Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3990

Aprašymas: Filmas pasakoja apie jaunąjį Džimą, kuris vienintelis žino, kaip patekti į legendomis apipintą salą, kurioje ilgus metus paslėptas milžiniškas lobis. Ieškoti nuotykių su vaikinu leidžiasi ir daktaras Livesis bei įtartinas vienakojis Džonas Silveris su įgula…

2007 | 2017-06-09 | 4895

Aprašymas: Garsėja Rusijos žemė didvyriais ir plėšikais. Viską stebi kunigaikštis, tačiau ir jis neišvengia klaidų. Dabar jis susiginčijo su didvyriu, o plėšikas Lakštingala pagadino nemažai kraujo…

2000 | 2017-06-07 | 3635

Filmukas vaikams Pingvinai. Perėti vaikus - tai rimtas ir atsakingas darbas visiems pingvinams, o ši graudi istorija apie Pingviną ir jo draugą Pingveną, kuris besaugodamas draugo kiaušinį jį pametė. Pingvenas nedrįso prisipažinti savo draugui apie šitokį nusikaltimą, ir vietoj kiaušinio jam padavė akmenį. Vargšas Pingvinas labai liūdėjo, kai vasariškąją Antarktidą teko palikti be savo vaikelio. Pasiėmęs įsivaizduojamą kiaušinį su savimi, daugiau jis neišvydo šiltosios Antarktidos saulės spindulių

2000 | 2017-06-07 | 3545

Klaidų sala - filmukas apie berniuką Kolią, kuris labai tingėjo mokytis. Jis atsidūrė klaidų saloje. Šioje saloje jis turėjo išspręsti daugybę užduočių, kurias pats buvo išsprendęs neteisingai. Dėl jo klaidų kentėjo daugybė gyvūnėlių. Galiausiai klaidų saloje kilo potvynis. Nuo potvynio berniuką ir kitus salos gyventojus galėjo išgelbėti tik teisingai išspręsti uždaviniai. Visų džiaugsmui Koliai pavyko teisingai išspręsti visus uždavinius, kuriuos buvo išsprendęs su klaidomis. Būtinai pažiūrėkite šį filmuką. Jis parodo kaip svarbu vaikams yra mokytis.

2008 | 2017-06-09 | 3891

Aprašymas: Vieną gražią dieną moksleivis prie upės aptinka keistą akmenį, už kurio sugebėjo užkliūti net du kartus, kurį galiausiai panoro atkasti ir kuriame netikėtai atranda užspaustą Kappa (mitologinis japonų vandenis). Moksleivis vardu Koiči yra net labai gerai išauklėtas vaikas ir priima vandenį į draugišką šeimą. Nuo to visa istorija ir prasideda kai vandenis, jau pavadintas kaip Kū, užmezga kontaktą su žmonėmis ir prasideda abipusis tyrinėjimas.

2000 | 2017-06-07 | 3588

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

2000 | 2017-06-07 | 3649

Filmukas vaikams Kaip Maša susipyko su pagalve. Tai nutiko šią vasarą mergaitei vardu Maša. Ją katik paguldė miegoti, o jai nesimiega. Na nemoka žmogus miegoti ir viskas. Ir kas gi sugalvojo tas lovas, tas anklodes, tas pagalves. Nusprendė maša eiti į sodą pasivaikščioti. Ten sutiko apvalų labai gražų mėnulį. Sutiko Maša šuniuką, kuri pakvietė ją miegoti savo būdoje ir dar atnešė kaulą. Bet jai nelabai patiko šuns būdoje. Vėliau keliavo ji pas vištas, pas varles, pas gandrą miegoti. Mergaitė ilgai ieškojusi rado savo vietelę ir saldžiai užmigo.

1977 | 2017-05-31 | 4324

История большой мечты о больших полетах. Летчик «малой авиации» по прозвищу Мимино мечтает о штурвале настоящего большого лайнера. Только получив этот самый штурвал, он почему-то совсем не счастлив...

---

Pilot Mimino works at small local airlines in Georgia, flying helicopters between small villages. He dreams of piloting large international airlines aircrafts, so he goes to Moscow for refresher courses. There in a hotel he meets truck driver Rubik from Armenia who is given a place in that hotel by mistake, and they have a lot of adventures in Moscow.

