Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1969 | 2017-06-09 | 4373

Aprašymas: Niekada nenusimenantis, visada pasirengęs pokštauti ir aštrialiežuvis katinas, vardu Pjeras, užsitraukia galingojo katinų valdovo nemalonę – šis pasiunčia savo geriausius agentus jį vytis. Bet tai tik visų mylimo Batuoto katino nutrūktgalviškų nuotykių pradžia! Jam dar teks susikauti su peilių karaliaus kariauna, nugalėti baisų žmogėdrą Liuciferį, padaryti iš vargšo vaikino tikrą markizą ir apvesdinti jį su princese.

2004 | 2017-06-09 | 3652

Aprašymas: Banginių plovyklos darbuotojas Oskaras svajoja apie turtus. Per kvailą atsitiktinumą žuvus ryklių mafijos krikštatėvio dono Lino sūnui Frenkiui, povandeniniame mieste pasklinda gandas, jog tai jis nugalėjo žiaurų gangsterį. Netikėtai įgijusi grėsmingo ryklių žudiko reputaciją, mažoji žuvelė tampa tikra garsenybe, nuolatiniu straipsnių ir televizijos reportažų herojumi. Įsiutęs donas Lino paskelbia tikrą mažojo herojaus medžioklę…

2022 | 2017-06-09 | 3759

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

2012 | 2017-06-09 | 3909

Aprašymas: Filmo siužetas žiūrovą nukels į spalvingą pasaulį, kuriame iš plastiko sukurta aplinka keičiasi vos vienu mygtuko paspaudimu. Tedas, iki ausų rusvaplaukę Odrę įsimylėjęs paauglys, tarsi riteris dėl mylimosios apsiryžęs žygdarbiams. Vos vienas merginos noras – pamatyti paskutinį gyvą medį žemėje, ir Tedas leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kurios metu patenka į neįtikėtiną apelsino spalvos padaro, medžių užkalbėtojo, vardu Loraksas, pasaulį. Mielas ūsuotas bambeklis, apdovanotas magiškomis galiomis, bando išsaugoti natūralią gamtą ir savo aplinką, kuriai grėsmę kelia nesusipratėlis medkirtys Aloyzius O’Haris.

2004 | 2017-06-09 | 4087

Aprašymas: XIX amžius, Anglija, pramonės revoliucijos laikai, taškas nuo kurio žmonija padarė didžiausią šuolį į naują pasaulį. Siužete bandoma pabrėžti, kad žmogaus protui ir galimybėms nėra jokiu ribų ir kartais žmonės būna nepasirengę kažkuriems naujiems atradimams. Mokslininkas Loidas Garas ir jo sūnus Edvardas po ilgų ekspedicijų atrado gryną mineralinį vandenį. Jie mano, kad vanduo gali būti panaudotas kaip pagrindinis energijos šaltinis garo varikliams. Rusijoje atliekamo eksperimento metu įvyko nelaimė ir Edvardas buvo apgaubtas šaldymo dujų, dėl to susikūrė keistas sferinis aparatas (galingas energijos šaltinis).

2022 | 2017-06-09 | 3912

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2030 | 2018-07-24 | 3303

Aprašymas: Palikę savo jaukią šalį, Burbuliai atsiduria šiuolaikiniame mieste, kuriame jiems lemta tapti superherojais. Burbuliai turi labai kilnų tikslą – išgelbėti pasaulį.

2016 | 2017-06-09 | 3910

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių. Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa. N-16

2013 | 2017-06-09 | 3858

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.

2010 | 2017-06-09 | 3837

Aprašymas: Lupinas Trečiasis mėgina pavogti nacionalinę Japonijos vertybę „Jigoku Nyorai Zo“, kuri paslepta pas Vokietijos nacius. Tačiau šio turto nori ir Morganas, vadovaujanti nindzių gaujai…

2004 | 2017-06-09 | 3697

Aprašymas: Tarptautiniai teroristai planuoja naują išpuolį, šį kartą – Paryžiuje. Kovos su teroristais būrio “Amerika” nariai susirenka į slaptą bunkerį pasitarti. Būrį sudaro Krisas – rytų kovos menų ekspertas, jautrioji Sara, psichologė Liza, buvęs amerikietiško futbolo žaidėjas Džo ir Karsonas, kurį, vos spėjusį pasipiršti Lizai, nušauna teroristas. Dabar būriui reikia penktojo nario. Tokio, kuris galėtų slapta įsiskverbti į teroristų gretas. Kandidatas netrukus randamas – bedarbis aktorius Haris, kuris, po kelionės į Vašingtoną, tiesiog trykšte trykšta patriotizmu. Tačiau herojai nežino, jog Šiaurės Korėjos diktatorius sugalvojo pragarišką planą, kaip pakenkti Jungtinėms Amerikos Valstijoms.

