Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3483

Aprašymas: Šio trumpametražio filmo veiksmas vyksta 2022 metais. Žmonės išvystė technologijas iki nebūtų aukštumų. Jie gali įkelti savo sąmonę į virtualią erdvę, palikdami savo kūnus. Bet nutinka nelaimingas atsitikimas, ir žmonės, įkėlę savo protus į virtualią erdvę, lieka ten uždaryti. Čia mes susipažįstame su jaunuoliu, vardu Rioma, kurio sesuo Siki liko uždaryta virtualioje erdvėje. Jis pasirengęs padaryti viską, ko prireiks, kad sugrąžintų ją…

2022 | 2017-06-09 | 4210

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

2011 | 2017-06-09 | 4707

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

2011 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Olis – žavus, nuoširdus ir padūkęs mažas sunkvežimiukas. Keliaudami, kartu su vairuotoju Stenu, jie papuola į nuotaikingas situacijas, sprendžia įvairiausias užduotis, visuomet ištiesia pagalbos ranką, o taip pat auga ir tobulėja kartu su jaunuoju žiūrovu.

2000 | 2017-06-09 | 4197

Smurfai ir slibinas neįtikėtinai stebuklingas pasakojimas apie gudriuosius nykštukus. Gargamelis kaip visada bando surasti jų kaimelį ir jis jau visai šalia. Bet vyresnysis smurfas puikus burtininkas jis sukurs stebuklingą vaistą ir kaimelis taps nematomas.Tai bent įdomybė! Toliau laukia dar keistesni įvykiai. Smurfai sutiks slibiną. Nebijokite jis draugiškas padarėlis tiesiog jį reikia pagydyti. Žinoma geraširdžiai veikėjai jam padės. Smurfai ir slibinas -nuostabus filmukas skleidžiantis gėrį ir draugystę.

2021 | 2017-06-09 | 4158

Penktas filmuko vaikams Tomas ir Džeris sezonas bus be galo linksmas spalvingi ir vietoje nenustygstantys herojai šį kartą jų bus dar daugiau. Gudruolis katinas labai norės patekti į Tomo ir Džerio namus juk ten pilna visokių skanėstų. Nepatikėsite ką jis sumanys. Ogi apsimesti kūdikiu. Juokingesnio katino jūs dar nematėte. Ši šmaikšti pirmoji serija prajuokins visą šeimą. Jeigu dar nematėte šio sezono paskubėkite užsikrėsti juoku bei pamatyti naujus istorijų veikėjus. Liksite neabejingi mažųjų herojų išdaigoms.

1992 | 2017-06-09 | 5091

Aprašymas: Tai septintasis Drakonų kova Z filmas. Daktaro Gero mirtis aktyvavo androidus numeris 13, 14 ir 15. Šie pabando nužudyti Goką.

2016 | 2017-06-09 | 3875

Aprašymas: Nedideliame šiaurės vakarų Prancūzijos miestelyje gyvenanti vienuolikmetė Felisė svajoja tapti baleto šokėja. Nors gyvenimas mergaitės nelepina – Felisė yra našlaitė – ji nepraranda optimizmo ir karštai tiki, kad svajonė vieną dieną išsipildys. Atsiradus progai išvykti į Paryžių, ji nedvejoja nė sekundės. Susiradusi Paryžiaus operos rūmus, Felisė susipažįsta su pastato tvarkytoja Odeta. Vieniša moteris, išgirdusi Felisės istoriją, pasiūlo mergaitei apsigyventi pas ją. Sutvarkiusi šį reikalą, Felisė imasi vykdyti planą patekti į prestižinės mokyklos šokių klasę. Naivios ir geraširdės provincijos mergaitės laukia didžiuliai išbandymai ir nusivylimas: išpaikinti didmiesčio vaikai, susireikšminę suaugusieji ir elementarių baleto pradmenų neturėjimas Felisę varo į neviltį. Nuotaiką praskaidrina netikėtai atrastas naujas draugas: jaunas išradėjas Viktoras, kuris tiki, kad Felisei tikrai pasiseks. Vėl atgavusi pasitikėjimą savo jėgomis, Felisė nusprendžia nepasiduoti, kad ir kaip sunku bebūtų. Pagaliau patekusi į baleto trupę, mergaitė atiduoda visas jėgas, kad pasiektų savo svajonę.

