Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3833

Liolekas ir Bolekas keliauja aplink pasaulį 1970 m. - 18 serijų.

2014 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Šeimų būna įvairių, tačiau mažojo Egio artimieji mažų mažiausiai nepanašūs į tradicinę šeimą… Našlaičiu likusį berniuką supa aibė įvairiaspalvių monstrų, keliančių siaubą Sūrbridžo gyventojams. Dėžinukais vadinamų pabaisų namai – požemių labirintai, jų drabužiai – dėžės, maistas – šiukšlės, o linksmiausia pramoga – gąsdinimas! Tačiau visoms istorijoms vieną dieną ateina galas – neapsikentusi nesibaigiančių monstrų išdaigų, miesto dezinfekcijos tarnyba nusprendžia nusikratyti pabaisomis, kurios, anot legendų, naktimis vagia Sūrbridžo gyventojų vaikus ir sūrį. Tačiau ar dėžinukai iš tiesų yra tokie kraugeriški monstrai, kokiais juos piešia nieko apie pabaisas neišmanantys miestelėnai? Mažasis jų globotinis Egis ryžtasi kartą ir visiems laikams Sūrbridžo gyventojams įrodyti, jog mažieji dėžinukai – žavūs ir geraširdžiai sutvėrimai, labiau už viską bijantys… žmonių! Tačiau ne viskas pasirodo esą taip paprasta – Egio kelyje tyko aibė nuotykių, piktai nusiteikusių miestelėnų ir viena už kitą smagesnės dėžinukų išdaigos. Berniukui tenka misija ne tik apsaugoti savo draugus ir šeimą, tačiau ir užkariauti jam vis labiau patinkančios mergaitės širdį.

2022 | 2017-06-09 | 4078

Filme Orkestro repeticija iš serialo Maša ir lokys lietuviškai vakai pamatys, kaip kartą lokys grybaudamas miške rado pianiną ir parsinešė jį namo. Suderinės stygas, jis šauniai grojo, kol išmokti groti panoro ir atėjusi mergaitė Maša. Jos svajonė - tapti žymia ir garsia pianiste. Lokys geras ir kantrus mokytojas, tačiau ar Maša išmoks groti sužinosite filmuke Orkestro repeticija?

2030 | 2018-07-24 | 4135

Aprašymas: Reindžeris Robas (angl. Ranger Rob) ir jo draugai Trepsius ir Dakota vyksta ieškoti nuotykių “Bekraščio dangaus parke”.

2000 | 2017-06-07 | 3752

Senosios animacijos filmukas vaikams Bobikas svečiuose pas Barbosą. Gyveno šunelis barbosas. Vieną dieną šeimininkas išėjo, o šunelis nelaukdamas pasikvietė į svečius draugą Bobiką. Barbosas nieko nelaukės prisigyrė jog jis čia šeimininkas, o virtuvė, vonia, šaldytuvas, na ir jie smagiai puotavo. O šeimininkui paliko vietą ant kilimėlio. Kaip baigėsi šunelių balius pamatysime šiame linksmame filmuke su pamokančia pabaiga.

1961 | 2017-05-31 | 4095

Drabužių modeliuotoja Anita ir kompiuterinių žaidimų kūrėjas Rodžeris susipažįsta savo augintinių dalmatinų, Perditos ir Pongo dėka, įsimyli vienas kitą ir neužilgo susituokia. Jų augintiniai susilaukia palikuonių, kuriuos pavagia Anitos vadovė Kruela De Vil, kad iš jų kailiukų galėtų pasisiūti sau unikalų paltą. Perdita ir Pongas, padedami Anglijos gyvūnų karalystės, vyksta ieškoti ir išgelbėti savo vaikus.

101 dalmatinas / One Hundred and One Dalmatians -  (1961)

2005 | 2017-06-09 | 4118

Aprašymas: Keturi vaikai – dvi mergaitės ir du berniukai – sename name netikėtai randa duris, vedančias į paslaptingą pasaulį – Narniją. Tai nuostabus kraštas, kuriame gyvena kalbantys gyvūnai, kentaurai ir milžinai. Deja, ramios Narnijos dienos jau praeity – ją užvaldė Baltoji ragana. Sklinda mitas, kad nuo jos kerų išvaduoti gali keturi Žemės vaikai…

