Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3690

„Na, palauk!“ žavesys neblėsta ilgus metus. Ši Na palauk serija – dar vienas intriguojantis pasakojimas apie vilką ir kiškį. Veiksmas vyksta muziejuje. Ar čia pavyks piktajam vilkui įgyvendinti savo klastūniškus planus? O gal ši animacija online baigsis gerai ir pilkauodegiui vėl teks šaukti „Nu, pogodi“? Ir vaikų, ir jų tėvų laukia gausybė nuotykių bei įdomūs muziejaus eksponatai. Žiūrėkite šią linksmą seriją lietuviškai.

2000 | 2017-06-07 | 4096

Vaikystė – stebuklų, svajonių metas. Ar būna, jums, vaikai, taip, kad fantazijos nuveda toli, toli: į kitus kraštus, neatrastas šalis? Taip nutiko ir šiam berniukui – nepaprasto, močiutės skėčio dėka. Šis stebuklingas skėtis per vieną akimirką nudangins tave ten, kur net nesapnavai, apie ką net nesvajojai! Bet kaip gi močiutė? Kaip ji dabar ji be savo skėčio? O jei dabar lyja? Ši nepaprasta istorija, kuri nutiko berniukui, gali nutikti ir tau. O gal jau yra nutikusi? Pažiūrėk multiplikacinį filmuką ‚,Močiutės skėtis“ ir sužinosi!

2000 | 2017-06-07 | 3728

Senosios animacijos filmukas Drambliukas nori mokytis. Filmukas apie drambliuką, kuris nori mokytis. Vis prašydavo mamos į mokyklą. Tačiau dramblių mokyklos tik afrikoje. - Mama, noriu mokyklėlėn... Vėliau mama nuvedė drambliuką ė peliukų mokyklą, bet jis nelabai ką mokėjo, nepritapo, buvo jam sunku. Mokosi rašyt drambliukas, švyti jo akelės, aritmetiką padės, jam išmokti pelės !

1975 | 2018-10-08 | 10616

Aprašymas: (rus. Капитан Немо). Tai Žiulio Verno romano „Dvidešimt tūkstančių mylių po vandeniu“ ekranizacija, kurioje charizmatiškasis kapitonas Nemo valdo aukščiausių technologijų povandeninį laivą Nautilus ir patiria daugybę nuotykių.

Морское чудовище уничтожает военные корабли, и знаменитый профессор Аронакс отправляется в карательную экспедицию. После неудачного сражения с чудовищем корабль идет ко дну, а профессор, его слуга Консель и китобой Нед Лэнд попадают на подводный корабль и совершают удивительное путешествие под водой.

Kapitonas Nemo (1-3 serijos) - Капитан Немо (1975)

2013 | 2017-06-09 | 3722

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2000 | 2017-06-07 | 3727

Senosios animacijos filmukas Mašos koncertas. Šiandien mažosios Mašos gimtadienis. Ji pirmą kartą buvo koncerte, taip pat gavo dovanų lėlę negriuką, tortą ir balionėlį. Tačiau jai parūpo, kodėl negriukas toks liūdnas. Tada Maša sugalvojo surengti negriukui su lėlėmis koncertą. Kviečiame vaikus pažiūrėti Mašos stebuklingą koncertą :) Dabar ir negriukas pralinksmėjo..

2030 | 2018-07-24 | 4342

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1970 | 2017-06-09 | 3657

Mickey's Polo Team.

2007 | 2017-06-09 | 3595

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

2000 | 2017-06-07 | 3665

Filmukas Legenda apie piktą milžiną – filmukas apie neturtingą žveją, kuris kartą jūroje užmetęs tinklą, ištraukė butelį. Vos tik žvejys jį atkimšo, iš jo išlindo didžiulis ir piktas milžinas. Jis pavertė žveją žymiu ir turtingu žmogumi už tai, kad šis išlaisvino jį iš butelio. Tačiau išlaisvintas milžinas sukėlė jūroje audras, sudaužė kitų žvejų laivus ir juos pražudė. Geraširdis žvejys, nors ir tapo turtingu, dėl to labai liūdėjo ir pasitaręs su žyniu nusprendė pergudrauti milžiną, ir uždaryti jį atgal į butelį. Pažiūrėkite šią įdomią ir pamokančią istoriją. Ji atskleidžia, kad gyvenime svarbiausia ne turtai, o gera ir tauri žmogaus siela.

2000 | 2017-06-07 | 3861

Senosios animacijos skrynelėje – multiplikacinis, muzikinis filmukas ,,Pasaka apie popą ir jo tarną baldą“. Daug linksmų dainelių papasakos istoriją, kaip popas tarno ieškojo, kuris jam darbus padėtų nudirbti. Ir suranda – darbštų ir vikrų jaunikaitį, kuris pelno visų simpatijas, visų, išskyrus – paties popo. Taip gerai tam tarnui sekasi, kad popas kailyje nesitveria. Ir sugalvoja popas tarnui neįveikiamą darbą, išbandymą paskirti. Tokio darbo dar niekas nėra gavęs! Reikės iš velniu duoklę surinkti. Kaip gi seksis gerajam tarnui, kokią išeitį jis sumanys? Ar popui pavyks tarno nusikratyti? Pažiūrėkit, vaikai, ir pamatysit...

2004 | 2017-06-09 | 5158

Aprašymas: Vieną gražų rytą atsibudęs iš miegų berniukas šalia savo namų pastebi atvykusį Poliarinį ekspresą – traukinį, kuris turėtų nuvežti visus vaikus iki Šiaurės ašigalio į susitikimą su Kalėdų seneliu. Vaikai, Poliarinio ekspreso keleiviai, kelionės metu atranda tikrąsias dovanas – draugystę, pasitikėjimą, norą dalintis. Nors ši istorija yra ypač mėgiama vaikų, ji patrauks ir suaugusius. Žvelgdami į berniuką, jie prisimins savo vaikystės jaudulį ir nerimą tą vienintelę svarbiausią metų naktį.

2022 | 2017-06-09 | 3786

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

2007 | 2017-06-09 | 4192

Aprašymas: Servanteso kūryba, ypač jo romanas „Don Kichotas“, užima vieną svarbiausių vietų Renesanso grožinėje literatūroje. Gausus patyrimo ir nelengvas gyvenimas suteikė Servantesui daug medžiagos meninei kūrybai. Jo literatūrinė veikla labai įvairi. Bet labiausiai jis pagarsėjo savo romanu „Don Kichotas“ — riterinių romanų parodija. Ypač juokingi Don Kichoto nuotykiai. Jam visur vaidenasi užburtos pilys, riteriai, damos, o iš tikrųjų tai — smuklės, jų šeimininkai, patarnaujančios merginos. Don Kichotas stoja į kovą su vėjo malūnais, juos palaikydamas milžinais, užpuola laidotuvių procesiją, manydamas, kad čia gabenamas sužeistas ar negyvas riteris, šoka į avių bandą, įsitikinęs, kad tai riterių kariuomenė…

2022 | 2017-06-09 | 4013

Animacinio filmo „Maša ir lokys“ serijoje „Uogienės diena“ vaikai ir jų tėveliai pamatys,kaip sekėsi lokiui virti uogienę. Išdykėlė Maša ir vėl privers savo didįjį draugą darbą pradėti nuo pradžių. Net pačiai nenuoramai pagails lokio ir ji tuoj pat sugalvos, kaip draugui padėti. Serijoje „Uogienės diena“ žiūrovai sužinos, kuo baigėsi lokio uogienės virimas.