Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3860

Aprašymas: Koledžą baigusi bitė, vardu Baris Bensonas, išgyvena didžiulį šoką. Paaiškėja, kad vienintelis jo gyvenimo tikslas – medus. Negalėdamas su tuo susitaikyti, jis sulaužo vieną pagrindinių bičių taisyklių – nekalbėti su žmonėmis. Baris sužino, kad žmonės jau daugybę amžių vagia iš bičių medų ir jį valgo! Pamažu jis suvokia tikrąjį savo gyvenimo pašaukimą bei paskirtį: jis atsirado šiame pasaulyje, kad nubaustų žmones už medų, vagiamą iš bičių nesuskaičiuojamą amžių gausybę.

2022 | 2017-06-09 | 3792

„Kibkit žuvelės” - lokys susiruošia pažvejoti, bet mažoji Maša turi kitų planų. Nenuorama nuolat trukdo lokiui pasinerti į išsvajotąją žvejybą. Kokių išdaigų prisigalvos Maša? Serijoje „Kibkit žuvelės” mažieji žiūrovai ir jų tėveliai sužinos, ar pavyks pagaliau lokiui sužvejoti savo svajonių žuvelę.

2000 | 2017-06-07 | 3699

Filmukas vaikams Greitai lis. Taip jau visada būna, kai varlės ima kvarkti - lauk lėtaus. O ar žinote kodėl? Senai senai, kai žemėje dar nebuvo žmonių, Dangaus Valdovas, su senaja sausra žaidė šachmatais. Jie nutarė žaisti iš krioklių ir iš upių, nes sausra nenorėjo, kad žemėje būtų paukščiai, žvėrys ir žmonės, o vanduo juk yra gyvybės šaltinis. Ir čia sausra laimėjo. Tuomet vanduo išdžiuvo ir visi gyvūnai ieškojo vandens. Tada dangaus valdovas pažiūrėjo į žemę ir pamatė kaip visi vargsta, tuomet ir pasiuntė debesis ir lietų.

2030 | 2018-07-24 | 3080

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2016 | 2017-06-09 | 3588

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

1978 | 2017-06-07 | 4269

VISOS SERIJOS 1-3 lietuviškai. Linksmame filmuke „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ vaikai pamatys berniuko dėdės Fiodoro, jo tėvų ir draugų gyvūnų nuotykis. Kai dėdei Fiodorui tėvai uždraudžia laikyti gyvūną, jis su sutiktu katinu Matroskinu ir šuneliu Šariku atranda nuostabų Rūgpienių kaimą. Čia nutinka daugybė istorijų – herojai pykstasi, taikosi, dirba, atostogauja, švenčia, net nusiperka karvę ir traktorių. Lietuviškai įgarsintas senosios animacijos filmukas „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ yra kupinas pamokymų, geros nuotaikos ir nuoširdaus juoko. Pirmoji serija - Trejetas iš rūgpienių kaimo nuo jos tik prasideda linksmųjų veikėjų nuotykiai. Toliau seka serija Atostogos rūgpienių kaime ir Žiema rūgpienių kaime, kuriose matysite dar daugiau linksmybių. Kviečiame žiūrėti filmuką vaikams online lietuvių kalba!

1998 | 2017-06-09 | 3700

Donald Duck Bearly Asleep išleistas 1955 m.

2030 | 2018-07-24 | 3697

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

1993 | 2017-06-09 | 4992

Aprašymas: Tai devintasis Drakonų kova Z filmas. Kaip ir kasmet rengiamas Pasaulio kovų turnyras. Jame dalyvauja Tenšinhanas, Tranksas ir Gohanas. Paskutinė rungtis, jie galvoja kaip ir visos kitos, ji bus labai lengvutė, bet taip pasirodo nėra, jiems pakiša koją ir apkeičia kovotojus. Bodžiakai! Jų jėgos yra mažesnės nei jų, visi jau beveik sumušti, bet atskrenda padėti Vedžitas, tačiau ir jo pagalba bergždžia. Bet jūs patys žinote, kas gali atsitikti kai Gohanas įniršta…

2000 | 2017-06-07 | 3822

Filmukas Saldi pasaka. Gyveno kartą drakonas, kuris mėgdavo pamiegoti. Drakoniukas mėgdavo pavalgyti ryte ir pusryčius ir pietus ir vakarienę, na ir žinoma geriausiai jam tikdavo medus, uogienė ir kiti saldėsiai. Pas draugą jis suvalgo tortą, o vėliau papuola į rojų - šokolado cechą, kur gaminamas šokoladas. Vargšelis taip norėjo šokolado, jog įkrito į šokolado kubilą. Ir tada mažylis suprato, kad kai valgai saldumynus reikia dalytis su kitais vaikais visiems po lygiai.

