Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3845

Senosios animacijos filmukas vaikams Funtikas ir agurkai. Filmukas apie linksmą berniuką Funtiką, grybus ir agurkus. Jis padėjo savo močiutei, o baigęs darbą nuskubėjo į mišką rinkti grybų. Tačiau visi grybai išbėgiojo ir grybų jis nepririnko. Bet pririnko agurkų iš svetimo daržo. Taip ir persekiojo Funtiką tie agurkai. Bet vėliau berniukas suprato savo klaidą. Filmukas vaikus pamokys kodėl negalima vogti :)

1988 | 2017-06-09 | 3971

Aprašymas: Antinas Dafis, kartu su savo bičiuliais, atidaro detektyvų agentūrą ir tiria antgamtinius reiškinius.

2010 | 2017-06-09 | 4175

Aprašymas: Kylančioms roko žvaigždėms perimant iliuzionisto vietą scenoje, šiam tenka dirbti mažuose užmiesčio teatruose, baruose, kavinėse ir vakarėliuose gamtoje. Rodydamas triukus kaimo bare, vakarinėje Škotijos pakrantėje, jis sutinka Alisą – naivią mergaitę, kuri visam laikui pakeis jo gyvenimą. Alisa tiki, kad iliuzionisto triukai iš tiesų magiški. Sužavėtas mergaitės entuziazmo, iliuzionistas jai dovanoja vis brangesnes „burtais išgautas“ dovanas. Nenorėdamas Alisos nuvilti, iliuzionistas negali prisiversti atskleisti jai, jog iš tiesų tos magijos nėra, o nuolatinis dovanų pirkimas veda jį į pražūtį…

2016 | 2017-06-09 | 3910

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių. Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa. N-16

2017 | 2017-06-09 | 3936

Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

2030 | 2018-07-24 | 5894

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

2030 | 2018-07-24 | 5666

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Keturi mieli vėžliukai, įvaldę kovų menus ir pavadinti Renesanso dailininkų vardais, siekia į Niujorką sugrąžinti taiką ir teisingumą.

2002 | 2017-06-09 | 3472

Aprašymas: Tai linksma animacinė pasaka apie Havajuose gyvenančią penkiametę mergaitę Lilo, kuri rūpinasi vandenyne gyvenančiais gyvūnais, juos maitina ir globoja. Ji gyvena su vyresniąja seserimi Nani, labai mėgsta Elvį Preslį, mokosi šokti, bet yra vieniša – jos tėveliai žuvo avarijoje, kitos mergaitė jos nemėgsta. Tuo metu toli nuo žemės esančioje planetoje randamas keistas mėlynas didžiaakis sutvėrimas, nepavykęs mokslininko genetinis eksperimentas – jis labai stiprus, bet ir labai agresyvus, nemokantis suvokti gėrio. Todėl jį nutariama sunaikinti, tačiau mėlynasis gyvūnėlis sugeba pabėgti ir nuskristi į Žemę, nuostabaus grožio Havajų salas ir pasislėpti šuniukų prieglaudoje (nors turi net šešias kojas!). Jį persekioja į Žemę nusiusti sekliaim kurie privalo jį pagauti ir grąžinti atgal į namus…

2016 | 2017-06-09 | 3583

Aprašymas: Zootropolyje nėra žmonių – tai civilizuotas gyvūnų miestas! Čia visi vaikšto ant dviejų kojų, dėvi drabužius ir ypač seka naujausias mados tendencijas bei, žinoma, naudojasi šiuolaikinėmis technologijomis. Be to, netgi prigimtiniai priešai, pavyzdžiui zuikis ir lapė, čia turi elgtis civilizuotai – laikytis taisyklių ir nesipykti. Žavinga ir visuomet gerai nusiteikusi kiškutė Džiudi – Zootropolyje naujokė ir ką tik įsidarbino policijos nuovadoje. Sutramdyti gerokai už save didesnius gyvūnus kartais būna labai sunku, bet Džiudi – narsi, todėl iššūkių nebijo. Vienas tų iššūkių – dingusios ūdros byla. Išspręsti šią bylą Džiudė turi vos 48 valandas ir… netikėtą pagalbininką – sukčių menininką lapiną Niką! Nors ir nerandantys bendros kalbos jiedu kibs į mįslingą dingimo istoriją ir leisis į juokingą ir nuotykių kupiną kelionę po margas Zootropolio gatves…

2013 | 2017-06-09 | 6539

Aprašymas: Monstrų vidurinėje mokykloje prasidėjo nauji mokslo metai. Prasikaltusi Helouvina su draugėmis gauna bausmę valyti senienas. Tarp sienų jos randa seną lempą, kuri slepia didžiulę staigmeną. Senas Helouvinos noras išpopuliarėti pagaliau gali išsipildyti, nes iš lempos išlindusi džinė pažada įvykdyti ne tris, o net trylika norų! Tačiau vampyriukė dar nežino, kad kiekvienas įvykdytas noras turi ir šalutinį poveikį. Kaip greitai Helouvina pasijus visagalė ir kuo baigsis jos siekiai išpopuliarėti?

2030 | 2018-07-24 | 3309

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3622

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2007 | 2017-06-09 | 4062

Aprašymas: Animacinis filmukas apie italų mokslininką Galilėjų.

2030 | 2018-07-24 | 4000

Aprašymas: Karvė ir viščiukas (angl. Cow and Chicken) – tai geriausias visų laikų Cartoon Network kanalo multikas! Spalvingesnių ir juokingesnių personažų iki šiol nebuvau matęs.

1999 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: Mokinukas Hogartas visuomet norėjo laikyti naminį gyvulėlį ir galų gale gavo mamos leidimą. Vieną vakarą jis išgirsta keistus garsus, bet išėjęs į kiemą nieko neranda, išskyrus išvartytus medžius, ištryptą žolę, sulaužytas tvoras. Sekdamas tariamo įsilaužėlio pėdasakais, berniukas pirmą kartą sutinka… plieninį milžiną. Tai neįprastai didžiulis robotas iš kosmoso, kuris minta metalu.

1970 | 2017-06-09 | 4239

Mickey's Garden. Pirmasis filmukas, kuriame pasirodo Mikimauzo draugas Plutas.