Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3507

Aprašymas: Teletabiai (angl. Teletubbies) – animacinis serialas vaikams. Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi! Poromis iškilmingai pražygiavo daugybė įvairiausių gyvūnų. Tinkis Vinkis ėmė ir sugrūdo visus teletabių mėgstamiausius daiktus į savo rankinę. Pu vis nukrisdavo, nuvirsdavo ar pargriūdavo, o trys teletabiai ėmė ir nusekė tabių kremu aplipusiomis pėdomis. Lelia tarp kalvų užtiko laistytuvą ir ėmė laistyti gėles. Iš tabių skrudintuvės ėmė lėkti tabių skrebučiai. Ketvertas vaikų su šunimi paplūdimyje žaidė kamuoliu, o vėjas ėmė ir kažkur nupūtė Dipsio skrybėlę. O tada atėjo metas atsisveikinti. Teletabių programėlės skirtos ikimokyklinio ir jaunesniojo amžiaus vaikams, jomis siekiama ugdyti mažųjų gebėjimus vienu metu ir stebėti, ir klausytis.

2030 | 2018-07-24 | 3163

Aprašymas: Žmogus voras (angl. Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Piteris – paprastas moksleivis, dirba mokyklos laikraštyje fotografu, svajoja apie žaviąją Meri Džein Vatson ir leidžia dienas su draugužiu Hariu Osbornu. Mokyklos ekskursijoje į mokslinių tyrimų laboratoriją Piteriui įkanda genetiškai pakeistas voras. Greitai po šio įvykio vaikinas pradeda jausti keistų galių antplūdį: jis įgyja didžiulę jėgą ir voriškų savybių. Pasivadinęs “žmogumi-voru”, Piteris savo sugebėjimus panaudoja kovai su nusikalstamumu.

1955 | 2017-06-11 | 4824

Filmukas Užburtas berniukas. Mažame švedų kaimelyje, kartą gyveno berniukas vardu Nilsas. Vieną sykį, kai Nilso tėvų nebuvo namuose, jam nutiko nepaprastas nuotykis. Sutiko jis stebuklingą nykštuką, kuris jam padėjo ruošti pamokas, o vėliau Nilsą pavertė nykštuku. Tada berniukas leidosi į kelionę su žąsimis pas burtininką, kuris jį galėjo išvaduoti. Berniukas kelionėje labai pasikeitė, padarė daug gero kitiems ir užsitarnavo burtininko išlaisvinimą.

Užburtas berniukas - Заколдованный мальчик (1955)

2000 | 2017-06-07 | 3669

„Gimtadienis“ – tai animac. filmukas apie gudrų ir labai godų senioką, kuris per savo gobšumą susilaukia netikėtos gimtadienio dovanos. Į jo namus beldžiasi miško gyventojai, kurie ši sveikina gimimo dienos progą ir prašo įvairiausių produktų, bet šykštuolis nė nesiruošia padėti...Tai pamokanti istorija, kuri atskleidžia kas atsitinka, kai godulys ir perdėtas taupumas neretai atsisuka prieš tave patį.

2030 | 2018-07-24 | 6445

Aprašymas: Pižamų herojai (angl. PJ Masks) – animacinis serialas apie tris vaikus, kurie nakties metu tampa superherojais.

1993 | 2017-06-09 | 6151

Aprašymas: Tai aštuntasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas Paragusas kartu su savo naujagimiu sūnumi Brolly Karaliaus Vedžito buvo ištremti iš sajanų visuomenės ir pasmerkti sunaikinimui dėl pavojingai didžiulės Brolly galios ir išgyveno tik stebuklo dėka. Bet praėjus daugeliui metų Paragusas grįžta trokšdamas keršto, ir apgaule priverčia Princą Vedžitą patikėti savo nuolankumu bei kviečia tapti naujos sajanų planetos karaliumi. Vedžitas aklai pasitiki Paragusu, tačiau papuola į spąstus. Paaiškėja, kad Brolly – tai Legendinis Super Sajanas, turintis milžinišką galią ir visiškai paklūstantis savo tėvui Paragusui, o pagrindinis Paraguso tikslas – ne sukurti naują sajanų visuomenę, o atsikeršyti Karaliaus Vedžito sūnui bei Žemės planetą paversti baze naujai imperijai kurti. Bet siužetui vystantis Brolly ima priešintis, tampa nebepavaldus, Vedžitas suvokia esąs apgautas ir jaučiasi bejėgis, o Gokas, tuo metu jau atvykęs į įvykių vietą, supranta, kad jis vienas niekada nenugalės Brolly…

2014 | 2017-06-09 | 3979

Aprašymas: Pasaulio geriausi didvyriai įkuria „Tesingumo lygą“ su tikslu sustabdyti ateivių invaziją Žemėje.

