Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 3916

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių. Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa. N-16

1998 | 2017-06-09 | 3709

Donald Duck Timber išleistas 1941 m.

2007 | 2017-06-09 | 4307

Aprašymas: Burundukai Alvinas, Saimonas ir Teodoras turi neginčijamą talentą patekti į bėdą, o dar labiau – pridaryti bėdų savo šeimininkui Deivui Seviliui…

2011 | 2017-06-09 | 4178

Aprašymas: Umi yra drovi paauglė mergaitė. Jos tėtis žuvo Korėjos karo metu, o mama būdama profesorė nuolatos keliauja. Šios mergaitės klasėje mokosi vaikinas vardu Šun, kuris su kitais mokiniais priešinasi klubo patalpų nugriovimui. Jie organizuoja protestą, kurio metu Umi ir Šun suartėja. Visa tai prasideda paprasta draugyste, kuri pradeda vis labiau gilėti. Tačiau viskas pasikeičia, kai Šun pradeda tyrinėti savo tikrąją praeitį, kuri grasina judviejų išsiskyrimu.

2000 | 2017-06-07 | 3587

Gimimo diena - dagistaniečių pasaka. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris turėjo draugą avinėlį kuris katik gimė. Muratas galvojo, kad ir jis jau gimęs, kaip avinėlis, tačiau senelis jį pamokė, kad žmogaus gimimo diena yra ne ta, kai jis gimsta kaip avinėlis, o kaip jis pateisina savo gimimą. Filmukas pasakoja, kaip berniukas gudrumu ir valia įveikė pabaisą Aždachą ir tapo tikru žmogumi.

1986 | 2017-06-09 | 4371

Pirmasis Hayao Miyazaki'o režisuotas anime, sukurtas ir išleistas jo įkurtoje animacinių filmų studijoje „Ghibli".

Laputa – paslaptingos senovės civilizacijos sukurta skraidanti pilis, kurią surasti ir aktyvuoti gali tik pilies valdovų palikuonė Šyta, turinti stebuklingą amuletą. Ją persekioja valstybės agentai ir piratai, tačiau kalnakasių kaimelyje ji sutinka januolį Pazu, kuris padeda Šytai rasti paslaptingą pilį ir apginti ją nuo visų niekdarių, besigviešiančių pilies paslapčių.
Kupina nuotykių, paprastų emocijų istorija ir Miyazaki'o piešimui būdingas polėkis bei fantazija šį animacinį filmą paverčia puikia pramoga bet kokio amžiaus žiūrovui.

Dangaus pilis Laputa - Castle in the Sky / Tenkû no shiro Rapyuta (1986)

2022 | 2017-06-09 | 3762

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

1998 | 2017-06-09 | 4025

Donald Duck The fox hunt išleistas 1938 m.

2030 | 2018-07-24 | 4526

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2030 | 2018-07-24 | 3229

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2022 | 2017-06-09 | 3906

Maša ir lokis epizode „Viskas atvirkščiai“ lokys, norėdamas prisiminti cirko triukus, susitrenkia galvą ir pradeda labai keistai elgtis. Atrodo, jis pavirsto mažąja Maša! Ką reikia sugalvoti tikrąjai Mašai, kad susigrąžintų savo didįjį draugą? Serijoje „Viskas atvirkščiai“ vaikai pamatys, išdaigų prikrės Maša pavirtęs lokys ir koks vaistas jį išgelbės.

2011 | 2017-06-09 | 4021

Lioleko ir Boleko pasakojimai 1971 m. - 13 serijų.

2014 | 2017-06-09 | 3897

Aprašymas: Animacinis nuotykių filmas visai šeimai, kurį kūrė Meksikos ir Pietų Korėjos animatoriai. Meksikos džiunglėse gyvena meškėnai Manu ir Saša. Jie yra geriausi draugai, bet vieną dieną išdykėlis Manu turi palikti gimtuosius namus. Paaiškėja, kad jis sudaužė statulą, kuri buvo užsakyta karaliui. Tuo bėdos nesibaigia – jo draugę Sašą sučiumpa medžiotojai. Kaip išgelbėti bičiulę, kai net nežinai, kur jos ieškoti?

2000 | 2017-06-09 | 4111

„Smurfai“ pamokantis filmukas vaikams su nuostabiomis istorijomis apie mažuosius mėlynus žmogiukus. Gargamelis atima iš smurfų deimantus, tačiau jie nepasiduoda ir įvyksta stebuklas ir Gargamelis tampa geru, jis išgelbsti keletą smurfų ir jie juo patiki. Gargamelis siekia patekti į smurfų kaimą. Tačiau tėtė ne toks patiklus ir neleidžia jo vesti į kaimą. Piktasis žinys nori ne tik smurfų, bet ir jų deimantų. Raganius parodo tikrąjį savo veidą ir smurfai dėkoja tėtei, kad jis buvo budrus ir nepasidavė Gargamelio įtikinimams.

1969 | 2018-07-24 | 13080

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

2022 | 2017-06-09 | 3967

Animaciniame filmuke „Dvi prieš vieną“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai pamatys net dvi Mašas, tiksliau – Mašą ir jos sesutę Dašą. Visi žino, kaip viena Maša sugeba sujaukti lokio namus, reikia tik įsivaizduoti, ko gali pridaryti dvi tokios mergaitės. Serijoje „Dvi prieš vieną“ lokys supras, kad varvantis stogas tai ne blogiausia, kas jam galėjo nutikti.