Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 4334

Aprašymas: Filmuke pasakojama apie šešiolikos metų mergaitę, vardu Merliah. Ji yra vyriausia banglentininkė Malibu pakrantėje ir yra pravardžiuojama, „bangų Karaliene“. Vykstant banglenčių sporto varžyboms, Merliah neria po vandeniu ir sutinka delfiną, vardu Zuma. Kai Zuma prakalbėjo Merliah žioptelėjo ir taip sužinojo, kad ji gali kvėpuoti po vandeniu. Vėliau Merliah sužino, kad ji yra pusiau undinė.

2000 | 2017-06-07 | 4498

Pantelėjus ir baidyklė - nuotaikingas fimukas vaikams apie neklaužadą berniuką, kuriam tenka pabūti baidykle. Linksmas multiplikacinis filmukas su dainelėmis papasakos mažiesiems, kas būtų, jei viskas apvirstų aukštyn kojom! Jei neklaužada padūkęs, vietoje nenustygstantis berniūkštis staiga virstų kaliause! Kas pasikeistų berniuko ir baidyklės gyvenime? Pažiūrėkite mažieji, gal taip ištiesų gali nutikti? Gal tai gali nutikti jums ar jūsų draugams?

2004 | 2017-06-09 | 7528

Aprašymas: Linksmuoliai Timonas ir Pumba pasakoja jiems žinomą Simbos istoriją. O juk jie žino daugiau…

2000 | 2017-06-07 | 3524

Filmukas vaikams Senojo jūrininko pasakojimai. Tai šauni istorija apie dviejų vaikų ir šuniuko kelionę po paslaptingąjį vandenynų pasaulį. Šioje kelionėje herojai vedami seno, protingo jūrininko pasakojimų, sužino įvairiausių paslapčių apie vandenynų erdves, gyventojus bei jų išdaigas. Kelionės metu herojai neišvengia sunkumų, tačiau juos padeda įveikti senasis išminčius jūrininkas.

2030 | 2018-07-24 | 3643

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2008 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Ginčas Sparnuotoji Raketa, lenktynėse nugalėjęs patį Lenktynių Karalių, apkaltinamas sukčiavimu. Laikraščio skleidžiamos apkalbos visiems taip apsuka galvas, kad net geriausias Sparnuotosios Raketos draugas Kombas nebežino, kuo tikėti. Laimei, nedorėlių pinkles išpainioja žavi žurnalistė.

2010 | 2017-06-09 | 4483

Aprašymas: Nauja serija, nauji nuotykiai! Bugas nusprendęs eiti į iškylą nesulaukė nei vieno draugo palaikymo. Kam rūpi statybos, kam merginos, o kam vaikus tenka prižiūrėti… Nusivylęs visais Bugas patraukia ieškoti laimės kitur. Taip beklaidžiodamas pakeliui sutinka cirką. Tuomet ir prasideda visos linksmybės.

1986 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Naujojo kalendoriaus, 392-aisiais metais, Naujajame Tokijuje, Agino Jiro, pavogęs laiko mašiną bando pasprukti nukeliaudamas laiku į praeitį, tačiau bėgant nuo pareigūnų sugenda jo laivas ir jam tenka priverstinai nusileisti dabartiniame Tokijuje. Neturėdamas kitos išeities, jis įsilaužia į autobusiuką, stovėjusį netoliese ir, pritvirtinęs aparatą paverčia jį laiko mašina. Jis ir jame buvę moksleiviai Nobučis, Šničis, Teko ir jų mokytojas Hokubėjus, iškeliauja tolyn į praeitį. Dėl mašinos nepatvarumo, jiems tenka leistis 1945m kovo 9-ąją, JAV puolimo įkarštyje. Šiaip taip išsigelbėjus, jie atsiduria Imperatorių valdymo eroje, kurioje ateitis ir praeitis susiduria tarpusavyje, kai Ateities Žmonės iš Jiro eros bando pakeisti praeitį.