2012 | 2017-06-09 | 3868

Aprašymas: Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo, protingojo peliuko Džerio. Šiame filme yra viskas, ko ir reikėtų tikėtis iš Tomo ir Džerio. Veiksmas vyksta Robino Hudo pasakoje, kur Tomas ir Džeris kovoja skirtingose pusėse. Vienas – Robino Hudo pusėje, o kitas – Notingamo šerifo pusėje. Tomas yra įkaitės mergelės Merijon skvairas, o Džeris – Robino Hudo pasiuntinys. Bet Tomo ir Džerio duetas netikėtai tampa sąjungininkais, kai Tomas sužino, kad princas Džonas kartu su karaliumi Ričardu ir Robinu ketina nuskriausti ir Merijon. Paskelbę paliaubas du kailiuotieji konkurentai rizikuoja viskuo, kad išgelbėtų savo draugus žmones ir visą karalystę. Tomo ir Džerio gerbėjams negali būti nieko smagiau, kaip šis, turintis daug veiksmo, filmas. Jame yra visi įprastiniai herojai, daug linksmybių ir nieko per daug pavojingo ar gąsdinančio mažuosius gerbėjus. Net muzika patenkins bet kokio amžiaus žiūrovus.

1991 | 2017-06-09 | 4092

Aprašymas: Tai penktasis Drakonų kova Z filmas. Įveikęs Fryzą, Gokas grįžta į Žemę ir padaro iškylą su Gohanu ir Krilinu. Iškyla vyksta be bėdų, kol nepasirodo Fryzo brolis – Kūleris. Prasideda ilga kova tarp mūsų herojų ir Kūlerio, kurioje Kūleris transformuojasi į ketvirtą savo evoliucijos stadiją ir turi pranašumą kovoje… Kol Gokas nepavirsta Super Sajanu.

1969 | 2017-06-09 | 4149

Aprašymas: Daug metų vandenyne be pėdsako dingsta laivai. Per stebuklą likę gyvi prisimena, kad prieš katastrofą jie matydavo paslaptingą laivą vaiduoklį. Gigantiškas robotas Golemas, griaunantis Tokijo kvartalus, pasiskelbia laivo vaiduoklio pasiuntiniu. Miesto gatvėse visiems matant dingsta žmonės. Visi mano, kad tai laivo vaiduoklio klasta. Ir tik drąsus berniukas Chajatas ima tuo abejoti. Jis pabandys įminti laivo vaiduoklio ir jo paslaptingo kapitono paslaptį…

2000 | 2017-06-07 | 3676

Filmukas Miško tankmėje. Filmukas apie barsukų šeimyną. Jie miške kasė urvus, o sūnelis tingėjo ir nukeliavo miško takučiu. Čia jis sutiko draugą zuikutį ir piktąjį vilką, kuris norėjo juos pagauti. Mažylis būdamas vienas greitai išmoko išsikasti urvelį. Jie su zuikučiu slėpėsi urvelyje nuo vilko, tačiau vilkas jau buvo beveik įlindęs į urvą... Ir staiga lokys juos išgelbėjo ir pamokė vilką. O čia ir tėveliai atėjo.

1998 | 2017-06-09 | 3521

Donald Duck Sea salts išleistas 1949 m.

2030 | 2018-07-24 | 3721

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

1989 | 2017-06-09 | 4596

Aprašymas: Arielė, jauniausia karaliaus Tritono dukra, yra nepatenkinta savo gyvenimu jūroje. Jai atrodo, kad ji priklauso žmonėms, tad dažnai ginčijasi su tėvu apie tuos „barbariškus žuvų rijikus“. Savo norų įgyvenidimui Arielė sudaro sutartį su Ursula, jūrų ragana. Tačiau ši undinėlei ir jos tėvui yra numačiusi nekokį likimą.