Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3555

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

1998 | 2017-06-09 | 3616

Donald Duck How to Have an Accident in the Home išleistas 1956 m.

2030 | 2018-07-24 | 4576

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2000 | 2017-06-09 | 3739

Aprašymas: Pramuštgalviai vyksta į Paryžių. Ten jie lydi išsiblaškėlį tėvą Stju, kuris kviečiamas pataisyti didžiulio dinozauro. Dinozauras priklauso pramogų parkui ir sugedęs negali džiuginti vaikų. Atvykę keliautojai susitinka su parko direktore Koko. Ši netrukus pasirodo esanti baisiai valdinga, tačiau tėtušiai Stju tai nerūpi – jis įsimylėjęs iki ausų. Kaip jį atgrasyti nuo vedybų su blogąja valdytoja?

2030 | 2018-07-24 | 3367

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2006 | 2017-06-09 | 4147

Aprašymas: Pagaliau atsirado režisierius, kuris į didįjį ekraną perkėlė garsiąją Čarlzo Dikenso istoriją apie labiausiai pašėlusį visų laikų berniuką – „Oliverį Tvistą“. Kaip ir galima tikėtis, čia pilna netikėčiausių nuotykių ir smagių, išradingų pokštų. Visiems gudragalviams!

2030 | 2018-07-24 | 3646

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1968 | 2017-06-10 | 4183

Aprašymas: (rus. Бриллиантовая рука). Rusų komedijos klasiko Leonido Gaidajaus filmas apie paprastą, dorą tarybinį pilietį, kurį vaidina Jurijus Nikulinas, įsivėlusį į neįtikėtiną kontrabandos istoriją. Gorbunkovas atsitiktinai tampa dviejų žavingų piktadarių. Persekiotojai įsitikinę, kad sugipsuotoje Gorbunkovo rankoje paslėptas lobis. Deimantų ir aukso medžiotojai mėgina įvilioti naivų ir išsiblaškiusį šeimos tėvą į spąstus, norėdami nuimti nelemtąjį gipsą nuo jo rankos. O Gorbunkovas sutinka padėti milicijos pareigūnams sugauti visą kontrabandininkų gaują.

Briliantinė ranka / Бриллиантовая рука -  (1968)

2000 | 2017-06-07 | 3861

„Pasaka apie auksinį gaidelį“ – įdomi istorija iš senosios animacijos skrynios. Tai filmukas vaikams, pradedamas pasakojimu apie carą. Buvęs rūstus, sulaukęs senatvės caras nusprendė pailsėti. Kaip jam sekėsi tai padaryti, sužinoję pažiūrėję šį vaikišką filmuką. Tačiau galima palikti užuominą: carui įteikiama dovana – auksinis gaidelis. Ir jis tikrai nepaprastas... „Pasaka apie auksinį gaidelį“ – spalvingas ir intriguojantis pasakojimas.

2000 | 2017-06-07 | 3765

Filmukas vaikams Dudelė ir ąsotėlis. Kartą rinko vaikučiai miške uogas linksmai dainuodami. Tačiau vienai mergaitei sunkiai sekėsi, ji pavargo, nieko nepririnko ir nubego miško takeliu verkdama. Sutiko ji senelį baravyką, kuris suvokė jog mergaitė mėgsta patingėti ir ją išmintingai pamokė. Taip mergaitė išmoko dirbti ir visi vaikai gryžo pilnais ąsotėliais žemuogių.

2012 | 2017-06-09 | 3714

Aprašymas: Sklando legenda, kad grafas Drakula žuvo nuo česnakų porcijos ir aukštyn iškelto kryžiaus, bet tai absoliuti netiesa. Pats garsiausias kraujo siurbikas Drakula yra gyvas, sveikas ir nemirtingas. Jis investavo pinigus į specifinį turizmo ir poilsio verslą, kuris sėkmingai klesti, bet nepamiršta tėviškai pairūpinti mylimiausia vienturte dukrele. Į penkiomis žvaigždutėmis įvertintą viešbučių kompleksą „Transilvanija“ grafas sukviečia pačius garsiausius, baisiausius ir nuožmiausius monstrus. Prabangi puota dedikuojama 118-ąjį gimtadienį švenčiančiai ir amžinai jaunai Drakulos dukrelei vampyrei Mevis. Šventės planas užstringa viešbučio teritorijoje pastebėjus nekviestą svečią – žavingą, iškalbingą, mielą 21-erių vaikiną Džonataną. Grafas Drakula siaubingai bijo, kad stilingas gražuoliukas suvilios ir įsimylės Mevis, kuri per savo trumpą gyvenimą dar nesimatė su normaliais bernužėliais. Bet rūpestingasis tėtušis pavėlavo. Užteko tik vieno žvilgsnio ir seksualioji vampyrė užsisvaigsta draugauti su paslaptinguoju Džonatanu.

2007 | 2017-06-09 | 3643

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

2005 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Mažyliui viščiukui Cypsiui labai nepasisekė. Jis tikėjosi išgelbėti gimtąjį miestelį nuo tikros pražūties, tačiau tik be reikalo sukėlė baisią paniką ir apsijuokė prieš visus gyventojus. Ir atsitik tu man taip: tai, ką jis manė esant griūvančio dangaus gabalu, pasirodė besanti tik mažytė gilė. Bent jau taip manė miestelio gyventojai. Nenuostabu, jog dabar visi bado žiopliuką pirštais ir net tikri giminaičiai žvelgia su sunkiai slepiama pašaipa. Tačiau netrukus Cypsiui pasitaiko proga susigrąžinti aplinkinių pasitikėjimą. Netikėtai viščiukas sužino, jog miestelį iš tiesų rengiasi užpulti tikrų tikriausi ateiviai. Bijodamas, kad išgirdę tokią naujieną gyventojai jį tik išjuoks, Cypsius ir jo draugai ryžtasi patys duoti atkirtį nekviestiems svečiams. Stulbinančius narsiųjų herojų nuotykius lydi rimti pavojai ir linksmas sąmyšis, ypač, kai netrukus paaiškėja, jog kartais gelbėti pasaulį daug patogiau, kai esi tik mažas viščiukas!

2000 | 2017-06-09 | 3640

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.