Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3325

Aprašymas: Patrakėlės katės (angl. Catscratch) – JAV animacinis serialas. Ponia Edna mirdama palieka visą turtą trims katinams. Blikas, Gordonas ir Vaflas linksmai gyvena paveldėtame name, leidžia sau pramogauti, išlaidauti, kasdien susigalvodami su kuo žaisti ir kam parodyti nagus.

2000 | 2017-06-07 | 3562

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

2000 | 2017-06-07 | 3867

„Paskutinė Slibino Goriničiau nuotaka“ – tai senosios rusų animacijos pasaka vaikams apie slibiną Goriničių, kuris pagrobia caro dukrą ir įkalina savo rūmuose už deveynių jūrų. Jos išvaduoti caras pasiunčia narsų karžygį Ivaną, kuris is slibino nelaisvės privalo išvaduoti gražiąją Iriną. Šis pasakojimas mus moko, jog tik drąsos, ryžto ir išminties vedamas žmogus gali nugalėti bet kokį priešą ir taip pasiekti savo tikslą.

2013 | 2017-06-09 | 3721

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

2003 | 2017-06-09 | 3952

Aprašymas: Šiame nuotaikingame filme mažieji žiūrovai sutiks jau mylimus herojus Mauglį, lokį Balu, panterą Bagirą, smauglį Ka ir pamatys jų naujausius nuotykius džiunglėse. Berniukas Mauglis nusprendžia iškeisti civilizuoto kaimo patogumus į laukines džiungles. Pasirodo, čia ir tyko pavojai – piktasis tigras Širchanas jau seniai laukia progos atkeršyti Maugliui.

1998 | 2017-06-09 | 4034

Donald Duck Donald's nephews išleistas 1938 m.

2030 | 2018-07-24 | 4972

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2030 | 2018-07-24 | 3542

Aprašymas: Samurajus Akitsis Masanosukis yra gabus ir lojalus kardininkas, bet naivokas, o nedėkingi laikai privertė jį pastoviai keisti šeimininkus, samdančius jį. Iš alkio ir nevilties Akitsis tampa Jaičio asmens sargybiniu. O pats Jaičis yra gaujos, žinomos “Penki Lapai” pavadinimu vadas. Nors Akitsis pradžioje pasimeta dėl nešvarių gaujos darbelių, bet po truputį pradeda įtarti, kad tie darbai nėra tikrieji Jaičio tikslai. Ir, nepaisant jo nuogąstavimų, juo giliau jis įtraukiamas į Penkių Lapų pasaulį, juo labiau jis žavisi tais suktais, paslaptingais nusikaltėliais.

1988 | 2017-06-09 | 4747

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

2000 | 2017-06-07 | 3944

Senosios animacijos filmuke pasakojama apie drambliuką Timką. Jis, kaip ir visi labai domėjosi cirku bei pats norėjo tapti artistu. Netikėtai patekęs į cirko artistų treniruotę drambliukas patraukia vadovo dėmesį ir gauna pasiūlymą prisidėti. Pirmieji bandymai nesėkmingi, kiti artistai šaiposi iš Timkos. Drambliukas labai stengėsi, daug treniravosi ir pasiekė savo tikslą - tapo geriausiu cirko artistu.Ši senosios animacijos pasaka vaikams moko, kad visada reikia labai stengtis, daug dirbti ir pasieksi savo svajonę.

2000 | 2017-06-07 | 3572

Filmukas vaikams Noriu badytis – filmukas apie mažą, išdykusį ožiuką. Ožiukas lakstė po kiemą ir ieškojo kas jam padėtų pasibadyti. Jis norėjo badytis su kalakutu, tačiau šis net nekreipė į ožiuką dėmesio. Paršelis ir avis taip pat nuvijo ožiuką. Užpykęs ožiukas nubėgo prie šuns ir pasiūlė jam pasibadyti. Tačiau didžiulei ožiuko nuostabai, šuo jam įkando ir ėmė vaikytis po kiemą. Šis filmukas parodo, kad įkyrumas kartais gali liūdnai baigtis.

1991 | 2017-06-09 | 4144

Aprašymas: Baltoji Iltis gimė didinguose neįžengiamuose Jukono miškuose. Jis nori sekti savo tėvo, vilkų vado, pėdomis ir tapti didžiu medžiotoju. Miške daug linksmų žvėrelių, kurie mielam narsiam mažyliui tampa tikrais draugais. Bet nelaimė jau arti. Tėtis žuvo, mama parduota aukso ieškotojams. Našlaitis Baltoji Iltis supranta, kad civilizacija pavojingesnė už mišką. Patyręs daugybę sunkumų ir išbandymų, pusiau vilkiukas pusiau šuniukas niekada neprarado tikėjimo ir nepamiršo išminties, kurios išmoko iš pačios gamtos.

