Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3794

Aprašymas: Žaislus mylėjęs ir saugojęs berniukas Endis užaugo, baigė mokyklą ir rengiasi išvykti į koledžą. Jo vaikystę nuspalvinę žaislai dedami į dėžes ir ruošiami kelionei į vieną pusę – palėpę. Tačiau, kaip dažnai atsitinka, šiuos planus sujaukia nelemtas atsitiktinumas. Užuot atsidūrę palėpėje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas bei visa Endžio šutvė netyčia patenka prie šiukšlių konteinerio. Nuo liūdno likimo juos išgelbsti šiukšlininkas, nusprendęs, kad užuot keliavę į šiukšlyną, žaislai gali suteikti džiaugsmo vaikų darželio auklėtiniams. Žaislams ši mintis visai patiktų, tačiau tie auklėtiniai pasirodo besantys pašėlę ir nevaldomi peštukai. Žodžiu, tikras pragaras kiekvienam save gerbiančiam žaislui. Vudis visomis išgalėmis stengiasi surasti draugams naujus jaukius namus ar bent jau išgelbėti nuo liūdnos perspektyvos būti nepataisomai sugadintiems. Vieno bandymo pabėgti metu stipriai nukenčia Bazas, kurio naujai atsiskleidusios savybės dar labiau apsunkina žaislų kelią į laisvę.

1998 | 2017-06-09 | 4190

Aprašymas: Draugai vėl susivienija ir aplanko paslaptingą salą. Ten jie išvysta daugiau negu galėjo tikėtis…

2030 | 2018-07-24 | 3213

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2030 | 2018-07-24 | 4235

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

1997 | 2017-06-09 | 4065

Aprašymas: Šimtas metų po Drakonų kova GT nuotykių, visi herojai jau nebegyvi išskyrus Pan, Son Goko anūkę. Pan turi anūką vardu Jaunėlis Gokas, nors jis ir neturi tos narsos kurią turėjo jo proprosenelis. Pan ištinka širdies smūgis, Jaunėlis Gokas tiki, kad gali ją išgelbėti surinkęs drakono rutulius.

1991 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Kažkada amerikiečių animatorius Charlesas Addamsas „paskolino“ pavardę paties sugalvotai netipiškai šeimynėlei. Septintajame dešimtmetyje animuoti Adamsai įkvėpė sukurti televizijos serialą, o šis „įpūtė dvasios“ smagiai siaubo komedijai. Taigi gyveno kartą miela, bet labai keista Adamsų šeimynėlė: tėtis, mama, močiutė, duktė, sūnus, dviejų metrų ūgio liokajus ir… Daiktas. Baisaus jų namo saugykloje buvo pilna pinigų. Prieš ketvirtį amžiaus mylimas tėvo brolis Pūlinys išvyko, o šeima jo labai ilgisi. Apie Adamsų norą susitikti su giminaičiu ir saugomus pinigus sužinojo aferistė, o jos sūnus labai panašus į dėdę Pūlinį. Netrukus buvo suvaidintais giminaičio grįžimas. Tačiau apsimetėliui Pūliniui labai patiko būti Adamsų šeimos nariu.

2009 | 2017-06-09 | 5286

Aprašymas: Samanta, Clover ir Alex yra trys merginos, kurios atrodo, kad nesiskiria iš kitų Beverly Hilso vidurinės mokinių… Bet žmonės net neįtaria, kad jos yra aukščiausio lygio slaptosios agentės! Jos susiduria ne tik su nusikaltėliais maniakais, bet ir su liūtažmogiais arba su gorilomis!

1970 | 2017-06-09 | 3712

Thru the Mirror.

2000 | 2017-06-07 | 4142

,,Lokys ir pypkė" multiplikaciniame filmuke pasakojama apie rūkymo žalą. Tai puiki, nenuobodi, tačiau tikrai pamokanti prevencinė medžiaga, kuria tėveliai gali atbaidyti mažuosius nuo šio žalingo įpročio potraukio. Linksma, bet tuo pačiu pamokanti, trumpa pasakėlė vaikus tikrai sudomins, nes šios istorijos pagrindinis herojus - lokys. Lokys, kuris traukia pypkę! Kuo baigsis lokiui pypkės rūkymas? Ar toks pomėgis neprives lokio prie liūdnos pabaigos? Ko iš lokio istorijos galime pasimokyti? Apie tai jums papasakos ši pamokanti istorija ,,Lokys ir pypkė".