2013 | 2017-06-09 | 3524

Aprašymas: Magiškoje šalyje pavasaris! Visi ruošiasi triukšmingai atsinaujinimo šventei. Mokykloje organizuojamas menų festivalis, kuriame savo talentus demonstruos visi mokiniai. Miestelis šurmuliuoja, aplink pilna spalvų ir džiaugsmo, tačiau viskas greitai pasikeičia, kai iškyla grėsmė iš kito, tamsaus ir pavojingo, pasaulio. Savo kraštą gali išgelbėti tik išradingieji mokiniai, bet jie turi būti labai atidūs, nes nebeaišku, kas yra tikri draugai, o kas – melagiai ir išdavikai…

2030 | 2018-07-24 | 3547

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2022 | 2017-06-09 | 3834

Filmuke Tolimas giminaitis pas lokį atvyksta svečias. Su juo nedelsiant nori susipažinti ir išdykėlė Maša. Tačiau pasirodo, kad naujasis svečias ir Maša negali pasidalinti žaislų. Nuolat konkuruodami vaikai nė nepastebi, kad atlieka lokiui visus namų ruošos darbus, kol ateina vakaras. Ar nepasigailės lokys per greit išlydėjęs giminaitį namo, juk Mašai taip patiko nauja draugystė su Tolimu giminaičiu?

1995 | 2017-06-09 | 4510

Aprašymas: Mažylis – paršelis, kurį ūkininkas laimėjo mugėje. Vos tik parvežtas namo, paršiukas susirado naują “mamą” – margaspalvę aviganę. Netikėtai Mažylis suprato, kad labiausiai jam patinka ganyti avis. Juolab, kad šios, sužavėtos paršelio mandagumo, jam visiškai paklūsta ir daro viską, ko tik jis paprašo. Mažylio šeimininkas pastebėjo neįtikėtinus augintinio gabumus ir nusprendė dalyvauti aviganių konkurse. Deja, susirungti prestižiniame čempionate leidžiama tik šunims.

1997 | 2017-06-11 | 4184

Absoliutus liūdesys (angl. Perfect Blue) – japonų animacinis psichologinis trileris, režisuotas Satoši Kon. Filme pasakojama apie Mimą Kirigoę, japonų pop muzikos dievaitę ir grupės „CHAM!“ narę, kuri nusprendžia siekti aktorės karjeros. Kai kurie jos gerbėjai yra nepatenkinti tokiu staigiu jos karjeros pokrypiu, ypač persekiotojas, vardu Me-Mania. Jos karjerai besitęsiant, Mimos pasaulis vis labiau primena Alfredo Hičkoko kūrinius: realybė ir iliuzijos laipsniškai persipina; Mima suvokia, kad Me-Mania yra mažiausias jos rūpestis. Tai nėra šeimyninis filmas, seksualinės situacijos, smurtas, nepadorios kalbos ir t.t.

Absoliutus liūdesys - Perfect Blue / Pafekuto buru (1997)

1973 | 2017-06-09 | 4259

Filmukas Leopoldo automobilis pasakoja vaikams apie nenuoramas peliukus, kurie sumanė pažaisti katino Leopoldo automobilyje. Tačiau šis netikėtai pajudėjo ir pasileido lėkti pašėlusiu greičiu. Ko tik neklaužados neišbandė, kad automobilį sustabdytų, kokių tik nuotykių nepatyrė, tačiau automobilis niekaip sustoti nenori. Kokį išradingą būdą sugalvos Leopoldas - sužinosite filme Leopoldo automobilis.

2014 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

2011 | 2017-06-09 | 4121

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Toras leidžiasi į svarbiausią gyvenimo kelionę. Prie jo prisideda trys narsūs kariai ir ištikimas brolis Lokis, kurio magija gali pasitarnauti keblioje situacijoje. Kelionės tikslas – neatrasti lobiai. Iš pirmo žvilgsnio visai nepavojinga išvyka tampa išbandymu. Torui teks įrodyti, ko jis vertas, ir išgelbėti Asgardą nuo sunaikinimo…

2030 | 2018-07-24 | 3902

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3657

„Mis Naujieji metai“ – filmukas vaikams apie Naujametinį grožio konkursą, kuriame nusprendžia dalyvauti gausybė miško gyvūnelių. Visi jie kaip įmanydami stengiasi sužavėti „kompiuterį“, kad šis išrinktų nugalėtoją. Tačiau visų nuostabai, konkursą laimi varna. Kaip gi tai? Tai linksma pasaka, kurioje susipina tokios vertybės kaip dorumas, sąžiningumas ir gerumas. Šis filmukas moko, jog svarbiausia ne tik dalyvauti ir laimėti, bet ir įvertinti kito nuopelnus.