Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4579

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2010 | 2017-06-09 | 3732

Aprašymas: Mėgstamiausia Po šventė yra Žiemos šventė. Kasmet jis su tėčiu kabina papuošimus, linksmai miniai kaimietukų dalija makaronų sriubą. Bet šiais metais Šifu pranešė, kad kaip Drakono kario, Po pareiga yra surengti neįtikėtinai formalią Žiemos šventę Nefrito rūmuose. Po pasiklysta tarp savo Drakono kario pareigų ir šeimos tradicijų, tarp Šifu ir tarp pono Pingo. Kai prasideda pasiruošimas šventei, Po supranta, kad neįmanoma patenkinti abejų pusių. Galiausiai jis pasikliauja savo širdimi ir atskleidžia Šifu bei ponui Pingui tikrąją tradicijų, bendravimo ir šeimos prasmę.

2000 | 2017-06-07 | 3791

Linksmasis daržas - linksmas, nuotaikingas filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie sodina daržą ir rūpestingai jį prižiūri. Darže mažieji vaikai pastato kaliausę, kad ši nuvytų čia atlekiančius paukščius. Savo šuneliui taip pat liepia saugoti daržą, o šis savo darbą atlieka nepriekaištingai - išvaro į linksmąjį daržą atklydusius šernus. Taip rūpindamiesi daržu rudenį vaikai sulaukia be galo gausaus derliaus. Pažiūrėkite šį nuotaiką pakeliantį filmuką, kuris be skambančių dainų dar leidžia pasigėrėti vaikučių darbštumu.

1984 | 2017-06-11 | 4222

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2012 | 2017-06-09 | 3913

Aprašymas: Mažas lėktuvėlis Tinis svajoja tapti didvyriu, bet draugiškoje patyrusių lėktuvų komandoje jis pripažinimo nesusilaukia. Vieną dieną, nepaisydamas kapitono Beno draudimo, Tinis vienas išvyksta gelbėti žmonių iš gaisro, statydamas į pavojų savo gyvybę. Jį išgelbėja kapitonas, bet tam paaukoja savo paties gyvybę. Kamuojamas kaltės ir baimės vėl pakilti į orą, Tinis palieka komandą ir pradeda dirbti kasykloje. Bet staiga kilęs smarkus gaisras atgaivina senuosius instinktus, ir jis skubiai be baimės dumia į pagalbą savo draugams.

2030 | 2018-07-24 | 4193

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2005 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Liūtas Aleksas yra tikras didmiesčio zoologijos sodo, įsikūrusio Niujorko Centriniame parke, karalius. Kartu su geriausiais draugais – zebru Marčiu, žirafa Melmanu ir begemote Glorija – jis visą laiką mėgavosi palaimingu gyvenimu, kur kiekvieną dieną jiems buvo garantuoti sotūs pietūs, o jų pasirodymų sužavėta publika keldavo griausmingas ovacijas. Tačiau vieną dieną zebrą Martį apėmė negyvuliškas smalsumas – kas gi vyksta už aukštos zoologijos sodo tvoros? Netrukus, padedant išradingiems pingvinams, jam pavyksta pasprukti. Iš tiesų Martis nenori visam laikui skirtis su draugais. Jis tik akies krašteliu žvilgtels, kaip atrodo ta laisvė, ir tučtuojau sugrįš! Tačiau viskas susiklosto ne taip, kaip buvo planuota… Išvydę, kad dingo jų draugas, Aleksas, Melmanas ir Glorija nutaria sekti zebro pėdomis, bet, vos pasirodžiusius gatvėje, bičiulius sugauna ir patupdo į narvus. Kas dabar bus? Ar jie kada nors išvys nenuoramą Martį? Anksčiau nei tikėjosi! Pasirodo, visi keturi draugai dabar laivu plaukia į karštos Afrikos džiungles. Štai kur pati geriausia proga patirti tikrą laukinės laisvės skonį! Tačiau netikėtumai dar tik prasideda. Laivui patyrus katastrofą, Aleksas, Martis, Melmanas ir Glorija atsiduria egzotiškoje Madagaskaro saloje. Dabar šiems išlepintiems niujorkiečiams teks išmokti gyventi ne pagal didmiesčio, o tikrų tikriausių džiunglių įstatymus ir išlikti tarp daugybės keistų, ne visada tik draugiškai nusiteikusių padarų…

2000 | 2017-06-07 | 4000

Filmukas vaikams apie kiški linksmuolį, kuris visiems girdavosi jog yra visų galų meistras. Kartą ežiukas paprašė uždengti stogą čerpėmis, bet kiškis sukėlė tokį cirką, jog visi žvėreliai juokėsi. Tuo tarpu lapė laukė savo mylimojo ir jai sulūžo kėdė, na o be kėdės juk nebus kur sėdėti. Čia vėl zuikis atėjo į pagalbą. Linksmuolis ir vikruolis, auksarankis "Ir taip bus gerai !". Pažiūrėkite pamokančią ir linksmą istoriją.

