Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 4016

Aprašymas: Nuotykių animacinis filmukas apie prarastos žemės ieškojimą, kurios herojai trys draugai bando atrasti tai, kas jiems yra labai svarbu. Kelionės metu, jų laukia daug naujovių, stebuklų ir draugų. Mažus ir didelius šis animacinis filmukas nukels į neatrastas ir nematytas vietas.

1994 | 2017-06-09 | 4423

Aprašymas: Tai vienuoliktasis Drakonų kova Z filmas. Ponas Šėtonas kviečiamas apsilankyti laboratorijoje, ir išmėginti savo jėgas prieš naujai kuriamus genetinius mutantus… Norėdamas nustebinti Šėtoną, kūrėjas jam parodo geriausią savo genetinį kovotoją. Tačiau Tranksas su Gotenu greitai pastebi, kad jis turi uodegą…

1992 | 2017-06-09 | 3999

Aprašymas: Niekam ne paslaptis, kad Sinbadas nesibaimina jokių sunkumų ir pavojų. Štai ir šioje istorijoje drauge su ištikimuoju tarnu Chabibu jis užpuolamas didžiulės jūrinės pabaisos. Jūsų laukia susitikimas su Salibado karaliumi, jo sūnumis ir nuostabiąja princese Nafijara. Leiskitės į egzotišką kelionę sausuma ir jūromis kartu su narsiuoju herojumi ir tapkite jo žygdarbių liudininkais.

2030 | 2018-07-24 | 3500

Aprašymas: Jaunas vyriokas vardu Tsuchida, tik ką baigė pedagoginį ir įsidarbino Hanamaru darželyje. Nelabai įprasta profesija jauniems vyriokams. Taigi istorija prasideda nuo pirmos Tsuchidos darbo dienos, čia jis netrukus įsitikina kad šis darbas anaiptol nebus nuobodus, kol jo grupėje bus energinga mergaičiukė vardu Anzu. Tai šilta ir nuoširdi mūsų gyvenimo komedija, retkarčiais su parodijos elementais.

1969 | 2017-06-08 | 4861

Senosios animacijos filmukas vaikams Neišmoktų pamokų šalyje. Tai filmukas, tiesiogiai reprezentuojantis, kokia pamokanti yra senoji animacija. Ši pasaka apie neišmoktas pamokas – labai reikšmingas moralas. Vaikai, pažiūrėję „Neišmoktų pamokų šalyje“ turėtų suprasti, jog knygos ir skaičiai nėra vien tik mokytojų pramanas – tai pamatas realiam gyvenimui. Negana to, filmukas džiugina įdomiu siužetu bei charakteringais vaizdais.

2004 | 2017-06-09 | 4542

Aprašymas: Piktadariai tugoriai pagrobia Rostovo gyventojų surinktą duoklę, tad karžygiui Aliošai Popovičiui tenka keliauti ieškoti atimto aukso, atsikovoti savo gerą vardą bei išginti iš rusų žemės slibiną Tugorių. Šią nelengvą užduotį atlikti jam padeda žirgas Julijus Cezaris, be galo plepus ir šiek tiek bailokas, gražuolė Liubava, tėvukas ir bobulė bei asilėlis Moisejus. Keliaujant Aliošai su draugais reikia įveikti daugybę kliūčių.

2022 | 2017-06-09 | 4077

Serialo „Maša ir lokys“ serijoje „Į pirmąją klasę“ vaikai pamatys, kaip išdykėlė Maša įkalbės lokį įrengti jai klasę ir ją mokyti. Tik labai įdomu, ar užteks lokiui kantrybės mokyti skaičiuoti ir skaityti tokią nenurimstančią mokinę Mašą? Serijoje „Į pirmąją klasę“ žiūrovai sužinos, kokia buvo pirmoji diena mokykloje naujai iškeptai mokinei ir kaip jos mokytojui seksis susitvarkyti su mažąją išdykėle, kurios vienos keliama sumaištis prilygsta visos vaikų klasės.

2011 | 2017-06-09 | 3763

Aprašymas: Tai žavingo bebaimio šunelio vardu Džokas nuotykių istorija. Jis buvo mažiausias ir silpniausias savo brolių ir seserų tarpe. Tačiau dabar jo laukia nuostabūs įvykiai ir neįtikėtini išbandymai. Jis taps stipriu ir ryžtingu, drąsiu ir ištikimu – geriausiu savo jaunojo šeimininko draugu.