1974 | 2017-06-09 | 3997

Aprašymas: (rus. Иван Васильевич меняет профессию). Jaunas mokslininkas Šurikas džiaugiasi sukūręs laiko mašiną. Tačiau nuotaiką gadina jo žmona – gražuolė aktorė – eilinį kartą nusprendusi palikti nusibodusį inžinierių ir išlėkti į kurortą su bohemišku režisieriumi. Ji nekreipia dėmesio į genialųjį vyro išradimą. Tačiau drauge su namų valdybos pirmininku Ivanu Vasiljevičiumi ir gretimą butą apiplėšti ketinusiu vagimi ji tampa eksperimento dalyve. Laiko mašina nieko nenutuokiančius daugiabučio gyventojus nuskraidina į Ivano Rūsčiojo laikus, o patį carą atgabena į Šuriko butą. Prasideda virtinė neįtikėtinų situacijų ir pokštų. Šiuolaikiniai žmonės mėgina pritapti caro dvare, o barzdotam valdovui kiekviena akimirka, praleista kukliame daugiabutyje, prilygsta didžiausiam išbandymui.

2000 | 2017-06-07 | 3957

Šmaikštus animacinis filmukas Nelaimėliai pasakoja apie virėją kuris turėjo daug ką pagaminti bet jam nieko vis nepavykdavo. O nepavykdavo todėl kad jam trukdė išdykęs katinas ir pelė. Kokių tik išdaigų jie neprisigalvojo visus produktus sugadino. Bus įdomu kaip katinas ir pelė sutars. Pamatysite ką darys virėjas ? Šis filmukas Nelaimėliai pamokys vaikučius kaip reikia draugauti su visais aplinkiniais ir nebūti tokiems išdykusiems kaip šie veikėjai.

2008 | 2017-06-09 | 3928

Aprašymas: Animacinis filmas apie tris daržoves, išplaukiančias į jūrą ieškoti nuotykių. Trijulė sužino, kad norėdamas tapti didvyriu, neprivalai būti aukštas, stiprus ar gražus. Netgi neprivalai būti žmogus!..

1961 | 2017-05-31 | 4276

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2005 | 2017-06-09 | 4156

Aprašymas: Rūpestingi elfai ruošia dovanas paklusniems vaikams. Elfas, vardu Jubis, atsitiktinai sužino, kad miestelyje Ilgesvilyje visi vaikai elgiasi blogai, o Kalėdų Senelis nusprendė juos palikti be dovanų. Pats laimingiausias pasaulyje Elfas Jubis skuba į pagalbą! Liūdesį ir ilgesį jis pavers džiaugsmu ir laime…

2000 | 2017-06-07 | 4246

Breik tai ganėtinai keista istorija. Vaizdelis išsiskiriantis iš kitų savo herojais. Čia jie nulipdyti iš plastilino. Veikėjai kovoja ringe. Įdomu tai kad jie netokie kaip tikri žmonės jaigu kas ir nutinka juos galima lengvai nulipdyti iš naujo. Filmukas Breik pritrauks savo išskirtinumu ir pralinksmins ironiškomis scenomis įdomia muzika. Patiks tėveliams o vaikai galės patys nulipdyti tokius pačius žmogeliukus.

1979 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Garsusis aferistas Arsenas Lupenas III pagrobia milijonus dolerių, tačiau vėliau sužino, kad jo grobis – meistriškai suklastoti pinigai mažoje Kaliostro hercogystėje. Čia jau nuo senų laikų buvo verčiamasi įvairių kupiūrų padirbinėjimu. Nepratęs pralaimėti Lupenas išvyksta į piktojo grafo Kaliostro pilį ieškoti pinigų.