Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 4002

Donald Duck The fox hunt išleistas 1938 m.

2000 | 2017-06-07 | 3695

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2008 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Nuostabioje karalystėje gyvena šimtai trapių fėjų drugelių sparnais. Kartą blogoji fėja karalienės palydovė Hena įbruka karalystės valdovei nuodų. Geroji fėja Mariposa žino, kad jei karalienė mirs – užges visi jų šalies žibintai ir skraiduoles užpuls naikintojai. Todėl Mariposa kartu su draugėmis Reina ir Reila turi surasti priešnuodį, kuris išgelbėtų fėjų karalienę ir visą karalystę. Gražuolėms fėjoms padės žavus karalienės sūnus Karlosas.

2011 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: Rango – tai šmaikštus ir pamokantis animacinis filmas visai šeimai, pasakojantis apie terariume gyvenantį chameleoną, vardu Rango. Gyvūnėlis svajoja būti nutrūktgalvišku didvyriu, analizuoja savo gyvenimą ir galvoja apie jo prasmę. Vieną dieną suvokęs, jog pernelyg nutolo nuo savo gimtųjų Pietvakarių Amerikos vietų, Rango leidžiasi į kelionę, siekdamas iš naujo atrasti save. Chameleono gyvenime yra itin sunkus periodas. Jį kamuoja ilgesys ir egzistenciniai klausimai. Pagrindinė herojaus veikla kelionėje – begalinis klaidžiojimas Mojavos dykuma ir savęs ieškojimas. Vieną dieną Rango pasiekia kaubojišką miestelį, apgyvendintą įvairiausių dykumos gyvūnų bei kamuojamą nusikaltėlių ir banditų savivalės. Visą gyvenimą svajojęs būti didvyriu, chameleonas nusprendžia likti miestelyje, tapti jo įstatymų sergėtoju bei padėti gyventojams, tuo pačiu nubaudžiant piktadarius. Ar pritaps terariumo gyventojas laukinių vakarų platybėse? Kaip jam seksis kovoti su nusikaltėliais?

1992 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Garsusis Zoro visada imasi ginti silpnus ir paprastus žmones, griežtai nubausdamas piktuosius ir godžiuosius. Jo firminis ženklas įvaro baimės tiems, kurie neteisingai nuskriaudė silpnuosius ir bejėgius. Niekas nėra matęs šio žmogaus veido, bet visi žino apie jo narsią širdį. Įsitaisykite patogiau, garsaus keršytojo Zoro nuotykiai prasideda.

1961 | 2017-05-31 | 4291

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2000 | 2017-06-07 | 3680

Filmukas vaikams Akmens sūnus ir milžinas. Pasakojimas apie milžiną, kuris iš žmonių pavogė ugnį, šviesą ir šilumą. Didvyriai karžygiai norėjo nukauti milžiną, tačiau jis pasirodė toks galingas, jog susiurbė debesis ir pūsdamas užšaldė visus karžygius. Tačiau atsirado vienas narsus jaunikaitis kuris stojo į kovą su milžinu. Jis stebuklinga strėle šovė į žvaigždes ir atšildė karius. Vėliau nujojęs pas milžiną gudrumu ir narsa jį nugalėjo. Milžinas siūlė jam savo jėgą, tačiau narsus karys atšovė jog jėga priklauso tik žmonėms. Jaunikaitis sugražino ugnį, visi paukščiai žvėrys ir žmonės džiaugėsi ir šlovino Karį Susruką. Filmukas moko narsos, dorybės ir rūpesčio kitais.

2030 | 2018-07-24 | 3919

Aprašymas: Istorija vyksta pramanytame metropolyje, Z mieste, Japonijoje. Pasaulis pilnas keistų pabaisų, kurie mistiškai atsiranda ir pridaro daug žalos. Saitama yra super galingas herojus, kuris lengvai įveikia pabaisas ir kitus blogiukus vienu smūgiu. Kad ir kaip bebūtų, tapęs labai stiprus, Saitama pasidaro nuobodu dėl jo galių ir bando surasti stipresnį oponentą už jį.

2015 | 2017-06-09 | 4004

Aprašymas: Po kelių mėnesių nuo Madžino Bū mirties, du Fryzos armijos kariai Sorbetas ir Tagoma atvyksta į Žemę su tikslu prikelti Fryzą iš numirusių. Jie sėkmingai jį gražina atgal į gyvenimą ir džiaugiasi jo sugrįžimu, bet vos tik jam atgijus, šis pradeda planuoti keršto planą jo taip nekenčiamiems Sajanams.

