Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4009

Bebras susirūpinęs ieško,kas paliko pėdsakus miške. Paskui juos seka lapinas! Apžiūrėjęs, jog tai ne barsuko pėdutės, jis suprato,kad tai mažosios miško pelytės kojų pėdsakai. Skuba miško žvėreliai pranešti pelytei apie artėjančią nelaimę. Mažoji ilgauodegė linksma, džiaugiasi gamta ir visai nežino,kas jos laukia. Pamačiusi lapiną, pelytė tapo tokia drąsi, taip puolė jį, kad šis išsigandęs iškart pabėgo. Senosios animacijos filmukas vaikams apie draugystę ir drąsa, parodo, jog gyvenime reikia elgtis narsiai ir kovoti už save.

2030 | 2018-07-24 | 3835

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2030 | 2018-07-24 | 3685

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3958

Filmukas Stebuklingas malūnas. Vidury miško gyveno Senelis, katinėlis ir stebuklingas gaidelis. Vieną dieną miške pradeda siausti audra ir į jų duris pasibeldžia miško žvėreliai, kurie paprašo pasišildyti prie jų kūrenamos ugnies. Senelis pamatęs, kad jam gali pritrūkti duonos, sugalvoja, kad reikia pastatyti skrajojantį malūną. Tad namo gyventojai leidžiasi į kelionę rinkti medžiagų. Pirmas kelionės tikslas – kalnelis, kurio jie paprašo girnų. Taip bekeliaudami jie surenčia tikrų tikriausią stebuklingą malūną.

2030 | 2018-07-24 | 4570

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2004 | 2017-06-09 | 3897

Aprašymas: Haris Poteris kartu su savo draugais ir priešais pradeda trečiuosius mokslo metu Hogvartso burtų ir kerėjimų mokykloje. Šį kartą jam teks išmokti kontroliuoti savo pyktį, pasivažinėti paslaptingu triaukščiu autobusu, susipažinti su naujais mokytojais ir sužinoti apie atsiskyrėlį burtininką Sirijų Bleką, kuris už žmogžudystes yra uždarytas burtininkų kalėjime Azkabano pilyje. Jaunasis vunderkindas net neįsivaizduoja, kad klastingasis Sirijus pabėgo iš kruopščiai saugomo kalėjimo, kad užbaigtų prieš 13 metų pradėtą savo mokytojo darbą – nužudyti Harį Poterį!

2011 | 2017-06-09 | 4218

Aprašymas: Filmukas pagal japonų sukurtą kompiuterinį žaidimą „Tekken“. Tačiau vyksta ne vien kautynės, o yra šioks toks siužetas.

2000 | 2017-06-07 | 3383

„Karališki žaidimai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Rodomas pasakojimas apie kortų karalystę. Įprasta kasdienė diena : žaidžia vaikai, princesė liūdi dėl savo mylimojo, vagišius vagia šeiminikės įrankius. Prie pilies būriuojasi jaunikaičiai, tačiau princesė nei vieno iš jų nenori, nes ilgisi savo išrinktojo princo. Į karalystę atkeliauja magas, kuris visus užburia magiškais triukais. Patekęs į stebuklingą puotą jis pagrobia vieną iš princesių,kai tuo tarpu tikroji gražuolė sutinka savo mylimą. Tai filmukas apie tikrą meilę. Ištikimybę ir nesibaigiančias magiškas linksmybes.

1989 | 2017-06-09 | 4900

Aprašymas: Kiemsargį Čarlį įkiša į kalėjimą piktasis buldogas Bukagalvis. Pabėgęs iš kalėjimo padedant ištikimam draugui Kasikliui, Čarlis neįtardmas apie Bukagalvio išdavystę, grįžta tiesiog į jo letenas, kur galų gale žūsta. Bet iš rojaus Čarlis pabėga…

2000 | 2017-06-07 | 3983

Senosios animacijos filmukas Didieji šalciai. Filmukas apie mažą berniuką, kuris užsimanė arkliuko. Jis prašė mamos, tačiau mama atsakė, kad neturi pinigų. Vaikas supyko ant mamos ir išėjo iš namų. O paukšteliai sedėdami ant stogo šnibždėjosi, jog kai žmogus susipyksta su mama ir nenori atsiprašyti, ateina didieji šalčiai... Berniukas vaikštinėjo ir ieškojo naujos mamos, kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme, kuris moko vaikus, kad mama yra viena ir jos niekas nepakeis.

