Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3837

Senosios animacijos filmukas vaikams pasakoja apie tai, kaip miško gyvūnai stengėsi įtikti mergaitei dalindami jai komplimentus. Na, o aktyviausias buvo zuikis, nes niekad nebuvo ragavęs saldainių, kuriuos už geriausius pagyrimus dalino saldainius. Vis dėlto, miško gyvūnai ir ta pati mergaitė, išsaiškina, kad gražus žmogus yra ne tas kuris sulaukia begalės komplimentų, bet tas, kuris geba būti savimi ir nesimaivo.

2030 | 2018-07-24 | 4379

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

2001 | 2017-06-09 | 3898

Aprašymas: 2071 metais Marse visi, kaip ir kasmet, laukia Helovyno. Deja, didžiosios šventės išvakarėse judrioje gatvėje susprogsta milžiniškas sunkvežimis, erdvėje pasklinda mirtį nešantys virusai. Teroristai šitaip ketina išnaikinti milijonus žmonių visoje galaktikoje. Specialiai sudaryta komanda turi susekti ir sutramdyti teroristus.

1998 | 2017-06-09 | 3651

Aprašymas: Jei pažvelgtume i filmą pro vienos iš veikėjų jaunos moksleivės gražias, tamsias ir dideles akis, tai filmas atrodo tiesiog nepakartojamai. Masinis maištas užaugęs Tokijuje – viena iš nerealiausiu scenų, kurios tik buvo pasirodžiusios anime kadruose. Žiaurioje siužeto linijoje susiformuoja romantinė pasaka, kuri tiesiogine ta žodžio prasme yra apipilama krauju… Specialiųjų policijos pajėgų būrio narys Kazukis Fuse patiria stiprų sukrėtimą, kada jo akivaizdoje beprasmiškai žūsta teroristų grupuotei priklausiusi savižudė sprogdintoja. Stengdamasis suprasti tokio elgesio priežastį Fuse atlieka savarankišką tyrimą, sutinka žuvusios merginos seserį ir įsimyli ją. Meilės drama rutuliojasi sudėtingoje politinių intrigų, šnipinėjimo ir nepasitikėjimo kupinoje aplinkoje. Džin Ro pažvelgia į tamsiausias žmogaus sielos kertes, kur slepiasi žiauriausi instinktai.

2022 | 2017-06-09 | 3935

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2000 | 2017-06-07 | 4229

Senoji animacija Laivelis – tai istorija vaikams apie draugystę, kurią galite žiūrėti online lietuviškai. Keturi draugai: Viščiukas, Peliukas, Skruzdėliukas ir Vikšriukas leidžiasi į kelionę laiveliu kartu su Varliuku. Netikėtai kilus audrai, Varliukas su Viščiuku atsiskiria. Viskam nurimus draugai vėl susitinka bei susiduria su nauja grėsme. Filmuko veikėjas Varliukas visus išgelbsti ir įsižiebia nauja stipri draugystė.

2000 | 2017-06-07 | 3863

„Paskutinė Slibino Goriničiau nuotaka“ – tai senosios rusų animacijos pasaka vaikams apie slibiną Goriničių, kuris pagrobia caro dukrą ir įkalina savo rūmuose už deveynių jūrų. Jos išvaduoti caras pasiunčia narsų karžygį Ivaną, kuris is slibino nelaisvės privalo išvaduoti gražiąją Iriną. Šis pasakojimas mus moko, jog tik drąsos, ryžto ir išminties vedamas žmogus gali nugalėti bet kokį priešą ir taip pasiekti savo tikslą.

2030 | 2018-07-24 | 3503

Aprašymas: Jaunas vyriokas vardu Tsuchida, tik ką baigė pedagoginį ir įsidarbino Hanamaru darželyje. Nelabai įprasta profesija jauniems vyriokams. Taigi istorija prasideda nuo pirmos Tsuchidos darbo dienos, čia jis netrukus įsitikina kad šis darbas anaiptol nebus nuobodus, kol jo grupėje bus energinga mergaičiukė vardu Anzu. Tai šilta ir nuoširdi mūsų gyvenimo komedija, retkarčiais su parodijos elementais.

2030 | 2018-07-24 | 4469

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-09 | 4174

Kiekviena „Na, palauk!“ serija – šis tas nepaprasto. Filmukas ne vienerius metus žavi vaikus ir jų tėvelius. Dabar „Na palauk!“ galima žiūrėti ir online. Viena iš žavinčių serijų – „Olimpinės žaidynės“. Čia vyrauja veiksmas, o piktasis vilkas netgi atsiduria bokso ringe. Kaip jam seksis? Ir kuo atsilieps piktdžiuga prie šachmatų lentos? Įsijunkite ir pasimėgaukite puikiu filmuku jau dabar!

2000 | 2017-06-07 | 3796

Filmukas apie maža mergaitę kuri labai norėjo ir labai stengėsi kad jos draugė Valentina gautų laišką iš mylimo vaikino. Išsiaiškinusi, kad norint gauti laišką, visų pirma reikia jį išsiųsti - mergaitė pasinaudoja savo žuvele. Kodėl? Todėl kad laišką išsiųsti reikia į povandeninį laivą. Vaikams be galo patiks ši nuoširdi ir pamokanti istorija.

2000 | 2017-06-07 | 3712

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2030 | 2018-07-24 | 4550

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-07 | 3772

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

1989 | 2017-06-09 | 3807

Aprašymas: Pirmasis žinomo anime režisieriaus Mamoru Oshii („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“) ilgametražis filmas, pašvęstas žmogaus ir roboto konflikto tematikai. Netolimoje ateityje žmonės darbui naudoja milžiniškus robotus, vadinamus „laborais“ (nuo angliško žodžio „labor“ – „darbas“). Tokijo policija tvarkai palaikyti naudoja „patruliuojančius laborus“ – „patlaborus“. Filmo veiksmas sukasi aplink vieną Tokijo specialiosios paskirties policininkų būrį, besistengiantį atskleisti ir sužlugdyti sąmokslą, kuris sunaikintų visą miestą.

2000 | 2017-06-09 | 4075

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

1994 | 2017-06-09 | 4773

Aprašymas: Tai dešimtasis Drakonų kova Z filmas. Broly po pralaimėjimo Gokui, nukrenta į Žemę ir ten „užstingsta“. Po kurio laiko jį pažadina Trunksas ir Gotenas, kurį Broly palaiko Kakarotu ir pradeda siausti bandydamas užmušti juos abu. Tuo pačiu metu Gohanas vienas vyksta susikauti su Legendiniu Super Sajanu.