1974 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: (rus. Невероятные приключения итальянцев в России). Romoje, skurdžių ligoninėje, miršta senutė, buvusi Peterburgo Imperatoriškojo teatro balerina. Gulėdama mirties patale, ji papasakoja anūkei Olgai, kad po revoliucijos, bėgdama iš Rusijos, ji visas savo brangenybes paslėpė slėptuvėje po liūtu. Dabar Olga yra vienintelė paveldėtoja. Ilgai nedvejojusi, ji išsiruošia į miestą prie Nevos. Bėda ta, kad lėktuve mergina sutinka dar penkis pretendentus į senelės palikimą. Du sanitarai, gydytojas, pacientas sulaužyta koja ir mafiozas, kurio žmona gimdė toje pačioje ligoninėje, nugirdo pasakojimą apie brangenybes ir neatsispyrė pagundai išbandyti savo laimę. Peterburge italus pasitinka gidas Andrėjus… Jis įsimyli Olgą, tačiau ji netikėtai sužino, kad šaunusis rusas yra visai ne gidas, o milicijos darbuotojas, vykdantis operaciją…

Nepaprasti italų nuotykiai Rusijoje - Невероятные приключения итальянцев в России (1974)

2030 | 2018-07-24 | 3621

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2000 | 2017-06-07 | 3753

„Trys varliukai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pasakojimas apie tris varliukus, kurių pelkę nusausino. Panoro jie jūroje gyventi ir išvyksta kelionėn. Kelyje radę darbinę mašiną, jie nusprendžia ją užkurti ir taip pasiekti jūrą. Kokia bus varliukų kelionė? O gal jos taip ir nepamatys? Viską sužinosite šiame linksmame filmuke, kuris rodo tikrą draugystę,ryžtą bei pamoko,jog niekada negalima šiukšlinti į vandenį, nes gyventojams tampa sunku išlikti.

2022 | 2017-06-09 | 3768

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

2013 | 2017-06-09 | 4041

Aprašymas: Jie milžiniški, kaip aukščiausias pastatas mieste. Kai išeina pasivaikščioti, dreba medžiai. Jie sveria tonas, o aštrius dantis galanda į viską, kas pasitaikė jų kelyje… Jie – dinozaurai ir kviečia pasivaikščioti po savo išnykusį pasaulį, pilną pavojų ir netikėtumų… Ką tik iš kiaušinio išsiritęs dinozauro jauniklis Pačis dar nežino, kad jam lemta tapti didžiu dinozauru. Tokiu, kuris nugali visas kliūtis ir iššūkius… Ir veda savo bandą į priekį. Moderniomis 3D technologijos sukurta juosta leis pajusti kone tikrą grėsmingųjų gyvių alsavimą į veidą, o dinozauro pasakojama istorija įtraukia tarsi įtempto siužeto filmas.

1992 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Per prasidedančius Didžiosios Depresijos metus, gyvenimas Viduržemio jūroje tapo sudėtingas. Oro piratų reidai vis dažnėja, todėl išauga patikimų „asmens sargybinių“ paklausa. Vienas iš geriausių yra kiaulė, žinoma kaip Porkas Rosas. Buvęs žmogus ir puikus pilotas per Pirmąjį Pasaulinį karą, dabar jis siūlo savo paslaugas tiems, kuriuos persekioja nelaimės. Fašistiniam režimui, kuris perėmė italų karines oro pajėgas, įkyrėjo jo žygdarbiai, todėl už jo galvą paskiriama premija. Negana to, atvyksta žymus lakūnas iš Jungtinių Valstijų ir nori pavogti ne tik Porko Roso garbę, bet ir moterį, kurią jis taip myli.

2008 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Nuostabioje karalystėje gyvena šimtai trapių fėjų drugelių sparnais. Kartą blogoji fėja karalienės palydovė Hena įbruka karalystės valdovei nuodų. Geroji fėja Mariposa žino, kad jei karalienė mirs – užges visi jų šalies žibintai ir skraiduoles užpuls naikintojai. Todėl Mariposa kartu su draugėmis Reina ir Reila turi surasti priešnuodį, kuris išgelbėtų fėjų karalienę ir visą karalystę. Gražuolėms fėjoms padės žavus karalienės sūnus Karlosas.

2030 | 2018-07-24 | 3761

Aprašymas: Beprotiški (angl. Tiny Toon Adventures) kiškio Straksiaus, kiškutės Pupsės, antino Pliuškio ir jų draugų nuotykiai.

2007 | 2017-06-09 | 4785

Aprašymas: Šiame muzikiniame filme, gražioji Barbė yra Rosela. Kai sudužo laivas, Rosela liko įkalinta ir užaugo saloje, kur ja rūpinasi budrios, jos mėgstamų draugų, gyvūnų akys. Princo Antonio atvykimas priverčia Roselą ir jos žvėrelius, atvykti į civilizaciją, bei išgelbėti karalystę, atskleidžiant piktą sąmokslą.

2022 | 2017-06-09 | 3789

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.