2013 | 2017-06-09 | 3772

Aprašymas: Istorija nukelia į XIX a. Edinburgą. Šiame mieste mažasis Džekas gimė šaltą dieną. Jo širdis nuo pat gimimo liko užšalusi. Ligoninėje jam pakeitė širdį į laikrodį su gegute. Tai laikrodis, kuris veikia tol, kol Džekas laikysis taisyklių. Pagrindinė taisyklė – jam nevalia įsimylėti. Tačiau jo susidūrimas su mergaite degančiomis akimis pakeitė Džeko gyvenimą visiems laikams. Jo sprendimas sekti paskui dainuojančią mergaitę tapo jo mechaninės širdies išbandymu ir esminiu gyvenimo lūžiu.

2030 | 2018-07-24 | 3398

Aprašymas: Trečiasis Kuroko Krepšinio sezonas atskleis dar daugiau detalių apie Teiko krepšinio komandos Stebuklų Kartą. Šį kartą Žiemos Taurės krepšinio aikštelėje tarpusavyje kausis Kaidžo (su Kise Riota), Fukudos Sogo (kuriai priklauso dar vienas sezono peštukas Haizakis Šogo), Šutoku (Midorima Šintaro), Seirin (su nepakitusia komandos sudėtimi) ir, žinoma, Rakuzan (su paslaptinguoju Akašiu Seidžiuro) mokyklų komandos. Į finalą pateks tik dvi iš jų, tačiau kiekvienos varžybos savotiškai bus svarbios visiems krepšininkams. Bus sprendžiamas ne tik Žiemos Taurės nugalėtojo klausimas, bet ir asmeniniai žaidėjų konfliktai, kilę už krepšinio aikštelės ribų. Panašu, kad iš šis sezonas priklaustys žiūrovų akis iki pat paskutinės ketvirtojo kėlinio sekundės.

2000 | 2017-06-07 | 3871

Senosios animacijos filmukas vaikams Dovana drambliui. Filmukas apie draugus tigriuką, beždžioniuką ir varliuką kurie smagiai mišku skubėjo pas dramblį į gimtadienį. Tačiau kaip visada atsirado viena pikčiūrna, kuri visokiais būdais norėjo jiems pakenkti ir sugadinti šventę. Tačiau draugai visada kartu rado sprendimą iš betkokios situacijos. Kas gerai pasirinko draugus - niekad nenusivylė! Šis linksmas filmukas moko vaikus draugystės ir optimizmo.

2000 | 2017-06-09 | 3954

Smurfai online lietuviškai Jaunystės versmė tai dar viena nuotaikinga Smurfų serija apie mažųjų nykštukų ir baisaus blogiuko Gargamelio nuotykius . Žynys bando smurfus sugauti jiems beskinant smurfauoges, tačiau kaip visada blogiukui nesiseka. Smurfai suras jaunystės versmę ir norės šio vandens parnešti tėtei , bet juos užpuls piktas trolis. Kaip linksmieji personažai pabėgs nuo trolio? Kas atsitiks tėtei smurfui išgerus stebuklingo vandens ? Pamatysite animaciniame filmuke vaikams Jaunystės versmė .

2012 | 2018-07-24 | 11693

Aprašymas: Trumpametražis filmas apie Simpsonai serialo veikėją – Megę Simpson.

Megė Simpson: Ilgiausia diena darželyje - The Longest Daycare (2012)