Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1997 | 2017-06-09 | 5530

Aprašymas: Pasakojimas apie Dzeuso sūnų iš kurio Hedesas, blogio dievas, atsiėmė nemirtingumą. Dabar Heraklis pasikliauna savo stiprybe ir skrajojančiu arkliu. Jis turi įrodyti, kad yra tikras herojus ir gali užimti savo vietą Olimpo kalne.Taip prasideda Heraklio nuotykiai. Jis kaunasi su ciklopais ir daugiagalve Hidra. Kol kas Herakliui sekasi gerai, bet už kiekvieno kampo tyko Hedesas, kuris nori pakenkti jam.

1986 | 2017-05-31 | 3853

The discovery of a severed human ear found in a field leads a young man on an investigation related to a beautiful, mysterious nightclub singer and a group of psychopathic criminals who have kidnapped her child.

Mėlynasis aksomas / Blue velvet -  (1986)

2008 | 2017-06-09 | 4142

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

1966 | 2018-07-25 | 3479

2030 | 2018-07-24 | 4811

Aprašymas: Tomas ir draugai (angl. Thomas & friends) – serialas apie traukinukus, gyvenančius Sodoro saloje.

2000 | 2017-06-07 | 3863

„Pasaka apie auksinį gaidelį“ – įdomi istorija iš senosios animacijos skrynios. Tai filmukas vaikams, pradedamas pasakojimu apie carą. Buvęs rūstus, sulaukęs senatvės caras nusprendė pailsėti. Kaip jam sekėsi tai padaryti, sužinoję pažiūrėję šį vaikišką filmuką. Tačiau galima palikti užuominą: carui įteikiama dovana – auksinis gaidelis. Ir jis tikrai nepaprastas... „Pasaka apie auksinį gaidelį“ – spalvingas ir intriguojantis pasakojimas.

2030 | 2017-06-09 | 3816

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus „Beprotiškų melodijų“ animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke „Kiškis Kvanka vėl pokštauja“ nusikelsite į Vakarus, filmuke „Mano svajonių gorila“ išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

1973 | 2017-06-09 | 4901

Filmukas Leopoldas ir auksinė žuvelė - tai gražus pasakojimas apie katiną Leopoldą, kuris tenorėjo ramiai pažvejoti. Du neklaužados peliukai, sumanę iškrėsti jam pokštą, netikėtai patys atsidūrė vandenyje. Čia ir prasideda linksmieji nuotykiai, nes peliūkščiai nori Leopoldui atkeršyti. Tačiau šioje nuotaikinga istorija Leopoldas ir auksinė žuvelė vaikams parodoma, kad skriausti kitus yra negražu, ir už tai visuomet bus gautas atpildas.

2000 | 2017-06-07 | 3661

Viso miško pajuokos objektas, mažiausios pelytės bijantis zuikis sykį pareiškia esantis drąsus ir susitikęs prarytų patį vilką. Miško gyventojai dar kartą pasijuokia iš nepamatuotų kiškio ambicijų. Tačiau kai į girią atsliūkina vilkas, kiškis parodo šiam, iš kur kojos dygsta. Visiems kartodamas, kad yra drąsus, kiškis iš tikrųjų tokiu tampa. Vaizdinga istorija apie žodžių ir minčių galią.

2030 | 2018-07-24 | 3753

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

1970 | 2017-06-09 | 4239

Aprašymas: (rus. Варвара краса, длинная коса). Stebuklinė pasaka apie tai, kaip piktas povandeninio pasaulio valdovas apgaule privertė geraširdį carą Jeremėjų atiduoti savo sūnų, apie tai, kaip prieš melą melas atsigręžė, ir apie tai, kad tikra meilė visada laimi. Bet kas galėjo susipainioti skirdamas du Andrejus, žvejo ir caro sūnus, tik ne gražuolė Varvara…

Gražuolė Varvara ilgakasė - Варвара краса, длинная коса (1970)

