Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Klastingas senatorius Tucis išsiunčia beždžionėles į kosmosą, į vieną pavojingiausių misijų. Ji turi būti puikiai atlikta, nors pirmąkart kosmose atsidūrusios beždžionėlės galbūt nėra pačios kvalifikuočiausios šioje srityje. Tironas Danielis užvaldė svetimšalių pasaulį ir dabar tik beždžionėlių ir ištikimosios komandos priklausys, ar pavyks nuversti šį despotą.

1970 | 2017-06-09 | 3784

Pirmasis spalvotas Mickey mouse multfilmas. The Band Concert.

2000 | 2017-06-07 | 3664

„Strėlė skrenda į pasaką“ – tai pasaka apie berniuką Vovą, kuris kartu su draugais išsiruošia į stebuklingą mišką. Jame berniukas nori surasti savo sesutės meškiną Lepečkojį, nes šis sedėdamas Vovos sukonstruotame lėktuve netikėtai pradingsta miško tankmėje. Šis animac. filmukas parodo, kokia turi būti nuoširdi draugystė ir kaip gera šalia turėti ištikimą draugą.

2030 | 2018-07-24 | 3356

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.

2000 | 2017-06-07 | 3524

Filmukas vaikams Senojo jūrininko pasakojimai. Tai šauni istorija apie dviejų vaikų ir šuniuko kelionę po paslaptingąjį vandenynų pasaulį. Šioje kelionėje herojai vedami seno, protingo jūrininko pasakojimų, sužino įvairiausių paslapčių apie vandenynų erdves, gyventojus bei jų išdaigas. Kelionės metu herojai neišvengia sunkumų, tačiau juos padeda įveikti senasis išminčius jūrininkas.

1993 | 2017-06-09 | 5030

Aprašymas: Tai devintasis Drakonų kova Z filmas. Kaip ir kasmet rengiamas Pasaulio kovų turnyras. Jame dalyvauja Tenšinhanas, Tranksas ir Gohanas. Paskutinė rungtis, jie galvoja kaip ir visos kitos, ji bus labai lengvutė, bet taip pasirodo nėra, jiems pakiša koją ir apkeičia kovotojus. Bodžiakai! Jų jėgos yra mažesnės nei jų, visi jau beveik sumušti, bet atskrenda padėti Vedžitas, tačiau ir jo pagalba bergždžia. Bet jūs patys žinote, kas gali atsitikti kai Gohanas įniršta…

2000 | 2017-06-07 | 3625

Filmukas Bocmanas ir papūga 3. Filmukas apie kalbančią papūgą. Kinostudijai prireikė papūgos filmo filmavimui ir bocmano papūga staiga dingo. Bocmanas pradėjo jos ieškoti milicijoje, kabinti skelbimus. Kaip herojams sekėsi toliau pamatysite šioje Bocmano ir papūgos serijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3299

Aprašymas: Antinas Dafis (angl. Daffy Duck Show) – JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos… Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu!

2022 | 2017-06-09 | 3695

Epizode „Skrybėlė“ lokys kovos su viską graužiančiu vabaliuku. Na o mažoji Maša tuo metu atras magišką skrybėlę, kuri paverčia mergaitę nematoma. Galima įsivaizduoti, kaip ji išgąsdins visus miško gyventojus. Serijoje „Skrybėlė“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip galiausiai skrybėlė pasitarnaus sugaunant nenaudėlė vabalą.

2014 | 2017-06-09 | 4135

Aprašymas: Bitė Maja į kino ekranus pirmą kartą atskrido dar 1926-aisiais – praėjus 14 metų nuo knygos pasirodymo. Bet didžiausio populiarumo pasaulyje sulaukė 1975–1980 metais Japonijoje kurtas televizijos serialas. Prieš keletą metų Bitę Mają į televizijos ekranus parskraidino jos tėvynainiai vokiečiai, ėmęsi kurti savo serialą. Paskatinti šio serialo sėkmės, kūrėjai nusprendė apie bitės Majos nuotykius papasakoti ir kine. Lietuviškai įgarsinta istorija pasakoja apie bitutę, kuri labai išsiskiria iš kitų mažųjų zyzlių būrio. Ji labai greitai susiranda bičiulių, tačiau jos būdas patinka ne visiems. Smalsioji bitutė trukdo suktai prižiūrėtojai Buzlinai regzti savo planą – ji ketina sukiršinti taikias bites su pavojingomis širšėmis ir paveržti avilio karalienės sostą. Ar Maja apsaugos savo avilių gyventojus nuo bręstančio karo?

2030 | 2018-07-24 | 3115

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3466

Skirtingi ratai linksmas filmukas. Ar esatę matę lokį, kuris konstruotų vežimą? Šio filmuko pagrindinis veikėjas būtent šis gyvūnas, kuriam tai pavyko, bet ne tobulai. Tačiau kaip panaudoti ratą, ir koks tai, be galo, naudingas išradimas galima bus pamatyti pažiūrėjus šį filmuką. Kiekvienas pažiūrėjęs supras, kad norint, jog daiktas veiktų, reikia jį itin kruopščiai sumeistrauti.

2030 | 2018-07-24 | 3821

Aprašymas: Antrasis SAO (Sword Art Online) sezonas, prasideda prabėgus metams po pirmojo sezono įvykių. Kiritas gauna kvietimą susitikti su Seijira Kikuoka iš Japonijos vidaus reikalų telekomunikacijos ministerijos biuro, VR divizijos atstovu, kuris papasakoja jam apie keistus incidentus: GGO (Gun Gale Online) žaidimo metu žaidėjai gavę kulką nuo paslaptingojo Mirties Ginklo miršta realybėje. Taigi, Kikuoka paprašo Kirito pagalbos- grįžti į žaidimų pasaulį ir užmegsti kontaktą su tuo paslaptinguoju vyruku.

2030 | 2018-07-24 | 3035

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2000 | 2017-06-07 | 3953

Filmukas Ežiukas ir vėžlys. Pasakojimas apie ežiuką ir vėžlį, kurie miške sutiko mažą leoparduką. Jis niekaip negalėjo suprasti kuris iš jų vėžlys, o kuris ežys Tada ežiukas su vėžliuku užsimaskavo dar labiau ir bandė suklaidinti mažą leoparduką. Mama pamokė leoparduką, kad yra daug įvairiausių žvėrelių ir jei kažkurio nepažįsti, tai jį tiesiog reikia pailkti ramybėje.

2021 | 2017-06-09 | 4041

Devintas Tomo ir Džerio sezonas prasidės nuostabiai gražia istorija. Ir vėl pamatysime koks nepakartojamas herojus yra peliukas Džeris. Šį kartą jis sutiks mažą dailų ančiuką. Jis toks nelaimingas nes jaučiasi be galo negražus. Kilniajam peliukui teks sunki užduotis - įtikinti ančiuką jog jis gražus ir visai nebūtina lysti tiesiai katinui į nasrus. Tomo ir Džerio animacija visai šeimai suteiks gerų akimirkų juk veikėjai tokie išraiškingi ir savaip žavūs. Kitose sezono serijose taip pat sutiksite šį ančiuką veikėjai virs kovotojais su špagomis bei patirs kitų įvairių nuotykių.