Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4416

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.

2001 | 2017-06-09 | 5418

Aprašymas: Meilė suartina nepaisant socialinės priklausomybės, meilė suartina nepaisant to ar esi žmogus, ar gyvūnas. Meilė visus suartina. Taip ji suartino ir du žavius šuniukus, nepaisant to, kad jie priklauso skirtingiems sluoksniams…

1957 | 2017-06-07 | 4056

Filmukas Drąsusis elniukas. Tai legendinis filmukas apie elniuką, kuris visais laikais griebia už širdies kiekvieną žiūrovą. Šiam elniukui tenka išgyventi daug įvairiausių nutikimų ir sunkumų, keliauti per pūgą, bėgti nuo vilko, gelbėti savo mamą. Visa tai padėjo elniukui Aicho išsiugdyti narsą ir drasą. Šis filmukas, kaip ir dauguma senosios animacijos filmukų, moko vaikučius gerų nesenstančių vertybių, todėl rekomenduojame jį pažiūrėti kiekvienam.

2000 | 2017-06-07 | 3702

Skirtinguose pasaulio šalyse gyveno Šeši Jonai, šeši kapitonai. Visi labai mylėjo jūra. Valtį vadino laiveliu. Šiltą vasaros rytą maža mergaitė išėjo pasivaikščioti. Ir nutarė ji nupiešti vasarą. Bet pasibaigė spalvos paletėje. Ir sutiko mergaitė Jonus iš skirtingų šalių, kurie atskubėjo jai į pagalbą. Draugystei nebaisi jokia bėda.

2000 | 2017-06-07 | 3942

„Berniukas iš Neapolio“ – dar viena graži pasakaitė iš senosios animacijos lobyno. Tai labai nuotaikinga pasaka su grakščiu muzikos skambesiu. Tai jaudinanti istorija apie skurdą ir svajones, jų išsipildymą. Pasaką „Berniukas iš Neapolio“ galima pavadinti nepaprasta, mat joje iš tiesų vyksta stebuklai. Kokie? Norint sužinoti, reikia pažiūrėti šį senosios animacijos filmuką, kuris patiks ne tik vaikams.

2030 | 2017-06-09 | 3816

Aprašymas: Sveiki atvykę į linksmą „Hello Kitty“ pasaulį! Štai jau daugiau kaip 30 metų jo pagrindinė herojė japonų katytė Kitty ir jos draugai žavi viso pasaulio mergaites. Ji visada mielai kviečia savo naujus pažįstamus kartu su ja pažaisti. Linksma muzika ir ryškūs personažai nepaliks mažylių abejingais, o jų tėveliai suspės pailsėti, kol vaikai svečiuosis pas Kitty! Programa sukurta padedant Japonijos kūdikių ir ikimokyklinio amžiaus vaikų auklėjimo instituto direktoriui Abi Naomi.

2030 | 2018-07-24 | 3647

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.

2030 | 2018-07-24 | 3728

Aprašymas: Įspūdingasis žmogus voras (angl. Spectacular Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie Piterį Parkerį kuriam yra 16 metų, bei jo nuotykius pavirtus “Žmogumi-voru”…

2000 | 2017-06-07 | 3862

Senosios animacijos filmukas Geltonas gandras. Tai sena pasaka apie klajojantį muzikantą Mi, kuri gimė kai Kiniją valdė žiaurūs ir godūs Mandarinai. Muzikantas gerbė tik gerus žmonės, todėl ponas Mandarinas įsakė jam nukirsti galvą. Tačiau muzikantas nepabūgo, subūrė gerus žmones, kartu dainavo ir dovanojo žmonėms džiaugsmą. Vėliau nupiešė gandrą, kuris niekada ponams nešoko, o linksmino paprastus žmones.

1954 | 2017-06-09 | 4493

Senosios animacijos filmukas vaikams Auksinė antilopė. Filmukas apie auksinę antilopę indų pasakos motyvais. Filmukas apie narsą ir drasą. Našlaitis berniukas sutiko auksinę antilopę su kuria susidraugavo. Šalį valdė karalius Radža, kuris sužinojo, kad antilopė duoda auksinius ir norėjo ją pagauti. Jis liepė berniukui atnešti 10 auksinių arba nukirs jam galvą. Berniukas sutiko antilopę. Vėliau antilopė karaliui davė daug daug aukso, bet karaliui buvo vis negana... O tada visas jo auksas virto moliu ir taip karalius buvo sudorotas dėl savo gobšumo. Pamokantis filmukas apie turtus ir pinigus.

Auksinė antilopė / Золотая антилопа -  (1954)

1968 | 2017-06-08 | 4601

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2008 | 2017-06-10 | 4127

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta prabėgus 7 metams po Rakūno miesto tragedijos. Pagrindiniai animacinės juostos herojai – Kler Redfild ir Leonas Kenedis.

Zombiu ataka atneša chaosą į Harvardville aerouostą. Leon S. Kennedy ir Claire Redfield, kurie kovojo su nelemta Umbrella koorporacija prieš 7 metus, kai įvyko Raccoon miesto tragedija, grįžta. Kaip ir anksčiau, jie pasirengę kovoti su niekšiškai nusiteikusiu kariu, kuris nori atkeršyti už savo šeimą kuri žuvo Raccoon mieste. Mirtinas G-Virus yra išliejamas ir kątik mutavęs monstras ima siautėti. Ar Claire ir Leon spės sunaikinti virusą prieš visai istorijai pasikartojant?

Absoliutus blogis: Išsigimimas / Resident Evil: Degeneration -  (2008)

2000 | 2017-06-07 | 4042

Filmukas Stebuklingas medis parodo vaikams du skirtingus gyvenimus, viename karaliauja tinginys, o kita gyvena darbšti šeima, kuri daug dirbdama pasodino medį, kuris veda darbštumo saldžius vaisius.

2030 | 2018-07-24 | 3431

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3701

„Nuskendusių laivų lobiai“ – tai senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie grupę moksleivių (jų tarpe yra ir iš Afrikos atvykęs negriukas), kurie išgirdę profesoriaus pasakojimą apie lobius jūros dugne išsiruošia jų ieškoti. Tačiau būdami toli nuo kranto vaikai pradeda skęsti ir netikėtai patenka į povandeninį mokslinį laivą. O čia ir prasideda tikri nuotykiai. Šioje istorijoje galime atrasti drąsos pasiaukojimo ir smalsumo elementų. Be to, filmukas moko, jog kartais dėl nesavanaudiškų tikslų ir noro padėti kitiems, galima nuveikti daug darbų.

2000 | 2017-06-07 | 3797

Senosios animacijos filmukas Mašenka ir lokys. Vidury miško pačioje tankmėje stovėjo trobelė. O toje trobelėje gyveno senelis ir senelė. Jie turėjo mažą dukrelę - Mašenką. Kartą Mašenką pasiklydo o lokys ją priglaudė savo troboje miške. Tačiau mergaitė apgudravo lokį ir gryžo pas senelius. Svečiuose gerai, o namuose - dar geriau.

1998 | 2017-06-09 | 3799

Donald Duck Toy tinkers išleistas 1949 m.