Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3218

Aprašymas: Pasaulyje egzistuoja pabaisos pramintos “Yoma”, ėdančios žmonių vidurius, bei sugeba pasisavinti aukos kūną. Šios šaltakraujės pabaisos baugina žmones be gailesčio juos žudydamos, bet joms kelią pastoja organizacija, kurią žmonės praminė “Claymore”. Tai karės, kurios yra pusiau žmonės, pusiau Yomos. Dar kitaip vadinamos “Sidabrinių akių raganos”. Claymore yra vienintelė organizacija, kuri gali ne tik įvaryti baimės Yomom, bet ir jas sustabdyti.

2030 | 2018-07-24 | 4774

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3857

Kateriukas - jeigu norite filmuko, kuris džiugintų Jus skambiomis dainomis, šis filmukas kaip tik Jums. Visų mylimas ir laukiamas mažas kateriukas skrodžia bangas nešdamas džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Staiga kateriukas išvysta prieš akis didžiulį laivą ir nuseka paskui jį į plačiuosius vandenis. Čia jį užklumpa juoda naktis ir baisi audra. Audros blaškomas kateriukas atsiduria stebuklų saloje ant seklumos. Jos gyventojai kateriuką išstumia atgal į vandenį ir jis laimingai grįžta namo, kur jį pasitinka pasiilgę vaikai.

2000 | 2017-06-09 | 6706

Aprašymas: Morgana, Uršulės sesuo, vos nepavogia Arielės ir Eriko dukros Melodijos. Kad apsaugotų Melodija, Arielė dukrai liepė pačiai vienai neplaukti į jūrą. Tačiau Melodija nepaklauso ir beplaukiodama ji rado magišką medalioną, kuris turėjo būti jos dovana jai gimus. Tada ji susitiko su Morgana ir sužinojo apie savo tikrąsias šaknis, o Morgana jai pasiūlė tapti undinėle mainais į Valdovo Tritono trišakį, kurį jinai turi pavogti. Tuo pačiu metu visi jūros gyventojai jos ieško. Pakeliui Melodija sutinka Tipą ir Dašą, kurie prisijungia prie jos. Tačiau kai Melodija parneša trišakį, Morganos blogis yra išlaisvinamas ir tada prasideda kova tarp gėrio ir blogio.

1964 | 2017-06-08 | 4057

Senosios animacijos filmukas vaikams Gaidys ir spalvos. Kartą pieštukas nupiešė gaidelį, kuris kaip mat atgijo ir susiruošė keliauti dar nenuspalvintas. Visi paukščiai iš jo juokėsi, tai gaidelis ėmė ieškoti spalvų. Sutiko jis raudoną, mėlyną, geltoną ir kitas spalvas, kurios jam padėjo. Taip jis susipažino su spalvomis ir tapo visų paukščių karaliumi. O vaikai tuo tarpu išmoko spalvinti :)

2013 | 2017-06-09 | 3745

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2000 | 2017-06-07 | 3652

„Strėlė skrenda į pasaką“ – tai pasaka apie berniuką Vovą, kuris kartu su draugais išsiruošia į stebuklingą mišką. Jame berniukas nori surasti savo sesutės meškiną Lepečkojį, nes šis sedėdamas Vovos sukonstruotame lėktuve netikėtai pradingsta miško tankmėje. Šis animac. filmukas parodo, kokia turi būti nuoširdi draugystė ir kaip gera šalia turėti ištikimą draugą.

2005 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Visi žino, kad lapino pergudrauti neįmanoma. Juo labiau, kad tai lapinas Renaras – nesugaunamas vikruolis ir klastingas gudročius. Turite kuo pasigirti? Renaras būtinai apsilankys pas jus svečiuose! Kai lapinas Renaras ir jo bičiulis Rufas drauge, turtuoliams ir gobšuoliams šiltuose pataluose nesimiega, o ypač – godžiam ir kvailam vilkui Izengrinui bei jo valdingai žmonelei, sunkios letenos bei aštrių ilčių savininkei…

2030 | 2018-07-24 | 3955

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

2021 | 2017-06-09 | 3899

Aštuntas sezonas prasideda draugiška istorija kaip geraširdis peliukas Džeris padeda Spaikui susižeidusiam leteną. Spaikas norėdamas atsidėkoti be galo gražiai rūpinsis peliuku gins jį nuo katino Tomo. Tai nuostabi draugystės istorija pamokanti kad draugystei nesvarbu išoriniai skirtumai. Net ir didžiulis šuo ir mažas peliukas gali būti puikiais bičiuliais.Toliau sužinosim dėl ko Tomas bus išvarytas iš namų kaip nenaudėlis norės suėsti žuvelę ir daug kitų nutikimų. Gražūs filmukai apie draugystę ir išdaigas.

1974 | 2017-06-09 | 4025

Aprašymas: (rus. Иван Васильевич меняет профессию). Jaunas mokslininkas Šurikas džiaugiasi sukūręs laiko mašiną. Tačiau nuotaiką gadina jo žmona – gražuolė aktorė – eilinį kartą nusprendusi palikti nusibodusį inžinierių ir išlėkti į kurortą su bohemišku režisieriumi. Ji nekreipia dėmesio į genialųjį vyro išradimą. Tačiau drauge su namų valdybos pirmininku Ivanu Vasiljevičiumi ir gretimą butą apiplėšti ketinusiu vagimi ji tampa eksperimento dalyve. Laiko mašina nieko nenutuokiančius daugiabučio gyventojus nuskraidina į Ivano Rūsčiojo laikus, o patį carą atgabena į Šuriko butą. Prasideda virtinė neįtikėtinų situacijų ir pokštų. Šiuolaikiniai žmonės mėgina pritapti caro dvare, o barzdotam valdovui kiekviena akimirka, praleista kukliame daugiabutyje, prilygsta didžiausiam išbandymui.

2010 | 2017-06-09 | 4059

Aprašymas: Trumpametražinis fantastinis filmukas „Sintel“ nieko nepaliks abejingu. Be abejo, tai geriausias studijos Blender Foundation darbas. Ši jaudinanti istorija įvyko spalvingame ir fantastiniame pasaulyje. Pasaulyje, kur vienišai merginai vardu Sintelė teks vykti ieškoti svo neįprasto mažo augintinio, kurį ji priglaudė…

2030 | 2018-07-24 | 4128

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2013 | 2017-06-09 | 4830

Aprašymas: Barbė su seserimis keliauja į Šveicarijos Alpes, kur jų laukia nuostabios vasaros atostogos. Mergaitės nekantrauja pradėti jodinėjimo pamokas, o galbūt net išsirinkti žirgą, kurį galėtų parsivežti į Malibu. Tačiau ne viskas sekasi taip, kaip svajota, – jodinėjimui reikia kantrybės ir atsidavimo, be to, teta mergaitėms praneša, kad gali tekti parduoti jojimo akademiją. Ar pavyks sesėms išsaugoti žirgus ir mokyklą? Kalnuose Barbė ras nuostabaus grožio magišką ristūną, kuris gali būti jų raktas į sėkmę!