šaltukas išgasdino paukščius. Seni ir patyrę tikrino jaunesniųjų pasirengimą kelionei į šiltus kraštus. Viena antis turėjo dukrelę, kuri sunkiai skraidė, nes jos sparnelis buvo pažeistas. Todėl motina nutarė neskristi su visais paukščiais ir pasiliko žiemoti. Atėjus speigui ir užšalus ežerui Pilkakaklė ir visa šeima patiria daug išbandymų. Bet laimei ateina pavasaris ir viskas baigiasi gerai.

2030 | 2018-07-24 | 5966

Aprašymas: Geniukas Vudis (angl. The Woody Woodpecker show) – amerikiečių kūrybos animacinis serialas. Jame jūs išvysite Geniuko Vudžio nuotykius, įdomias situacijas ir dar įdomesnius jų sprendimo būdus.

1975 | 2017-06-08 | 4052

Burtininko Bachramo palikimas – labai linksmas filmukas apie seną burtininką Bachramą, jo tarną Zirzlią ir mažą mergaitę. Burtininkas laiko mergaitę uždaręs savo požemių tvirtovėje, mat nori, kad po jo mirties mergaitė taptų visų jo turtų valdove. Tačiau mergaitė nė neketina likti pas burtininką ir įvairiausiais būdais bando pasprukti. Po nesėkmingų bandymų pabėgti mergaitei pavyksta įkalbėti burtininką palikti savo požemius ir kartu su ja bei tarnu Zirzlia keliauti į jos pasaulį. Neabejokite ir būtinai pažiūrėkite šį filmuką – jam abejingi tikrai neliksite. Beje, ši be galo įdomi istorija parodo, kad daug ką gyvenime žmogus daug labiau pradeda vertinti tik tuomet, kai ko nors netenka.

2013 | 2017-06-09 | 4146

Aprašymas: Po „Lego“ filmo sėkmės, vienas jo kūrėjų, režisierius Jonas Burtonas nusprendė imtis dar vienos istorijos apie herojus iš legendinių kaladėlių. Autoriai rėmėsi labai populiariu video žaidimu, o kai kurias legendines frazes pasiskolino iš filmų apie Betmeną ir Supermeną. Leksas labai nori tapti prezidentu, todėl jis susivienija su Džokeriu, kuris turi nugalėti visą Teisingumo lygą – ir Betmeną, ir Supermeną. Ar su tokia draugija Leksas laimės prieš Teisingumo lygą?

2012 | 2017-06-09 | 3652

Aprašymas: Princesė Odetė, Princas Derekas ir jų patikimi miško draugai pasitinka savo pirmąją Kalėdų šventę! Bet blogietis Rothbartas siekia sunaikinti Kalėdas, kaip pačią šventę. Ar draugai galės sustabdyti blogį ir išsaugoti Kalėdas?

2012 | 2017-06-09 | 3491

2000 | 2017-06-09 | 4090

Kaip pilkajam vilkui seksis stadione? Ar piktos išdaigos jam neatsirūgs? Ir kuo baigsis vilko noras pasipuikuoti jėga? „Na, palauk!“ įvykiai stadione prikaustys ir mažus, ir didelius. Kokie žvėrys pasirodys šioje serijoje? Kaip vilkas sureaguos pamatęs sportiškąjį kiškį? Tai intriguojanti ir pamokanti animacija, kurią galite žiūrėti online. Na, palauk lietuviškai – geros nuotaikos garantas visai šeimai!

2030 | 2018-07-24 | 3765

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3849

Senosios animacijos filmukas vaikams apie nykštuką, kuris gyveno sename name. Namas labai liūdėdavo be savo šeimininko ir vieną dieną, nykštukui išėjus, namui buvo taip liūdna ir baisu, kad jis nusprendė eiti ir surasti jį. Po kiek laiko, grįžus namo, nykštukas neberado namo ir išėjo jo ieškoti. Taip jie ir ieškojo vienas kito ir niekaip negalėjo rasti. „Kaip nykštukas iš namų išėjo“ vaizduoja tikrą meilę tarp nykštuko ir namo bei pamoko, jog pasiklydus, reikia kantriai laukti ir tikrai būsi surastas.

2030 | 2018-07-24 | 3937

Aprašymas: Istorija vyksta pramanytame metropolyje, Z mieste, Japonijoje. Pasaulis pilnas keistų pabaisų, kurie mistiškai atsiranda ir pridaro daug žalos. Saitama yra super galingas herojus, kuris lengvai įveikia pabaisas ir kitus blogiukus vienu smūgiu. Kad ir kaip bebūtų, tapęs labai stiprus, Saitama pasidaro nuobodu dėl jo galių ir bando surasti stipresnį oponentą už jį.

1977 | 2017-06-09 | 3889

4-oje lietuviškai įgarsinto filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Traukinys“ aibininkė Skrybėliuotė pavagia Geno ir Kūlverstuko traukinio bilietus, tad šie išvejami iš traukinio ir jiems belieka keliauti pėsčiomis namo. Eidami per mišką draugai sutinka brakonierius ir net pakliūna į jų paspęstus spąstus, tai pamačiusi Skrybėliuotė tuoj pat nusprendžia brakonierius pamokyti. Epizode „Traukinys“ linksmieji herojai primena, kaip svarbu saugoti ir tausoti gamtą ir dar kartelį parodo, kad už gerus darbus visuomet atlyginama, o niekadėjai sulaukia savo bausmės.

2005 | 2017-06-09 | 3799

Aprašymas: Šegis, Skūbis Dū ir likusieji Paslapties korporacijos nariai išsirengia į neaprėpiamus Havajų paplūdimius žiūrėti Hanahunos didžiojo Kahunos banglenčių varžybų. O atkakę pamato, kad čia karaliauja siaubinga pabaisa, griaunanti viską, kas pasimaišo po ranka. Vietiniai gyventojai nė neabejoja, kad tai salos dvasios niršta, juk šventojoje žemėje ketinama statyti didžiulį, naują kurortą. Tačiau kai banglentininkus užpuola ištisa armija mažų pabaisiukų, senovinėmis pranašystėmis patiki visi. Negi tai ir bus ta mįslė, kurios Dafnei nepavyks įminti? Juk bėda jau ant nosies – netrukus išsiverš milžiniškas ugnikalnis.

1998 | 2017-06-09 | 3783

Donald Duck Lucky Number išleistas 1951 m.

1970 | 2017-06-09 | 3940

Pluto's Judgement Day.