Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3081

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

2030 | 2018-07-24 | 3758

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3683

Šis senosios animacijos filmukas Medžiotojo sapnas nukels vaikus į nuostabų mišką. Čia vyksta tikri stebuklai medžiotojas taps mažu žmogeliuku ir galės pamatyti visus gyvūnus iš arti. Kokius gyvūnus medžiotojas sutiks ir ką gi jie nuveiks drauge ? Ši istorija apie medžiotojo sapną patiks ir berniukams ir jų tėveliams. Pasaka pamoko vaikus kad reikia rūpintis gyvūnais ir jų neskriausti.

2030 | 2018-07-24 | 3793

Aprašymas: Laimingasis Fredas (angl. Lucky Fred) yra ispanų sukurtas animacinis serialas. Niekuo neišsiskiriantis trylikametis Fredas netyčia gauna ypatingų galių turintį robotą. Šis formas keičiantis robotas pagal Fredo balso komandą gali tapti bet kokiu objektu.

2013 | 2017-06-09 | 3964

Aprašymas: Tolima ateitis. Nusikalstama korporacija Gaja atėmusi iš žmonių laisvę, namus ir ateitį tapo didžiausia Žemės prieše. Atrodė jau nebėra jokios vilties išsigelbėjimui, bet pasirodė jis – kosmoso piratas Harlokas, laivo-vaiduoklio kapitonas, bėglys, pasiruošęs kautis už Žemę. Tik kas jis, didvyris ar nusikaltėlis?..

2030 | 2018-07-24 | 3406

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2030 | 2018-07-24 | 3289

Aprašymas: Antinas Dafis (angl. Daffy Duck Show) – JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos… Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu!

1998 | 2017-06-09 | 3786

Donald Duck Out of scale išleistas 1951 m.

2000 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Pilnametražis animacinis filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka mažoji kanarėlė. Senelė tikisi surinkti pakankamai pinigų, kad išgelbėtu netoliese esantį pramogų parką, kad kanarėlė apskris pasaulį per 80 dienų. Silvesteris vis dar tikisi pagauti kanarėlę ir paversti ją savo asmeniniu užkandžiu, net jei teks ją sekti ir keliauti aplink pasaulį.

2011 | 2017-06-09 | 3939

Aprašymas: Metalinis Alchemikas – Šventoji Miloso žvaigždė, Liūdesio pakalnė yra naujas, pilnametražinis, nuotykių kupinas pasaulis. Persekiodami bėglį alchemiką, turintį paslaptingą sugebėjimą, broliai Erlikai atvyksta į tolimą Miloso lūšnynų slėnį, kur žmonės didžiuojasi kovodami prieš biurokratinį išnaudojimą. Edas ir Alas greitai atsiduria kylančio maišto viduryje, ir mėgina išsiaiškinti miesto paslaptis. Jauna alchemikė Julija siekia atstatyti Miloso buvusią šlovę ir, jei prireiks, pasiryžusi panaudodi siaubingą, legendinio Išminties akmens galią.

1973 | 2017-06-09 | 3955

Leopoldas sapne ir tikrovėje - tai filmukas apie peliukus, kurie persekioja katiną Leopoldą ne tik realybėje, bet ir sapne. Pasakojimas nukels vaikus į nerūpestingą vasarą prie jūros, kur katinas ilsėjosi. Deja, nelemta jam ramiai pailsėti, nes du neklaužados mažyliai ne tik rykliu ar jaučiu pasivers, bet net pavirs nuožmiais piratais... Štai kokia paini istorija nutiks filme Leopoldas sapne ir tikrovėje.

1959 | 2017-06-08 | 4406

Filmukas vaikams Buratino nuotykiai. Kartą tėvas Karlas gamino iš medžio dirbinį ir išdrožė berniuką. Tėvo rankos buvo tokios stebuklingos, jog jo dirbinys atgijo ir tapo linksmu berniuku vardu Buratinas. Jis labai naivus ir patiklus. Lapė ir katinas nuvilioja Buratiną į durnių šalį. Tačiau Buratinas buvo geras ir su draugų pagalba rado auksinį raktelį ir nugalėjo piktąjį Karabasą. Pasinerkime į užburiančius buratino nuotykius...

2000 | 2017-06-09 | 3569

Aprašymas: Mes nesame vieni… Kažkas tikrai mus stebi… Jei jie atkeliautų į Žemę, kas mus apsaugotų? Ogi milžiniškas, nors ir labai bailus, šuo Skūbis Dū ir jo šauni draugija, pasiryžusi ginti pasaulį nuo ateivių!

2013 | 2017-06-09 | 3870

Aprašymas: Kalno papėdėje saugiai įsikūrusioje zebrų kaimenėje, linksmai ir nerūpestingai leidžiančioje savo dienas, gimsta išskirtinis mažylis. Kumba toks pats šoklus, vikrus bei greitas kaip ir kiti zebriukai, bet savo išvaizda skiriasi nuo visų: jo galva ir kaklas dryžuoti, tačiau kūnas vienspalvis. Prietaringi zebrai labai greitai susieja keisto zebriuko gimimą su blogą lemiančiu ženklu. Prasidėjus kankinančiai sausrai pašaipas keičia kaltinimai, kol galų gale Kumba pasitraukia iš savo būrio. Trokšdamas būti toks, kaip visi, jis ryžtasi susigrąžinti savo dryželius. Pasak legendos, pirmieji zebrai savo dryžius gavo tuomet, kai išsimaudė paslaptingose versmėse Karų dykumos glūdumoje. Gavęs iš vabzdžio maldininko žemėlapį, turintį jį nuvesti prie stebuklingos vandens daubos, atstumtasis zebriukas leidžiasi į pavojingą kelionę. Po kupinos išbandymų kelionės Kumba galų gale supranta, kad būti tokiu pat kaip ir visi nėra pats reikšmingiausias dalykas pasaulyje. Daug svarbiau išlikti savimi ir mokėti tuo džiaugtis, o išoriniai trūkumai tik padaro mus išskirtiniais ir netrukdo nei draugystei, nei džiaugsmui.

2030 | 2018-07-24 | 3596

Aprašymas: Fantastiškas ketvertas (angl. Fantastic Four: World’s Greatest Heroes) – animacinis serialas. Kai žymus mokslininkas Rydas Ričrdsas kartu su savo tyrinėtojų komanda pateko į kosminių spindulių audrą, tai pakeitė jų visų gyvenimą amžinai. Jie įgijo neįtikėtinų galių ir tapo fantastiškuoju ketvertu.

2000 | 2017-06-09 | 4390

Aprašymas: Dviem avantiūristams į rankas pakliūva žemėlapis, kuriame nurodytas kelias į pasakišką turtų miestą, Tulio ir Migeliui atrodo, jog išsipildė visos jų svajonės. Tačiau draugužių džiaugtasi per anksti – lobius dar reikia surasti. O tai gana nelengva, tupint garsiojo ispanų konkistadoro Korteso laivo triume.