Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3715

Aprašymas: Sklando legenda, kad grafas Drakula žuvo nuo česnakų porcijos ir aukštyn iškelto kryžiaus, bet tai absoliuti netiesa. Pats garsiausias kraujo siurbikas Drakula yra gyvas, sveikas ir nemirtingas. Jis investavo pinigus į specifinį turizmo ir poilsio verslą, kuris sėkmingai klesti, bet nepamiršta tėviškai pairūpinti mylimiausia vienturte dukrele. Į penkiomis žvaigždutėmis įvertintą viešbučių kompleksą „Transilvanija“ grafas sukviečia pačius garsiausius, baisiausius ir nuožmiausius monstrus. Prabangi puota dedikuojama 118-ąjį gimtadienį švenčiančiai ir amžinai jaunai Drakulos dukrelei vampyrei Mevis. Šventės planas užstringa viešbučio teritorijoje pastebėjus nekviestą svečią – žavingą, iškalbingą, mielą 21-erių vaikiną Džonataną. Grafas Drakula siaubingai bijo, kad stilingas gražuoliukas suvilios ir įsimylės Mevis, kuri per savo trumpą gyvenimą dar nesimatė su normaliais bernužėliais. Bet rūpestingasis tėtušis pavėlavo. Užteko tik vieno žvilgsnio ir seksualioji vampyrė užsisvaigsta draugauti su paslaptinguoju Džonatanu.

1971 | 2017-06-07 | 4122

Filmukas vaikams Svetimi pėdsakai. Filmukas apie lapę, kuri vokdama vištas pametė savo uodegą. Uodega, jai vienintelis būdas paslėpti savo pėdsakus, tad be jos, reikia ieškoti naujų metodų. Lapės laimei, miške gyvena zuikis, kuris visada visiems padeda, nesvarbu žvėrys to prašo, ar ne. Zuikučiui ir lapei susitikus, lapė pasiūlo Jam paslėpti jos pėdsakus, o jis, aišku, sutinka...

2030 | 2018-07-24 | 3533

Aprašymas: Betmenas (angl. Batman) yra JAV animacinis serialas, kuris pristato DC Comics superherojų Betmeną. Serialą sukurti paskatino Tim Burton filmai Batman ir Batman Returns, Frank Miller komiksų knyga Batman: The Dark Knight Returns, bei visuotinai pripažinta Supermeno animacija, pateikta Fleischer Studios 1940 m.

2008 | 2017-06-09 | 3584

Aprašymas: Volisas ir Gromitas ėmėsi verslo. Jie savo namus paverčia į tikrą kepyklą – su didžiulėmis orkaitėmis, robotizuotais maišytuvais ir senamadišku vėjo malūnu ant stogo. Jiems gerai sekasi, tačiau Gromitą neramina keisti nutikimai: per šiuos metus be pėdsakų dingo 12 vietinių kepėjų. Volisui tai nė motais. Netrukus Gromitas supranta, kad jo šeimininkui gresia pavojus ir imasi tirti paslaptingų dingimų priežastis, kurias pavadina „Kepalo ir mirties reikalu“…

2016 | 2017-06-09 | 3851

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.

1973 | 2017-06-09 | 4633

Leopoldo gimtadienis - tai pasakojimas apie dviejų neklaužadų peliukų krečiamus pokštus katinui Leopoldui jo gimimo dieną. Vaikai pamatys daugybę suktų išdaigų, kurias kurs peliūkščiai. Jie be gailesčio sudegins Leopoldo tortą ir krės kitokias šunybes, kad katinui net apsvaigs galva. Tik ar jų pikdžiugiški sumanymai galiausiai įveiks nuoširdųjį katiną? Tai paaiškės filme Leopoldo gimtadienis.

2000 | 2017-06-07 | 3565

Stebuklingas paukštis filmukas pagal rusų liaudies pasaka, apie tai, kaip bajorei sukvietus visu pačius geriausius meistrus tam, kad jie iki pavasario sukurtų po keistenybę. Keistenybė turėjo įtikti nuotakai - Oziorsko mergai. Nuotykiai praisideda, kai vienas meistrų sukuria paukščio formos skraidymo aparatą.Tai istorija ne tik mokanti draugystės, bet ir supažindinani su meile ir kodėl verta dėl jos kovoti.