1990 | 2017-06-09 | 3781

Aprašymas: Tarptautinė gelbėtojų bendruomenė siunčia šauniąją detektyvų porelę Mis Bjanką ir Bernardą vykdyti naujos užduoties. Australijoje pagrobtas berniukas, padėjęs išgelbėti retą paukštį. Brakonierius Persivalis Maklyčas tikisi iškvosti berniuką, kur yra nykstantis paukštis, kad galėtų jį pagauti ir susižerti didelę sumą pinigų. Kodį išlaisvinti gali tik peliukų organizacija, todėl peliukai nedelsdami skuba į Australiją.

1985 | 2017-06-11 | 4924

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)

2004 | 2017-06-09 | 5210

Aprašymas: Vieną gražų rytą atsibudęs iš miegų berniukas šalia savo namų pastebi atvykusį Poliarinį ekspresą – traukinį, kuris turėtų nuvežti visus vaikus iki Šiaurės ašigalio į susitikimą su Kalėdų seneliu. Vaikai, Poliarinio ekspreso keleiviai, kelionės metu atranda tikrąsias dovanas – draugystę, pasitikėjimą, norą dalintis. Nors ši istorija yra ypač mėgiama vaikų, ji patrauks ir suaugusius. Žvelgdami į berniuką, jie prisimins savo vaikystės jaudulį ir nerimą tą vienintelę svarbiausią metų naktį.

2008 | 2017-06-09 | 3930

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis filmas apie linksmąjį lūšiuką Feliksą ir jo draugus: chameleoną Gasą, ožkutę Betę ir sakalę Astartę. Jie susiburia, kad sužlugdytų piktojo medžiotojo planą ir išgelbėtų kitus gyvūnus iš jo nelaisvės. Taip pat jie ruošiasi padėti ekscentriškajam milijonieriui pastatyti Nojaus Arką…

2030 | 2018-07-24 | 3607

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

1950 | 2017-06-07 | 4130

Senosios animacijos filmukas vaikams Elnias ir vilkas. Filmukas apie elnią ir vilką. Vilkas medžiojo miške, norėjo pagauti garnį, tačiau ant jo užvirto medis. Vargšelis šaukėsi pagalbos, ir čia pasirodė miško kaimynas Taurusis Elnias. Vilkas maldavo jį išgelbėti, žadėjo jog nei musės nenuskriaus. Elniui pagailo vilko ir jis nusprendė pasielgti garbingai, padėti kaimynui. Vilkas vos išlindęs iš po pušies pareiškė, kad vilkai savo žodžio šeimininkai ir kesinosi elnią suėsti. Tačiau čia pasitaikė kaimynas Lokys, kuris abu išmintingai pamokė.

2002 | 2017-06-09 | 3588

Aprašymas: Į tą šalį galima patekti per ketverias duris – Oro, Vandens, Žemės ir Ugnies, durų raktus saugo išmintingasis drakonas Etelbertas, kuris vienintelis žino jų paslaptis. Bet tos durys visada atviros žmonėms. Ne visiems – tik tiems, kurių širdyje rusena tikėjimas stebuklais, kurių sielos trokšta nuotykių, atradimų ir pažinimo džiaugsmo. Bet netgi čia, pačioje saulėtos šalies širdyje, giliai pasislėpę tūno klasta ir blogis. Raganius Septimus, ištremtas už savo piktus darbus, ieško kelių atgal į žmonių pasaulį. Jis rengiasi grįžti ir jį užkariauti, bet tam jam reikalingas vienas daiktas iš Drakonų šalies. O jį paliesti gali tik tyro ir švaraus žmogaus rankos. Tuo žmogumi tampa Kevinas, padūkęs fantazuotojas ir nuotykių ieškotojas. Drakonų šalis įsuka jį į savo keistos kasdienybės, stebuklų ir pritrenkiančių įvykių verpetą. Blogį nugali draugystė, narsa ir išradingumas. O tiksliau – Kevinas su jaunais drakoniukais Elfiu ir Mod – tokiais pat nutrūktgalviais, kaip ir žmonių vaikas.

2009 | 2017-06-09 | 5825

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Barbes muškietininkes ir jų nuotykius.