Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3836

Linksmas muzikinis filmukas mažosios pelytės papasakos nuotaikingą istoriją apie tris drauges - pelytes. Jų linksmas gyvenimas žaislų kambaryje ir... netikėtos gaudynes su katinu. Ar linksmosioms pelytėms pavyks išsisukti nuo aštrių katino nagų? Ar ištikus bėdai pelytės gelbės viena kitą ar paliks likimo valiai? Ar nenaudėlis katinas gaus, ko nusipelnęs ir daugiau nebegaudys pelyčių? Kaip baigsis ši kvapą gniaužianti kova, vaikai sužinos tik pabaigoje, tad pasiruoškite limksmoms gaudynėms! Pirmyn, linksmosios pelytės!

2022 | 2017-06-09 | 3912

Smagioje serijoje „Saldus gyvenimas“ alkanai Mašai netinka joks patiekalas, kurį siūlo lokys. Galiausiai šiam įgrista įnoringoji mažylė ir jis išeina žvejoti, palikęs mergaitę manytis pačiai. Na o ji šios progos nepraleidžia – prisigamina daug saldainių. Prisivalgius saldumynų atsitinka tai, kas ir turėtų – Mašai suskausta dantuką. Ar sugalvos lokys, kaip padėti išdykėlei? Serijoje „Saldus gyvenimas“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, ar supras mažoji Maša, kad dantukus privaloma saugoti.

2000 | 2017-06-09 | 3805

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Ogio tuoktuvės“ katinas Ogis nori pasipiršti savo mylimajai, tačiau vis neišdrįsta. Tuo pasinaudoja išdykėliai tarakonai, kurie tik ir svajoja nugvelbti Ogio sužadėtuvių žiedą. Tarsi to būtų neganą apie Ogio išrinktąją pradeda sukinėtis paslaptingas gerbėjas. Ar pavyks Ogiui pasipiršti savo mylimajai romantiškoje Italijoje, o gal tarakonai pasieks savo? Antroje serijos „Ogio tuoktuvės“ dalyje, vaikai pamatys, kaip panelė tarakonė sugalvoja užimti Ogio draugės namus, laimei, išdykėliams tarakonams, greit pabosta būti gražuolės tarnais, tad jie viską papasakoja Ogiui.

2030 | 2018-07-24 | 7368

Aprašymas: Vyksta “Galios turnyras”, kurioje dalyvauja kovotojai iš įvairių visatos vietų. Tačiau kovos tampa mūšiu išgyventi, kai karaliai paskelbia, jog pralaimėtojų visatos bus ištrintos. Gokas, Vidžitas, Gohanas, Krilinas, Numeris 18, Pikolas ir kiti draugai laikinai prikelia Fryzą, kad šis prisijungtų prie turnyro ir apgintų jų visatą.

2030 | 2018-07-24 | 4066

Aprašymas: Peliukas Stiuartas Litlis (angl. Stuart Little) – JAV animacinis serialas. Jis protingas, kupinas entuziazmo ir optimizmo, visagalintis vyrukas su polėkiu ir jis – PELIUKAS. Mažytė persona su didele širdimi, ieškanti vietelės, kurią galėtų vadinti namais šiame nesuvokiamo dydžio pasaulyje. Mieste-milžine Niujorke jį priglaudžia ponų Stiuartų šeima, kuriems pagailo vienišo, liūdno peliuko. Čia naujai iškeptas šeimos narys Stiuartas Litlis susiduria su įvairiausiais netikėtumais, kurie kartais priverčia rizikuoti teisėtai pelnyta šeimynine laime… Tačiau tokie menki šeimyniniai rūpestėliai galėtų išgąsdinti eilinę pelę, bet tik ne Stiuartą. Jis tikrai ne tas vaikinukas, kuris žiūri į pasaulį pelės akimis. Na, jau ne – jis suvokia, kad šiek tiek skiriasi nuo žmonių, bet argi tai problema? Juk mažasis Litlis didele širdimi gali kalnus nuversti! Ir jo nepabaidys jokia katė! Padaužai įsikūrus Litlių šeimoje, prasideda tikrosios linksmybės ir fantastiški nuotykiai.

1994 | 2017-06-09 | 3935

Aprašymas: Romos imperatorius Cezaris užkariauja visą Galiją, lieka tik nedidelis kaimelis, kuriame gyvena Asteriksas ir Obeliksas. Tačiau kaimelio žynys Počiniksas moka gaminti stebuklingą, jėgas suteikiantį eliksyrą, todėl romėnas Liucijus pagrobia žynį ir išsiunčia jį į pasaulio kraštą. Asteriksas ir Obeliksas leidžiasi gelbėti Počinikso, bet iš kurgi jie galėjo žinoti, kad pasaulio krašto nėra, o už jūrų marių yra šalis – Amerika…

