Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1955 | 2017-06-11 | 4822

Filmukas Užburtas berniukas. Mažame švedų kaimelyje, kartą gyveno berniukas vardu Nilsas. Vieną sykį, kai Nilso tėvų nebuvo namuose, jam nutiko nepaprastas nuotykis. Sutiko jis stebuklingą nykštuką, kuris jam padėjo ruošti pamokas, o vėliau Nilsą pavertė nykštuku. Tada berniukas leidosi į kelionę su žąsimis pas burtininką, kuris jį galėjo išvaduoti. Berniukas kelionėje labai pasikeitė, padarė daug gero kitiems ir užsitarnavo burtininko išlaisvinimą.

Užburtas berniukas - Заколдованный мальчик (1955)

2030 | 2018-07-24 | 3656

Aprašymas: Betmenas iš ateities (angl. Batman of the future) – Warner Bros sukurtas amerikiečių animacinis serialas. Betmenas iš ateities ištiria tamsesnes Betmeno puses, tokias kaip emocijos, asmeniniai santykiai, baimė to, kas nežinoma, technologiniai gedimai ir Briuso Veino charakterio psichologiniai elementai.

1981 | 2017-06-11 | 6437

Pasaką „Eglė žalčių karalienė“ tikriausiai žino kiekvienas. Štai dabar siūlome pažiūrėti pagal ją sukurtą filmuką. Šis filmukas vaikams yra labai originalus, pasižymintis savitu muzikos skambesiu. Tai didelės vertės istorija iš senosios animacijos kraitelio.

2030 | 2018-07-24 | 4186

Aprašymas: Mona (angl. Mona the vampire) – lakią vaizduotę turinti jauna mergaitė. Ji mano, kad jos miestelį valdo antgamtiniai monstrai. Ji pasiryžusi kiekvieną dieną stengtis juos nugalėti. Jos alter ego – Vampyrė Mona, turi vampyrišką pojūtį, kuris praneša, kai netoliese atsiranda kažkas negero.

2003 | 2017-06-09 | 3701

Aprašymas: Istorija apie keistą draugystę, prasidėjusią didinguose senovės Amerikos miškuose tais laikais, kai kartu su žmonėmis pasaulyje dar gyveno dvasios. Viena jų ir pavertė jauną indėną Kenajų lokiu – gyvūnu, kurio vaikinas nekentė labiau už viską pasaulyje, nes nuo didžiulio grizlio letenų medžioklės metu žuvo jo brolis. Vienintelis padaras, galintis padėti herojui vėl virsti žmogumi – mažas lokiukas Koda, kurį užburtas Kenajus sutinka miške. Nepaprastos jų kelionės metu patyręs daugybę nuotykių ir pavojų, Kenajus pagaliau suvokia, ką reiškia tikra draugystė ir tai, kad lokiai – visai ne tokie blogi, kaip jis anksčiau manė.

1986 | 2017-06-09 | 3726

Aprašymas: Viktorijos laikų Londone maža pelytė Olivija laimingai gyvena su savo tėvu žaislų gamintoju Hairemu. Švenčiant Olivijos gimtadienį, į jų namus įsiveržia vienakojis šikšnosparnis ir pagrobia jos tėvą. Hairemas nugabenamas pas profesorių Ratiganą, kur turi prisidėti prie jo niekšingo pasaulio užkariavimo plano. Likusi viena Olivija kreipiasi į žymiausius pelių pasaulio detektyvus padėti rasti jos tėvą. Sužinoję, kad jis yra piktojo profesoriaus žinioje, detektyvai skuba veikti, kad nebūtų užkariautas pasaulis.

2030 | 2018-07-24 | 3455

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

2011 | 2017-06-09 | 4700

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

2014 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Draugiškas ir visų mylimas paštininkas Petas dirba mėgstamą darbą ir gyvena ramų gyvenimą mažame Britanijos miestelyje. Netikėtai susiklosčius aplinkybėms jis patenka į nacionalinį televizijos talentų šou, kuriame paaiškėja, kad būti pačiu profesionaliausiu paštininku ne vienintelis Peto talentas. Savo dainavimu sužavėjęs komisiją ir visą šalį jis patenka į finalą. Tačiau vos spėjus išgarsėti aplinkui iškarto atsiranda pavyduolių, o Peto konkurentai finale nusiteikę padaryti bet ką, kad tik nugalėtų paštininką. Lyg rūpesčių būtų negana, pašto vadovybė nusprendžia, kad laikinai Petą pavaduos pagal jo atvaizdą sukurtas robotas „Petobotas 3000“, kuriam talkins katinas „Džesobotas“. Artėjant nacionalinio talentų šou finalui painiava auga, o pats Petas vis geriau supranta, kad turtai, šlovė ir naujutėlaitis žvaigždės kostiumas gali iš jo atimti brangiausius dalykus – mylinčią šeimą, draugus ir sąžiningu darbu užsitarnautą pagarbą.