2030 | 2018-07-24 | 4067

Aprašymas: Peliukas Stiuartas Litlis (angl. Stuart Little) – JAV animacinis serialas. Jis protingas, kupinas entuziazmo ir optimizmo, visagalintis vyrukas su polėkiu ir jis – PELIUKAS. Mažytė persona su didele širdimi, ieškanti vietelės, kurią galėtų vadinti namais šiame nesuvokiamo dydžio pasaulyje. Mieste-milžine Niujorke jį priglaudžia ponų Stiuartų šeima, kuriems pagailo vienišo, liūdno peliuko. Čia naujai iškeptas šeimos narys Stiuartas Litlis susiduria su įvairiausiais netikėtumais, kurie kartais priverčia rizikuoti teisėtai pelnyta šeimynine laime… Tačiau tokie menki šeimyniniai rūpestėliai galėtų išgąsdinti eilinę pelę, bet tik ne Stiuartą. Jis tikrai ne tas vaikinukas, kuris žiūri į pasaulį pelės akimis. Na, jau ne – jis suvokia, kad šiek tiek skiriasi nuo žmonių, bet argi tai problema? Juk mažasis Litlis didele širdimi gali kalnus nuversti! Ir jo nepabaidys jokia katė! Padaužai įsikūrus Litlių šeimoje, prasideda tikrosios linksmybės ir fantastiški nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 3028

Aprašymas: Satsuki Kakeru prarado savo seserį, kai ši nusižudė, ir nuo tada jis gyvena bereikšmį gyvenimą. Vieną dieną, jis ir jo draugė Minase Juka patenka į kitą pasaulį, vadinamą „Raudonąja Naktimi“. Kad išgyventų ir pabėgtų iš Raudonosios Nakties, jis kaunasi su Tamsos Dvasiomis (Ralva) ir Juodosiomis Naktimis.

2012 | 2017-06-09 | 12755

Aprašymas: Dar viena istorija apie batuotą katiną Pūkį. Šį kartą garsusis personažas turi surasti pavogtą deimantą, vadinamą – Ugninio Rubino Širdis. Jam į pagalba duodami 3 kaliniai. Šaunioji ketveriukė išsiruošia į kelionę ieškoti vagies…

1995 | 2017-06-09 | 3888

Aprašymas: Tai filmukas apie puikiai žinomą Walto Disney personažą Gufį. Ir apie jo sūnų Maksą. Šis yra įsimylėjęs bendramokslę Roksaną, todėl, kad ją sužavėtų, Maksas su geriausiais draugais nutraukia mokyklos direktoriaus kalbą ir surengia neilgą, bet įspūdingą koncertą. Šis išsišokimas paverčia Maksą mokyklos žvaigžde, bet supykdo direktorių. Jo tėtis Gufis laužo galvą, kaip padėti sūnui, ir nusprendžia suorganizuoti žvejybinę iškylą tik jiems dviem. Gal idėja būtų ir nieko, tik kad jau suplanuotas pasimatymas su Roksana. Kad nesusigadintų sunkiai užtarnauto kietuolio vardo, Maksas griebsis melagysčių. Dėl to jo su tėčiu kelionė tikrai nebus labai sklandi. Nuotykiai ir netikėtumai laukia kiekviename žingsnyje!

2006 | 2017-06-09 | 15024

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

2004 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Haris Poteris kartu su savo draugais ir priešais pradeda trečiuosius mokslo metu Hogvartso burtų ir kerėjimų mokykloje. Šį kartą jam teks išmokti kontroliuoti savo pyktį, pasivažinėti paslaptingu triaukščiu autobusu, susipažinti su naujais mokytojais ir sužinoti apie atsiskyrėlį burtininką Sirijų Bleką, kuris už žmogžudystes yra uždarytas burtininkų kalėjime Azkabano pilyje. Jaunasis vunderkindas net neįsivaizduoja, kad klastingasis Sirijus pabėgo iš kruopščiai saugomo kalėjimo, kad užbaigtų prieš 13 metų pradėtą savo mokytojo darbą – nužudyti Harį Poterį!

1966 | 2017-06-11 | 4409

Legendinis filmukas Riki tiki tavi pasakoja apie drasuolį mangustą, kuris gyvena tropiniuose miškuose. Riki tiki čik - mangustėlis mėgdavo sakyti ir pradžiugindavo žmones. Drasus mažylis kovėsi su gyvatėmis Nagu ir Nagaina ir išgelbėjo kitus žvėrelius ir žmones. Taip rikis tapo džiunglių didvyriu ir gyvenimas džiunglėse tapo laimingas.

Riki Tiki Tavi - Rikki-Tikki-Tavi (1966)

2000 | 2017-06-07 | 3707

„Miauksinti baidyklė“ – tai senosios animacijos filmukas apie juodą kačiuką, kurio visi vengia dėl šio išvaizdos ir pastovaus nusidainavimo. Kačiukas dėl to pergyvena, kol viena kartą sutinką jauną mergaitę, kuriai kačiuko dainavimas labai patinka ir jiedu nusprendžia dainuoti kartu. Šiame pasakojime akcentuojama draugystė, o filmukas mus moko, jog ne visi žmonės yra blogi ir nesupratingi.