Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3641

„Čia ne apie mane“ – įdomus filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie verkiantį mažylį. Vis dėlto pavyksta jį nuraminti. O laikui bėgant mažylis tampa berniuku išdykėliu. Jis krečia išdaigas ir netgi pradeda lupikauti. Taip jis ir vyru tampa. Laiko nemažai praeina, tačiau galiausiai tenka pasimokyti, kad blogi darbai blogai ir baigiasi.

2000 | 2017-06-07 | 3687

„Linksmoji karuselė“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradžioja pasakojama apie karvę ir varliuką, kuris vis bando papasakoti karvei, kas būtų, jei jis taptų žalas. Vėliau pasakojama apie storą, baltažandį žiurkėną. Visi miško gyventojai stebisi,koks žiurkėnas išpuikęs ir teigia, jog žiemą jo lauks nemalonumai už tokią puikybę.Trečiojoje dalyje pasakojama apie mažą seneliuką,kuris buvo toks nedidukas,jog prilygo visiems vabzdžiams. Apie senelio linksmybes ir juoką pamatysite šiame filmuke, kuris pamoko tikrųjų gyvenimo vertybių.

2013 | 2017-06-09 | 4141

Aprašymas: Po „Lego“ filmo sėkmės, vienas jo kūrėjų, režisierius Jonas Burtonas nusprendė imtis dar vienos istorijos apie herojus iš legendinių kaladėlių. Autoriai rėmėsi labai populiariu video žaidimu, o kai kurias legendines frazes pasiskolino iš filmų apie Betmeną ir Supermeną. Leksas labai nori tapti prezidentu, todėl jis susivienija su Džokeriu, kuris turi nugalėti visą Teisingumo lygą – ir Betmeną, ir Supermeną. Ar su tokia draugija Leksas laimės prieš Teisingumo lygą?

1985 | 2017-06-09 | 4223

Aprašymas: Obeliksas vyksta į savo kaimą Galijoje. Tačiau jis yra susikrimsta dėl savo tikrosios meilės. Jo mylimoji yra su kitu. Netikėtai šie įsimylėjėliai yra pagrobiami romėnų. Asteriksas ir Obeliksas pasiryžę išgelbėti juos pavojingoje kelionėje…

2007 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

1971 | 2017-06-09 | 4414

Filmukas Argonautai. Visi Elados didvyriai statė laivą, pavadino jį Argo garbei. Pasakojimas apie argonautus, kurie plaukiaja į jūrą. Jūroje audra ir olos laivui pastojo kelią. Tačiau argonautai nepabūgo ir klausė Dievų patarimo. Taip jie sėkmingai įveikė olas ir laikas liko sveikas.

1961 | 2017-05-31 | 4305

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2010 | 2017-06-09 | 3877

Aprašymas: Gyvūnų grupė laukia kasmetinio potvynio, kuris suteikia jiems maisto ir vandens. Tačiau netikėtai jie atranda, kad žmonės, kurie naikino jų natūralias buveines, pastatė užtvanką, leidžiančią turėti laisvalaikio kurortą. Gyvūnai stengiasi išsaugoti deltą ir siunčia žinutę žmonėms, reikalaujančią netrikdyti gamtos dėsnių. Tai nuotaikingas filmas gamtos ir animacijos mylėtojams.

2000 | 2017-06-07 | 3736

Senoji animacija sužavi kiekvienu savo filmuku. Filmukas vaikams „Kaip mes kvietėme pavasarį“ – ne išimtis. Tai pasakojimas apie lokius, apie besiridinėjančią saulutę, apie pabudimą iš žiemos miego ir atėjusį pavasarį. Tirpsta sniegas, skleidžiasi gėlės, balsingai čiulba paukščiukai. Tai žaisminga pasaka apie pavasario kvietimą, leidžianti pasinerti į svajones. Tai vaikams prieš miegą labai tinkamas filmukas.

2030 | 2018-07-24 | 3183

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus “Beprotiškų melodijų” animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke “Kiškis Kvanka vėl pokštauja” nusikelsite į Vakarus, filmuke “Mano svajonių gorila” išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

2000 | 2017-06-07 | 3918

Senosios animacijos filmukas Kolia Olia ir Archimedas. Kolia, Olia ir Archimedas - labai daug žinių suteikiantis filmukas. Istorija prasideda nuo to, kaip mokinys Kolia aiškina savo draugei Oliai kas yra Archimedas. Jiedu nukeliauja į tuos laikus, kuomet ištikrųjų gyveno Archimedas. Svečiuodamiesi senovėje, Kolia ir Olia savo akimis išvysta tų laikų gyvenimą ir net romėnus, kuriuos išvaro lauk iš Romos. Kuomet vaikai grįžta atgal ir vėl atsiduria kambaryje, Olia bando sužinoti, kuom ištikrųjų baigėsi toji istorija. Kolia atsakymą žino, o kad Olia sužinotų, jis jai duoda paskaityti knygą apie Didįjį Archimedą. Šis filmukas sudomins ir mažą ir didelį. Beje, ir pažiūrėti jį verta kiekvienam, nes filmukas suteikia daug žinių apie istoriją.

1994 | 2017-06-09 | 4363

Aprašymas: Galvodamas, kad nužudė savo tėvą, mažas liūtukas Simba iškeliauja tremtin ir atsisako teisės užaugęs tapti karaliumi. Čia jis sutinka griaužiką Timoną ir Afrikos tapyrą Pumbą, kurie tampa geriausiais liūtuko draugais. Bėga laikas, Simba užaugo. Kartą atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą ir ją įsimyli. Jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi su dėde Scaru dėl teisės į sostą. Filmukas už geriausią dainą ir geriausią garso takelį pelnė 2 „Oskarus“.

Liūtas karalius - Lion King (1994)

1979 | 2017-06-09 | 3841

Aprašymas: (rus. Гараж). Zoologijos muziejaus darbuotojai susirenka aptarti garažų kooperatyvo veiklą. Puikiai nusiteikę mokslo darbuotojai greitai galės savo automobilius įkurdinti naujutėlaičiuose garažuose. Susirinkusiųjų laukia nemaloni staigmena – taip geidžiamų garažų visiems neužteks. Iš sąrašo teks išbraukti keturis nelaiminguosius. Kai paskelbiamos pasmerktųjų pavardės, įvykiai pakrypsta netikėta linkme. Jie net neketina pasiduoti ir nusprendžia protestuoti. Kažkas užrakina salės duris ir paslepia raktą. Dabar visi priversti kiaurą naktį aiškintis santykius ir ieškoti išeities iš nepavydėtinos situacijos.

1998 | 2017-06-09 | 3939

Donald Duck Wide open spaces išleistas 1947 m.

1998 | 2017-06-09 | 3865

Donald Duck Mickey and the Beanstalk išleistas 1947 m.