2030 | 2018-07-24 | 3280

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-09 | 3738

Aprašymas: Pramuštgalviai vyksta į Paryžių. Ten jie lydi išsiblaškėlį tėvą Stju, kuris kviečiamas pataisyti didžiulio dinozauro. Dinozauras priklauso pramogų parkui ir sugedęs negali džiuginti vaikų. Atvykę keliautojai susitinka su parko direktore Koko. Ši netrukus pasirodo esanti baisiai valdinga, tačiau tėtušiai Stju tai nerūpi – jis įsimylėjęs iki ausų. Kaip jį atgrasyti nuo vedybų su blogąja valdytoja?

2030 | 2018-07-24 | 5453

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2014 | 2017-06-10 | 3983

Aprašymas: Jūros giesmė (angl. Song of the Sea) – 2014 metų įvairių apdovanojimų ir teigiamo kritikų įvertinimo sulaukusi Tomo Mooro animacinė juosta, pasakojanti istoriją, paremtą senuoju keltų mitu apie selkę, mergaitę, galinčią pavirsti ruone. Istorijos centre – šešiametė Sirša, kartu su vyresniuoju broliu Benu besileidžianti į netikėtą nuotykį gelbėti magijos pasaulio ir į ją panašių būtybių.

Jūros giesmė / Song of the Sea -  (2014)

2004 | 2017-06-09 | 4599

Aprašymas: Katino Garfildo gyvenimas – tikra pasaka. Kiauras dienas jis daro tik tai, kas jam labiausiai patinka – valgo ir miega. Nerūpestingos „katino dienos” baigiasi, kai Garfildo šeimininkas Džonas įsigyja dar vieną gyvūnėlį – mažą paiką šuniuką Odį. Katino pasipiktinimui nėra ribų: nejau dabar jis turės dalintis šeimininko palankumu su kažkokiu apgailėtinu šunimi?! Kur tai matyta! Pavojus! Svetimas namuose!

2007 | 2017-06-09 | 3962

Aprašymas: Po pergalės prieš Šrederį vėžliukai išsibarstė po visą pasaulį. Tačiau Niujorke bręsta naujas pavojus – pramonininkas Maksas Vintersas surinko senovinių monstrų-karių armiją. Pasauliui gresia rimtas pavojus. Vieninteliai, kas gali jį išgelbėti – vėžliukai nindzės.

1998 | 2017-06-11 | 3969

Aprašymas: Ištikimas Q.Tarantino ginklanešys Robertas Rodriguezas šįkart nusprendė pasityčioti iš kelių populiarių masinio kino žanrų – filmų apie mokyklas a la “Beverli Hillz” ir filmų apie ateivius… Heringtono koledžas jau seniai prarado savo pirmykštę išvaizdą. Tarp jo nutriušusių sienų kasdien mokosi Amerikos ateitis: vienišiai ir lyderiai, dabitos ir narkomanai. Kaip ir visi paaugliai, jie nuolat kariauja tarpusavyje. Tačiau vieną dieną mokiniai išsiaiškina siaubingą dalyką: jų mokytojai – ateiviai! Atsidūrę iki šiol neįsivaizduojamoje situacijoje, buvę priešai susivienija prieš juos…

Fakultetas - The Faculty (1998)

2000 | 2017-06-07 | 3950

Filmukas vaikams Darbštuolė senutė. Pasakojimas apie darbščią senutę kuri savo trobelėje triūsia lyg bitutė. Toje pačioje trobelėje gyvena ir apsnūdusi musė, katė tinginė, o svarbiausia - aptingęs berniukas Pavluša. Ką gi daryti darbštuolei senutei kai jos trobelėje gyvena aptingusi katė, aptingusi pelė, apsnūdusi musė ir tinginiukas Pavluša? Kaip ėjosi herojams gyvenimas trobelėje pamatysite šiame nuotaikingame animaciniame filme.

2030 | 2018-07-24 | 3395

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2000 | 2017-06-09 | 3849

Aprašymas: Po tūktančio metų ateiviai sunaikina Žemę. Jie bijo, kad žmonija, turinti legendinį laivą Titaną, įsiviešpataus Visatoje. Deja, žmonės nesugebėjo pasipriešinti atėjūnams ir tik nedaugelis liko gyvi. Kailas – vienas jų. Tačiau netikėtai jo gyvenimas pasikeičia. Paaiškėja, kad Kailo tėvas, Titano kūrėjas, užslėpė žemėlapį, kuriame yra nurodęs, kur paslėpė garsųjį laivą. Jei Kailas su savo draugais atras Titaną, žmonija vėl atgims…