2021 | 2017-06-09 | 4414

Antrasis mažųjų jau pamėgto filmuko Tomas ir Džeris sezonas netikėtai nukels į Laukinius vakarus išvysite dar neregėtus kaubojus. Tomas juokingais būdais stengsis atkreipti katės kaubojės dėmesį jis išties atrodys įspūdingai su kaubojiškais apdarais. Tačiau ką jam iškrės peliukas Džeris ? Prisijuoksite į valias. Taip pat šiame sezone sutiksime Tomą ir Džerį jūreivius išdykusių šunelių prižiūrėtojus muzikantus ir daug kitų šaunių šios porelės nuotykių. O kaip išsigąs Tomas kai taps mažesnis net už peliuką? Vaikai neliks abejingi Tomo ir Džerio šmaikštumui linksmybėms čia nebus ribų.

2000 | 2017-06-07 | 4612

„Pasaka apie carą Sultaną“ – senosios animacijos filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie tris sesutes ir carą. Šis vienai iš seserų pasiūlo būti cariene. Tai filmukas, kuriame matomas ir didikų, ir paprastų žmonių gyvenimas. Parodoma ir klasta, gyvenimo permainos. „Pasaka apie carą Sultaną“ labai įdomi, intriguojanti, stebinanti besirutuliojančiais įvykiais. Viską papildo gražios spalvos ir autoriaus žodžiai tartum knygos pasakoje.

2014 | 2017-06-09 | 3651

Aprašymas: Rodos, ką tik klasiokai Jošidas, Vatanabė ir Chondžas aptarinėjo neseniai matytus anime ir filosofavo apie tai, kaip suartėti su kuo nors. Visi turi sąvąjį vidinį pasaulį. Ir kad suartėti su kuo nors, jūsų pasauliai turi susiliesti. Atrodo banali tiesa, kurią galima aptarti pasislėpus nuo klasiokų. Tačiau, kai Chondžas pamato Makinos vidinio pasaulio dalelę, jis jau ir pats nesupranta kaip taip viskas susiklosto.

1975 | 2017-06-08 | 3997

Filmukas vaikams Gražinkite reksą. Filmukas apie šunelį Reksą, kuris linksmai su savo šeimininku žaidė ledo ritulį. Skilus ledui berniukas liko ant ledo lyties ir Reksas jį išgelbėjo. Tačiau šunelis sušalo ir pateko pas gydytoją. Berniukas ilgai ieškojo savo draugo ir liūdėjo, skambino gydytojui ir prašė gražinti šuniuką. Tačiau gydytojas žinojo, kad šuniuko jau nebėra. Pažiūrėkite nepaprastą istoriją apie šuniuko Rekso ir berniuko draugystę.

1968 | 2017-06-07 | 4024

Mažylis ir karlsonas - legendinis visų mėgstamas filmukas apie berniuką Mažylį ir jo draugą Karlsoną, bei jų linksmus nuotykius. Karsonas nuolat atskrenda pas mažylį į kambarį ir jie kartu pramogauja. Karlsonas mėgsta pasmaguriauti todėl Mažylis nuolat jį vaišina uogiene. Draugai keliauja naktį ant stogo apsimeta vaiduokliais ir gasdina vagišius. Karsonas kuris gyvena ant stogo tai nepamirštamas animacinis filmukas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3462

Aprašymas: Tomas ir Džeris (angl. The Tom and Jerry Show) pagaliau tapo draugais po ilgų metų tarpusavio varžymosi. Jie gana konkurencingi vienas kito atžvilgiu, todėl klajoja po pasaulį konkuruodami sporto ir darbo klausimais, sprendžiant paslaptingas bylas ir padedant kitiems.

2030 | 2018-07-24 | 3690

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3653

„Pasivaikščiojimas“ – tai filmukas vaikams, užburiantis savo vaizdais ir užliūliuojantis muzika. Žalia gamta, margi drugeliai, šviesus dangus, mažoji gyvūnija, spalvingos vaivorykštės – visa tai atskleidžia, kokia nepaprasta ir graži yra gamta. „Pasivaikščiojimas“ – puikus filmukas mažiesiems ir maloni atvanga tėvams.