2022 | 2017-06-09 | 3771

Maša ir lokys seriale matysite kaip smagu lokiui žaisti šaškėmis. Tačiau šioje serijoje Maša ir košė, mergaitė turi kur kas įdomesnių sumanymų kaip jie gali pažaisti. Bet juk alkanai žasti visai neįdomu, tad reikia išsivirti košės. Ir atsitik šitaip, kad koše Maša ne tik pasisotins pati, tačiau pamaitins miško gyventojus, ir jos dar liks. Kaip iš vieno puodo visi pavalgys, vaikai sužinos filmuke Maša ir košė.

2009 | 2017-06-09 | 3891

Aprašymas: Tikra draugystės istorija, sujungusi laiškais 8-erių vienišą mergaitę Merę iš Melburno ir 44-erių žydų kilmės ekscentrišką vyrioką Maksą iš Niujorko. Ji tik norėjo patikrinti mamos išsakytą tiesą ir sužinoti, ar tikrai Australijoje vaikai gimsta alaus bokaluose, o Amerikoje atsiranda konservuotų pupelių dėžutėse. Žingeidi Merė parašė laiškelį, bedė pirštu į adresų knygą ir išsiuntė klausimėlį tiesiai į namus išradingajam nepažįstamajam diedukui Maksui, kuris gyvena savanoriškai izoliavęs save nuo velniškai užknisusios visuomenės.

2000 | 2017-06-07 | 3560

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

2006 | 2017-06-09 | 4184

Aprašymas: Pats linksmiausias ir šauniausias triušiukas kasdien patiria daugybę nuotykių. Nors jis turi daug puikių draugų, jį kasdien persekioja visada alkanas lapinas, vilkas, puola krokodilas. Geri norai ir pagalba visiems, kuriuos ištinka bėda, – triušelio kasdieninis rūpestis.

2000 | 2017-06-09 | 3687

Aprašymas: Toli už kalnų yra šalis, kur gyvena teletabiai. Kiekvienas iš jų turi savo mėgstamiausią daiktą. Tinkis Vinkis turi rankinę. Dipsis – skrybėlę. Lelia – kamuolį. Pou – paspirtuką. Žiūrėdami šį filmuką kartu žaiskite su jų mėgstamiausiais daiktais.

2030 | 2018-07-24 | 3314

Aprašymas: Anime apie vaikina, kuris miršta ir nukeliauja į pomirtini pasauli, bet deja jis praranda atmintį ir nebe prisimena savo gyvenimo. Pradeda lankyti pomirtine mokykla ir yra įtraukiamas į SSS organizacijos veikla, kuriai vadovauja mergina vardu Yuri. Organizacijos veikla sukasi apie kovas prieš dievus.

1999 | 2017-06-09 | 4222

Aprašymas: Skūbis Dū ir jo komanda bando atskleisti paslaptingą klajojančio vaiduoklio istoriją. Kodėl klajojantis vaiduoklis nusprendė aptemdyti kasmetinę rudens šventę Anglijos miestelyje? Skūbis Dū ir komanda pasiruošusi vaiduoklį sutramdyti!

2007 | 2017-06-09 | 4086

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2012 | 2017-06-09 | 3873

Aprašymas: Prieš porą metų apkeliavęs aplink pasaulį, gerokai paaugęs vėžliukas Semis grįžta su naujais draugais ir neįtikėtinais nuotykiais! Lydėdami jaunus žuviukus į atvirą jūrą, Semis kartu su geriausiu savo draugu Rėjumi patenka į brakonierių tinklus ir yra parduodami didžiulį akvariumą turinčiam restoranui Dubajuje. Vos ten patekę Semis ir Rėjus iškart imasi kurti išsigelbėjimo planą, tačiau ištrūkti nėra taip paprasta. Mikliai susiradę naujų draugų ir sukurpę tobulą pabėgimo planą, du bičiuliai su nepalaužiamu ryžtu širdyse patraukia namų link.