1979 | 2017-06-07 | 3958

Filmukas vaikams Maša ir stebuklinga uogienė. Išvirė senelė uogienės. Supylė ją į stiklainius ir padėjo ją spintelėje ant lentynos. Ir pasakė Mašai, kad žiemą turėsime uogienės. Bet juk žiema dar taip toli... O uogienė tokia skani... Suvalgysiu šaukštelį, juk senelė nepastebės. Kuo baigėsi Mašos smaguriavimas pamatysite šiame animaciniame filme.

1964 | 2017-06-08 | 4265

Filmukas Coliukė. Kartą gyveno moteriškė, ji neturėjo vaikų, todėl ji nuėjo pas žynę. Ta žynė davė moteriškei miežio grūdą ir liepė jį pasodinti. Moteriškė nieko nelaukusi pasodino grūdą ir staiga išdygo didžiulė gėlė, o jos žiede - maža nuostabiai graži mergaitė vardu Coliukė. Labai šiltas ir gražus filmukas vaikams apie Coliukę ir apie meilę.

2030 | 2018-07-24 | 3591

Aprašymas: Timio laikas (angl. Timmy time), tai animacinis filmukas apie aviuką, kuris turi įvairiausių reikalų su kitais fermos gyventojais…

2006 | 2017-06-09 | 5256

Aprašymas: Patrakęs berniukas Didžėjus mėgsta paslapčia stebėti ir naiviai šnipinėti labai piktą kaimyną Neberkrakerį, kurį tokie žaidimai beprotiškai siutina. Nestabilios psichikos senukas pasižymi perdėtu pedantiškumu ir absoliučiai niekam neleidžia užeiti į kiemą. Krepšinio rungtynių įkarštyje išsprūdęs kamuolys nurieda tiesiai ant Neberkrakerio pievelės. Vaikai puikiai žino, kad senukas negrąžins 29 dolerių kainuojančio kamuolio, todėl Didžėjus sukaupia visą drąsą ir ryžtasi susitikti su ekscentriškuoju kaimynu…

2030 | 2018-07-24 | 5947

Aprašymas: Geniukas Vudis (angl. The Woody Woodpecker show) – amerikiečių kūrybos animacinis serialas. Jame jūs išvysite Geniuko Vudžio nuotykius, įdomias situacijas ir dar įdomesnius jų sprendimo būdus.

2030 | 2018-07-24 | 3667

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3265

Aprašymas: Antinas Narsuolis (angl. Darkwing Duck) – JAV animacinis serialas. Čia bus daug detektyvo parodijos ir daug piešto veiksmo. Švento Konrado miestas turi savo herojų – detektyvą Antiną Narsuolį. Šis seklys nėra tobulas – jį dažnai užvaldo didybės manija ir didžiulis šlovės troškimas. Todėl jam vis tenka rinktis tarp savo egoistinių norų ir pastangų būti geru tėčiu, kad nenuskriaustų įdukros Gosalinos. Darbe Antinui pagelbsti keistokas padėjėjas lakūnas Launčpedas Makvakas, su kuriuo jie narplioja įvairiausius antinų plunksneles šiurpinančius nusikaltimus.

2004 | 2017-06-09 | 3815

Aprašymas: Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo užsiėmimas buvo gelbėti nekaltų žmonių gyvybes ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nereikalingi… Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagiosios kovos su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis. Tačiau ar tai tik nebus mirtino pono Nerealiojo priešo sugalvoti spąstai? Netikėtai visai Nerealiųjų šeimynėlei vėl tenka stoti į kovą, kad išgelbėtų savo tėvą. O kartu – ir visą pasaulį, žinoma.

2030 | 2018-07-24 | 3727

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2000 | 2017-06-07 | 3902

„Mėnesėlis žiburėlis“ – tai be galo graži ir jausminga istorija apie berniuką ir jo kačiuką, kai šie naktyje pamato mėnulį ir nusprendžia jį padovanoti mamai. Ši trumputė pasaka mums leidžia pažvelgti į paprastumą ir jo svarbą. Be to, šis animac. filmukas mus moko, jog laimė ir džiaugsmas paprasčiausiose dalykuose.