2000 | 2017-06-07 | 3657

Filmukas vaikams Kaip Maša susipyko su pagalve. Tai nutiko šią vasarą mergaitei vardu Maša. Ją katik paguldė miegoti, o jai nesimiega. Na nemoka žmogus miegoti ir viskas. Ir kas gi sugalvojo tas lovas, tas anklodes, tas pagalves. Nusprendė maša eiti į sodą pasivaikščioti. Ten sutiko apvalų labai gražų mėnulį. Sutiko Maša šuniuką, kuri pakvietė ją miegoti savo būdoje ir dar atnešė kaulą. Bet jai nelabai patiko šuns būdoje. Vėliau keliavo ji pas vištas, pas varles, pas gandrą miegoti. Mergaitė ilgai ieškojusi rado savo vietelę ir saldžiai užmigo.

2014 | 2017-06-09 | 3869

Aprašymas: Dvaro arklys, pulko vadas didingu vardu – Gajus Julijus Cezaris savo nelaimei išgirsta bajorų kalbas apie sąmokslą prieš kunigaikštį. Ką daryti? Apsaugoti kunigaikštį nėra kam, nes didvyriai toli, kariauja prieš kitą blogiuką, slibinas atostogauja, o kariuomenė pratybose. Bet jei sąmokslininkai grasina valdovui – arklys Julijus tikrai neliks nuošalyje! Jis pasiryžęs išgelbėti visą pasaulį, na jei neišgelbėti, tai bent pabandyti. Svarbiausia, kad tik šis gelbėjimo planas nevirstų pasauline katastrofa! Arklio Julijaus strategijose netrūks linksmų situacijų ir įspūdingų nuotykių.

2000 | 2017-06-07 | 4106

„Uoste“ – tai animacinis filmukas pasakojantis skirtingų tautybių draugus, kurie gyvena uoste ir džiaugiasi viskuom, kas jame vyksta – naujais, atvykstančiais ir išvykstančiais laivais, prieplaukomis, darbininku dirbamais darbais. Be to, jie nuolatos kažkur keliauja, tačiau visada grįžta į savąjį uostą. Tai pasakojimas apie draugystę, gyvenimo džiaugsmus ir naujus atradimus. Šis filmukas moko džiaugtis ir vertinti tai, ką turi.

2015 | 2017-06-09 | 4416

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis šiemet vasarą atšventė jau 15 metų jubiliejų: pirmoji animacinio serialo serija buvo parodyta 1999-ųjų liepos 17 dieną. 2004-aisiais buvo sukurtas pilnametražis animacinis filmas, o naujoji juosta yra minėto filmo tęsinys. Antonio Banderas‘o vaidinamas piktasis piratas desperatiškai ieško paskutinio trūkstamo magiškos knygos puslapio. Knyga ypatinga tuo, kad joje parašius bet kokį planą ar svajonę, jie tampa realybe. Po ilgų paieškų piratas sužino, kad ant trūkstamo lapo surašytas slaptasis Krabo receptas. Vieną dieną piratui pavyksta pavogti itin saugomą Krabo vertybę. Kempiniukas ir draugai, sužinoję, kad piktasis piratas rengiasi sunaikinti jų namus, išsiruošia į gelbėjimo misiją. Įgiję superherojiškų galių, Kempiniukas ir kompanija mūsų pasaulyje stoja į žūtbūtinį mūšį su piratu ir jo šutve.

2006 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

2030 | 2018-07-24 | 3429

Aprašymas: Jaunos bitutės, vardu Maja (angl. Maya the bee), istorija ir nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 4146

Pamokanti istorija "Aš laukiu tavęs bangini", kuri nutiko berniukams, kurie svajojo sužvejoti didžiulį banginį. Ar esate kada svajoję apie, regis, neįmanomus dalykus? Ar esate ko nors taip stipriai norėję, kad net nepagalvojote ar tai teisinga? Šio pasakojimo herojai svajoja sužvejoti banginį. Atrodo neįmanomas dalykas! Bet gal jiems tai pavyks? Gal jų svajonė išsipildys? Ar berniukai pagaus banginį? Ko berniukai panorės? Ir - ką banginis pasakys mažiesiems žvejams? Atsakymus rasite įdomiame ir jautriame multiplikaciniame filmuke mažiesiems ,,Aš laukiu tavęs, bangini".