Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3990

Aprašymas: Pagaliau sužinosime, kokius nuotykius kasmet patiria milijonai paukščių išsiruošusių žiemoti į šiltuosius kraštus! Geltonasis kikilis – mažas ir mielas našlaitis paukščiukas niekad iki šiol nėra palikęs savo gimtojo lizdo. Jis turi surasti drąsos ir šimtus savo gentainių saugiai palydėti į Afriką. Geltonasis sparnuotis turės išmokti visų lyderio bruožų bei pateisinti visų viltis. Jaudinantys nuotykiai prasideda! Šiltas ir šviesus animacinis filmukas…

2013 | 2017-06-09 | 3952

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

2014 | 2017-06-09 | 3759

Aprašymas: Makoto Nakadzono beveik tipinis mokinys. Tik va, Makoto nuo pat vaikystės geba matyti „tamsiuosius sutvėrimus“, kurie lydi tuoj mirsiančius žmones. Kartą jis išdrįsta pakalbėti su vienu iš tų „būtybių“, Akira Seno. Nepastebėjęs užuominos apie jo vaikystės draugei Hazuki gręsiantį pavojų, Makoto ryžtasi mesti likimui iššūkį.

2030 | 2018-07-24 | 3489

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3085

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

1979 | 2017-06-09 | 4259

Aprašymas: (rus. Трое в лодке, не считая собаки). Trys nelabai jauni ir nelabai sveiki anglai sumanė leistis į kelionę upe valtimi. Šis sumanymas virto eile smagių, o kartais ir pavojingų nuotykių…

2013 | 2017-06-09 | 3880

Aprašymas: Kalno papėdėje saugiai įsikūrusioje zebrų kaimenėje, linksmai ir nerūpestingai leidžiančioje savo dienas, gimsta išskirtinis mažylis. Kumba toks pats šoklus, vikrus bei greitas kaip ir kiti zebriukai, bet savo išvaizda skiriasi nuo visų: jo galva ir kaklas dryžuoti, tačiau kūnas vienspalvis. Prietaringi zebrai labai greitai susieja keisto zebriuko gimimą su blogą lemiančiu ženklu. Prasidėjus kankinančiai sausrai pašaipas keičia kaltinimai, kol galų gale Kumba pasitraukia iš savo būrio. Trokšdamas būti toks, kaip visi, jis ryžtasi susigrąžinti savo dryželius. Pasak legendos, pirmieji zebrai savo dryžius gavo tuomet, kai išsimaudė paslaptingose versmėse Karų dykumos glūdumoje. Gavęs iš vabzdžio maldininko žemėlapį, turintį jį nuvesti prie stebuklingos vandens daubos, atstumtasis zebriukas leidžiasi į pavojingą kelionę. Po kupinos išbandymų kelionės Kumba galų gale supranta, kad būti tokiu pat kaip ir visi nėra pats reikšmingiausias dalykas pasaulyje. Daug svarbiau išlikti savimi ir mokėti tuo džiaugtis, o išoriniai trūkumai tik padaro mus išskirtiniais ir netrukdo nei draugystei, nei džiaugsmui.

2000 | 2017-06-07 | 4088

Filmukas vaikams Lazda gelbėtoja. Seniai seniai kaime gyveno mažas berniukas Marašas ir storas ponas. Ponas išnaudodavo berniuką, vertė sunkiai triūsti. Į kaimą užklydo senelis keliautojas, kuris prašė gerti. Berniukas davė jam atsigerti. O senelis palaimino berniuką "gyvenk ilgai, kaip kalnai, Marašai"... Filmukas moko, kad geram žmogui visada viskas bus gerai, o pasipūtusį poną nuolat lydės nesėkmės.

2011 | 2017-06-09 | 4039

Aprašymas: Mažasis Bazas yra antrasis trumpametražis Žaislų Istorijos filmukas, besiremiantis Žaislų Istorijos filmų personažais. Bazas įstringa greitojo maisto restorane, kur mini Bazo variantas susikeičia su tikruoju Bazu vietomis.

2000 | 2017-06-07 | 3870

Kateriukas - jeigu norite filmuko, kuris džiugintų Jus skambiomis dainomis, šis filmukas kaip tik Jums. Visų mylimas ir laukiamas mažas kateriukas skrodžia bangas nešdamas džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Staiga kateriukas išvysta prieš akis didžiulį laivą ir nuseka paskui jį į plačiuosius vandenis. Čia jį užklumpa juoda naktis ir baisi audra. Audros blaškomas kateriukas atsiduria stebuklų saloje ant seklumos. Jos gyventojai kateriuką išstumia atgal į vandenį ir jis laimingai grįžta namo, kur jį pasitinka pasiilgę vaikai.

1990 | 2017-06-09 | 3855

Aprašymas: Prie prašmatnaus namo durų krepšyje paliktas žavus kūdikėlis – tikra “velnio sėkla”. Vos išvydęs pasaulį, jis krečia tokias šunybes, kad jo atsisako trisdešimt dievobaimingų šeimų! O kai prieglaudos vienuolėms visgi pavyksta jį įbrukti vienai bevaikių kvailių porai, toje prieglaudoje – visuotinio džiaugsmo šventė… Ir kuo gi vaikelis bjaurus? Ogi tuo, kad moka šauniai atsikeršyti…

2030 | 2018-07-24 | 4083

Aprašymas: Zigis ir ryklys (angl. Zig & Sharko) – Prancūzijos animacinis serialas. Tai serialas apie hieną, gyvenančią ugnikalnio saloje ir bandančią suvalgyti undinėlę Mariną.

2000 | 2017-06-09 | 4854

Aprašymas: Išdidus ir įžūlus imperatorius Kuzco, atleidęs įtartiną savo pavaduotoją Yzmą, nusprendžia gimtadienio proga sau pasidovanoti vandens atrakcionų parką, kurio pastatymui reikėtų nugriauti vieną iš jo karalystės kaimelių. Yzma rezga planus, kaip nugalabyti imperatorių ir susigrąžinti valdžią į savo rankas. Tačiau jos parankinio Kronko dėka, Kuzco yra paverčiamas į lamą ir papuola pas Pachą, nuoširdų kaimietį, gyvenantį būsimojo vandens parko teritorijoje. Pacha pasiūlo imperatoriui padėti sugrįžti į sostą su sąlyga, kad jis persigalvos ir statys savo pramogų parką kitoje vietoje.

2000 | 2017-06-07 | 3777

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.