Mimino / Мимино -  (1977)

2006 | 2017-06-09 | 3981

Aprašymas: Vyriausias Burtininkas, visų pasakų gerų pabaigų valdovas, nusprendžia pasiimti atostogas. Lyg niekur nieko išdūmė pailsėti ir… pažaisti golfą Škotijoje. Kad pasakos eitų savo vaga ir gerai baigtųsi, prižiūrėti paliko du savo pagalbininkus – Manka ir Mambo. Pelenė – tipinė pasakų herojė. Ji draugauja su dvaro indų plovėju Riku, kuris puoselėja pačius šilčiausius jausmus jai, bet kad ir kaip bebūtų, Pelenė svajoja puotoje šokti tik su Princu…

1950 | 2017-06-09 | 4199

Aprašymas: Vaikų animacijos klasika, puikiai atpažįstama ir šiandien, nors sukurta daugiau nei prieš 60 metų, kai spalvota animacija dar tik pradėjo užkariauti pasaulį. Klasikinė pelenės istorija apie gražioje karalystėje su tėčiu ir mama laimingai gyvenusią princesę. Jos laimė baigėsi, kai mirė mama ir tėtis vedė baisią, piktą pamotę. Šioji atsivedė ir dvi piktas dukras Drizelą ir Anastasiją. Jos skriaudžia, užgaulioja princesę. Kai kartą dukros iškeliauja puoton, Pelenę aplanko jos krikštamotė fėja ir išpuošia šventei. Susipažinusi ir pašokusi su princu Pelenė išskuba namo, nes po vidurnakčio visi burtai baigiasi. Ši klasikinės pasakos ekranizacija televizijoje 1951-aisiais už įspūdingą muziką buvo nominuota trims Oskarams. Amerikos filmų institutas „Pelenę“ pripažino vienu geriausių ir visų mėgstamiausių Disnėjaus kompanijos sukurtų filmų ir vienu geriausių Amerikoje sukurtų animacinių filmų.

2030 | 2018-07-24 | 3721

Aprašymas: Kas naujo, Skūbi Dū? (angl. What’s new Scooby-Doo?) – JAV animacinis serialas. Pritvirtinkite savo saugos diržus, ir jūs einate į jaudinantį nuotykį! Skūbis Dū ir linksma kompanija: nenuilstantis seklys Shaggy, Fredas, Daphne ir Velma. Jūsų laukia daug nuotykių animaciniame seriale “Kas naujo, Skūbi Dū?”.

2000 | 2017-06-07 | 3650

„Trys maišai gudrybių“ – pasaka, pradedama nelaukta lapės viešnage. Kaip įprasta, šio žvėries gudrumui ribų nėra. Ji netgi prikalbina ežiuką jai padėti. Ir staiga pati lapė įkliūva į spąstus. Šioje situacijoje jai vėl pagelbėja nepaprastas gudrumas. Svarbiausia, kad vaikai pamokomi, jog nepatikimi susitarimai prie gero nepriveda, o už gerą darbą atlyginama geru.

2011 | 2017-06-09 | 5006

Aprašymas: Megamaindas – tai mėlinas ateivis atvykęs iš tolimos planetos į žemę. Ilgus metus daręs negerus dalykus, sukūręs galybę išradimų ir įrankių blogio darymui. Tokia buvo jo praeitis. Nuo dabar, jis yra Metrosyčio gynėjas. Naujas stilius su nauju kostiumu, senas draugas ir nauji rūpesčiai. Mygtukas, kuris ilgus metus gulėjo štalčiuje tapo niekam nepatrauklus. Megamindas ir Pastumdėlis negalėjo prisiminti nuo ko jis yra, tad nutarė išbandyti. Bandė ir prisibandė. Smagi istorija visai šeimai.

2000 | 2017-06-07 | 3773

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

2030 | 2018-07-24 | 3982

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2017 | 2017-06-09 | 4107

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2000 | 2017-06-07 | 3852

Senosios animacijos filmukas vaikams Ančiukas kuris nemokejo žaisti futbolo. Filmukas apie ančiuką, kuriam niekaip nesisekė žaisti futbolo. Visi jį vadino nevykėliu ir nemokša. Jis vargšas daug kentėjo ir buvo nusiminęs. Kartą jam patiko dainelė, kurią dainavo voveraitės. Ančiukas nusprendė išmokti groti ir jam tai puikiai sekėsi. Ančiukas tapo muzikantu ir tuo labai padėjo savo futbolo komandai. Filmukas moko, kad nebūtina viską mokėti, užtenka gerai mokėti ką nors vieną :)

1998 | 2017-06-09 | 3444

Donald Duck Donald's snow fight išleistas 1942 m.