2003 | 2017-06-09 | 4169

Aprašymas: Animacinių šedevrų „Šrekas” ir „Simarono žirgas” kūrėjai pristato naują nuotykių istoriją – „Sinbadas: septynių jūrų legenda”. Daugiau nei prieš tūkstantį metų gimusi „Arabijos naktų” sakmė atgaivinama šiuolaikinės animacijos pagalba. Filmo herojus Sinbadas yra vienas iš tų populiarių šaunuolių, su kuriais užaugo kiekvienas iš mūsų. Tai nuotykių kupina juosta, nukelianti žiūrovą ten, kur jis dar niekada nėra buvęs. Jūreivis Sinbadas – narsiausias ir žymiausias avantiūristas iš visų, kada nors plaukiojusių pasaulio jūromis ir vandenynais, – pakliūna į didelę bėdą. Jis neteisingai apkaltinamas neįkainojamos brangenybės – Pasaulio knygos – vagyste. Norėdamas išnešti sveiką kailį, Sinbadas pats turi rasti vagį ir sugrąžinti knygą, kitaip rūsčios bausmės susilauks ne tik jis, bet ir jo geriausi draugai: Protėjus, žavioji Marina ir šuo Spaikas. Sinbado nuotykiai prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3541

Aprašymas: Detektyvas Drupis (angl. The Droopy detective and Screwball squirrel show) – JAV animacinis serialas. Istorija apie didmiesčio detektyvą Drupį ir jo sūnų Driplą.

2000 | 2017-06-09 | 3689

Smurfai miške susikuria laužą ir pasakoja riteriškas istorijas. Ir staiga pamato baisų gaisrą, gerieji smurfai stengiasi jį užgesinti. Jiems pavyksta ir visi svarsto kodėl kyla gaisrai. Staiga smurfas atranda didžiules pėdas. Smurfas tėtė nusprendžia, kad reikia riterio, kuris apsaugotų miestelį ir smurfus nuo drakono. Smurfui riteriui nesiseka ir jis sutinka tikrą riterį, kuris labai pavargęs nuo kovų. Apvaliojo stalo riteris nori apsilankyti smurfų miestelyje ir kiek atsipūsti. Seras Lanceliotas saugos miestelį nuo drakono, tačiau riteris sutrinka. Ar pavyks išgelbėti smurfus, vaikučiai pamatys dar vienoje nuostabioje „Smurfų“ filmuko serijoje.

1970 | 2017-06-09 | 3605

Society Dog Show.

2000 | 2017-06-07 | 3766

Filmukas vaikams Dudelė ir ąsotėlis. Kartą rinko vaikučiai miške uogas linksmai dainuodami. Tačiau vienai mergaitei sunkiai sekėsi, ji pavargo, nieko nepririnko ir nubego miško takeliu verkdama. Sutiko ji senelį baravyką, kuris suvokė jog mergaitė mėgsta patingėti ir ją išmintingai pamokė. Taip mergaitė išmoko dirbti ir visi vaikai gryžo pilnais ąsotėliais žemuogių.

2012 | 2017-06-09 | 3914

Aprašymas: Filmo siužetas žiūrovą nukels į spalvingą pasaulį, kuriame iš plastiko sukurta aplinka keičiasi vos vienu mygtuko paspaudimu. Tedas, iki ausų rusvaplaukę Odrę įsimylėjęs paauglys, tarsi riteris dėl mylimosios apsiryžęs žygdarbiams. Vos vienas merginos noras – pamatyti paskutinį gyvą medį žemėje, ir Tedas leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kurios metu patenka į neįtikėtiną apelsino spalvos padaro, medžių užkalbėtojo, vardu Loraksas, pasaulį. Mielas ūsuotas bambeklis, apdovanotas magiškomis galiomis, bando išsaugoti natūralią gamtą ir savo aplinką, kuriai grėsmę kelia nesusipratėlis medkirtys Aloyzius O’Haris.