2000 | 2017-06-07 | 3939

Animaciniame filme „Narsuolio širdis“ vaikai pamatys, kaip du broliai Indigas ir Salomdigas medžiodami susiduria su tigru. Narsuolis Salomdigas nepabūgsta su juo kovoti, na o kiškiaširdis Indigas pabėga. Grįžusiam namo Indigui motina prisako surasti savo brolį, bailusis vaikinas keliauja paskui erelio plunksna, susiduria su daug pavojų ir po truputėlį jo baili širdis įgauna narsos. Filmuke „Narsuolio širdis“ primenama, jog visa sutinkamas kliūtis galima įveikti narsia, drąsia ir tyra širdimi.

2000 | 2017-06-07 | 3783

Ant vandens. Vienam skirta skaidyti, kitam vaikščioti žeme, o trečiam plaukioti vandenyje ir bandyti tai pakeisti beprasmiška. Kiekvienas gyvas sutvėrimas žemėje turi savo prisitaikymą gyventi, kaip ir kiekvienas žmogus gyvenime turi savo kelią. Žuvis panoro išnirti į sausumą, kurioje taip paprastai gyvena, veršiukas, ežiukas, ančiukas, tačiau netrukus suprato, kad jai tai pražūtinga ir teisingiausia gyventi taip, kaip tau skirta. Kas gimė skraidyti - skrajos danguje, kas vaikščios žeme, o kas plaukios vandenyje ir draugystėje vienas kitą papildys.

2030 | 2018-07-24 | 5968

Aprašymas: Geniukas Vudis (angl. The Woody Woodpecker show) – amerikiečių kūrybos animacinis serialas. Jame jūs išvysite Geniuko Vudžio nuotykius, įdomias situacijas ir dar įdomesnius jų sprendimo būdus.

1969 | 2018-07-24 | 13053

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

1997 | 2017-06-09 | 4211

Aprašymas: Mažas berniukas, vardu Aleksas, lieka vienas namie, mat susirgo vėjaraupiais. Mažylis labai išradingas, todėl nenuobodžiauja – pro didelį žiūroną stebi kaimynus. Netikėtai viename name jis pamato įsibrovėlį. Mažius nesutrinka ir iškviečia policiją, tačiau ši nieko neranda. Kitą dieną tą patį nepažįstamąjį jis pamato dar vieno kaimyno namuose. Šįkart Aleksas ant savo žaislinio automobilio sukonstruoja vaizdo kamerą ir ima filmuoti. Ir paaiškėja, kad į namus braunasi šnipai, ieškantys žaislinės mašinytės su joje paslėpta mikroschema. Netrukus šnipai sužino, kad mašinytė – Alekso namuose. Policija vaiku netiki, todėl jis savo namus turės ginti pats…

2007 | 2017-06-09 | 4085

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2030 | 2018-07-24 | 3262

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

1973 | 2017-06-09 | 4628

Leopoldo gimtadienis - tai pasakojimas apie dviejų neklaužadų peliukų krečiamus pokštus katinui Leopoldui jo gimimo dieną. Vaikai pamatys daugybę suktų išdaigų, kurias kurs peliūkščiai. Jie be gailesčio sudegins Leopoldo tortą ir krės kitokias šunybes, kad katinui net apsvaigs galva. Tik ar jų pikdžiugiški sumanymai galiausiai įveiks nuoširdųjį katiną? Tai paaiškės filme Leopoldo gimtadienis.

2001 | 2017-06-09 | 5691

Aprašymas: Tolimoje šalyje, negailestingas valdovas Lordas Farquaad’as į tolimąjį užkampį išvijo visas pasakų būtybes. Valdovui pasipriešinoti sugebėjo trys būtybės: Pirmasis – žalias, smirdintis ogras, tačiau su auksine širdim, vardu Šrekas; jo kilnusis bendražygis, negalintis nutilti, Asilas; ir gražioji, bet „kieta“ princesė Fiona, kurią į žmonas pasiimti nori pats piktasis Duloc’o valdovas.