2000 | 2017-06-07 | 3912

„Šaltinėlis“ – tai animacinis filmukas apie asiliuką, ožiuką, gaidelį ir bjaurų savanaudį šerną, kuris apgaule norėjo pasisavinti ožiuko atrasta šaltinėlį. Kalnuose gyvenantys gyvūnėliai neturi geriamojo vandens, o naujasis šaltinėlis – nauja viltis apsirūpinti vandeniu. Šis pasakojimas moko, kad nesavanaudiškas elgesys gali padėti daugeliui, o gobšuolių ir savanaudžių niekas neapkenčia.

1998 | 2017-06-09 | 3580

Donald Duck The greener yard išleistas 1949 m.

2000 | 2017-06-07 | 3932

Filmukas pasakoja apie gružlį, kuris buvo labai baisus. Kartą susapvo bailiukas jog išgelbsti princesę žuvytę, tačiau tai juk ne tikrovė. Ir dar labiau ėmė visko bijoti pasislėpęs. Taip jis nugyveno visą gyvenimą. Ar jį kasnors prisiminė?

2000 | 2017-06-07 | 3732

Senosios animacijos filmukas vaikams Kaip asiliukas liudesiu susirgo. Kaip asiliukas liūdesiu susirgo – dainomis papuoštas filmukas vaikams apie asiliuko nuotykius. Linksmai sau gyveno asiliukas kol vieną dieną jo šeimininkai įsigijo sunkvežimį. Šeimininkai labai džiaugėsi sunkvežimiu, o štai asiliukas susirgo liūdesiu. Jis jautėsi nebereikalingas, kadangi sunkvežimis už jį atliko visus darbus. Tačiau greitai asiliukas vėl šypsojosi ir šokinėjo iš laimės. Kas padėjo asiliukui pasveikti sužinosite pažiūrėję ši filmuką.

2005 | 2018-07-24 | 3722

Aprašymas: Išradėjas Saimonas Veiras sukuria portalą, kurio dėka galima keliauti per laiką ir erdvę. Eksperimento metu jis pakliūna į spąstus – smalsuolis įstringa tolimoje izoliuotoje planetoje. Po septynerių metų jo keturiolikmetis sūnus Džekas tėvo pėdomis atseka į Rafiko planetą, kurią nuo Žemės skiria 27 milijonai šviesmečių. Berniukas išsiaiškina, kad jo tėvas kali paslaptingoje karalystėje, kurią valdo milžinai. Čia klesti laikai, labai panašūs į mūsų viduramžius, o gyvenimą reguliuoja burtininkai ir magai.

Žvaigždžių karai: Per erdvę ir laiką - Thru the Moebius Strip (2005)

2030 | 2018-07-24 | 3505

Aprašymas: Nenugalimasis žmogus voras (angl. Ultimate spider-man). Piteris Parkeris jau metai kaip Žmogus Voras. Jis išgelbėjo daug žmonių ir įveikė daug priešų, bet vis dar turi mokytis, kaip tapti tikru superherojumi. Nes net ir jo neaplenkia daugybė pavojų ir nesėkmių. Norėdamas tai išspręsti agentūros S.K.Y.D.A.S vadovas Nikas pasiūlo Piteriui prisijungti prie naujos komandos. Vienišiui žmogui-vorui toks pasiūlymas yra nemenkas iššūkis, jis mieliau veiktų vienas, tačiau tik šitaip jis galės tapti nenugalimuoju žmogumi-voru. Komandoje – keturi superherojai paaugliai – Nova, Baltoji tigrė, Geležinis kumštis ir Galingasis žmogus. Ar mokės Žmogus-voras bendradarbiauti su kitais superherojais ir kokie nauji iššūkiai bei išbandymai jų laukia?

2009 | 2017-06-09 | 4249

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2030 | 2018-07-24 | 3431

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3704

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

1977 | 2017-06-09 | 4870

Aprašymas: (rus. Служебный роман). Statistikos departamentui vadovauja senmergė direktorė Kalugina, kurią visi vadina “mūsų mymra”. Ir kas galėjo pagalvoti, kad meilė bendradarbiui šią blankią, tik skaičiais besidominčią moteriškę ne tik pavers gražuole gulbe, bet ir atskleis slaptuosius jos talentus. Kaluginos išrinktasis kuklus tarnautojas Novoselcevas – taip pat “pilkas peliukas”. Jis vienas augina du berniukus, kuriuos jam paliko kažkur pradingusi žmona. Visi jį laiko tiesiog nevykėliu. Kol kartą, bičiulio paragintas, jis ryžtasi pastūmėti savo beviltiškai užstrigusią karjerą. Tereikia paflirtuoti su vadove. Tačiau netikėtai Novoselcevas iš tiesų pamilsta savo viršininkę.

2030 | 2018-07-24 | 3737

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2011 | 2017-06-09 | 3636

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.