2016 | 2017-06-09 | 3639

Aprašymas: Kinijoje gyvenančios mandarininės antys skraidyti nemoka. Užtat moka kung-fu. Skraidyti moka Rusijos antys, į Kiniją atskrendančios žiemoti. Dėl skirtingų talentų Rusijos ir Kinijos antys nuo seno vienos į kitas žiūri iš aukšto. Tik ne Nikas. Stebėdamas svečius iš šiaurės, ančiukas supranta, kad senoviniai kovos menai jo netraukia – jis nori išmokti skraidyti! Deja, kad ir kaip stengiasi, svajonė nesipildo. Niko pastangas pamato Kinijoje besisvečiuojanti simpatiška antytė Ališa ir pasiūlo savo pagalbą. Užsispyrusiai siekdamas savo tikslo, su Ališos pagalba Nikas pamažu ima perprasti skraidymo paslaptis. Tačiau vieną dieną draugų treniruotes ir atradimų džiaugsmą nutraukia žmogiška būtybė – piktadarė Margo. Jos tarnai piktadariai sugauna Ališą ir Niką. Tupėdami narve, draugai sužino apie Margo planus ir supranta, kad nuo jų priklauso visų gentainių likimas. Tuo tarpu saviškių pasigedę nesutariančios ančių stovyklos bus priverstos suvienyti jėgas, kad kartu pasipriešintų Margo ir jos pakalikų kėslams.

2016 | 2017-06-09 | 3909

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių. Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa. N-16

2030 | 2018-07-24 | 3383

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

2000 | 2017-06-07 | 3871

Senosios animacijos filmukas Ežiukas turi būti dygus?. Kartą gyveno ežių šeimyna. Ir jų sūnelis ežiukas turėjo garbanotus dyglius. Šalia gyveno varna, kuri greit visiems paskelbė, koks keistas ežiukas. Vėliau likimas varną pamokė ir herojai suprato, kad jeigu esi balta varna, tai dar ne priežastis liūdėti. Svarbiausia būti linksmu ir drąsiu ir viskas bus gerai.

2012 | 2017-06-09 | 4029

Aprašymas: Plastelininės animacijos čempionai iš anglų studijos „Aardman“ iškėlė plastelinines bures barzdotų ir ūsuotų piratų laive, kuris plaukia ieškoti aukso ir bando išvengti bermudų trikampio akistatos su jūrų baisa pabaisa. Kapitonas kausis su demoniškai pikta ir piratų nekenčiančia Karaliene, diskutuos apie išradimus su jaunuoju mokslininku Charlesu Darvinu ir konkuruos šauniausio pasaulyje pirato rinkimuose su viliokle Kardine Lize, bei gudriuoju Juoduoju Belami.

2000 | 2017-06-07 | 3789

„Mergaitė cirke“ – filmukams vaikams apie knapsinčią mergaitę ir paukštelius. Šie nustebę, kad mergaitei geografija neįdomi. Jie netgi sako, jog tas, kuris užmiega besimokydamas geografiją, yra tinginys. Tai prasminga istorija apie mokytis tinginčią mergaitę, parodanti, kaip svarbu yra mokytis ir atlikti savo pareigas. Akcentuojama ir padėjimo vienas kitam svarba.

1951 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Tai linksmas animacinių filmukų rinkinukas apie Kiškį Kvanką ir jo nepakartojamus nuotykius. Čia jis atsiduria cirko palapinėje, kur krečia įpūdingus triukus kaip tikras cirko akrobatas. Čia jis patenka į piktojo mokslininko pilį ir vos netampa žiauraus eksperimento auka. Nematomo paslaptingojo animatoriaus ranka krečia linksmas išdaigas ir pokštus, tuo smarkiai įsiutindama Kiškį Kvanką, o snieguotuose Himalajuose Ančiukas Pliuškis ir Kvanka susiduria su atstumiančiu keistuoliu bei įkyruoliu sniego seniu… Bet tai dar ne visos linksmos istorijos, kurias pamatysite šiame smagiame animacinių filmukų rinkinyje apie Kiškį Kvanką ir jo nuotykius.

2017 | 2017-06-09 | 3950

Aprašymas: Kai nekalti ir pilietiški Gotamo, Metropolio ir kitų miestų gyventojai ima daryti protu nesuvokiamus nusikaltimus, Betmenas suvokia, kad čia įsivėlusi antgamtinė jėga ir privalo į pagalbą sukviesti visas specialiąsias pajėgas – Džoną Konstantiną, burtininkę Zataną, Džeisoną Bludą, Deadmaną ir kol dar ne per vėlu, užkirsti kelią galimai pasaulio pražūčiai.

1979 | 2017-11-07 | 10479

Aprašymas: (rus Приключения Электроника). Tai trijų dalių fantastinis-nuotykinis filmas apie dviejų kaip du vandens lašai panašių berniukų, iš kurių vienas buvo sukonstruotas robotas, nuotykius. Filmas praktiškai kiekvienais metais buvo rodomas per TV. Dažniausiai per moksleivių atostogas. Šis filmas rodomas vaikams tarybiniais metais prie ekranų susodindavo praktiškai visus paauglius.

Elektroniko nuotykiai (1-3 serijos) - Приключения Электроника (1979)

2030 | 2018-07-24 | 3916

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.