Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1967 | 2017-06-08 | 3852

Filmukas vaikams Dinozaurų kalnas. Pasakojimas apie dinozaurus vaikams. Prieš daug milijonų metų žemėje gyveno dinozaurai. Jie buvo taikūs, bet stiprūs gyvūnai, dėl to visi juos gerbė. Šie milžinai dinozaurai išsirisdavo iš ne didesnio kaip sviedinys kiaušinio. Du dinozaurai draugavo ir atsirado kiaušinis. Tada nešdavo jį į kalnus ir ten palikdavo ant saulės, kad išsivystytu dinozauriukas. Štai ir išsirito du mieli dinozauriukai. Taip buvo milijonus metų. Tačiau pradėjo keistis klimatas, orai keitėsi ir šaltėjo. Atėjo ledynai, o vėliau atsirado žmonės ir dinozaurai išnyko. Liko tik tuščias kiaušinio lukštas :)

2000 | 2017-06-07 | 3669

Senosios animacijos filmukas vaikams Kieno miške konkorežiai. Kieno miške kankorėžiai - filmukas apie piktą ir godų vilką. Vilkas bando pasisavinti viską, kas tik auga miške - grybus, uogas, gėles ir net kankorėžius. Tačiau netikėtai į mišką atklysta grybauti susiruošę zuikučiai ir ežiukas. Jie pamato ant lentelės užrašą, kad viskas priklauso vilkui, tačiau miško pelkėje gyvenantis varliukas pamoko juos, kad miško gėrybės priklauso visiems. Paklausę varliuko grybautojai prisirenka grybų, bet staiga juos užklumpa vilkas. Jis išplūsta grybautojus ir išspardo visus krepšelius su grybais, bet jam nepavyksta išvaryti zuikučių ir ežiuko iš miško. Jie apmėto vilką kankorėžiais, prikulia jį, kol galiausiai vilkas nebesisavina miško gėrybių. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris pamoko nebūti godžiais ir nesisavinti to, kas priklauso visiems.

2030 | 2018-07-24 | 4052

Aprašymas: Pirmykštė Žemė (angl. Land before time) – JAV animacinis serialas pasakojantis apie dinozaurų gyvenimą pirmykštėje žemėje. Penki našlaičiai dinozaurai keliauja po savo pasaulio griuvėsius, gedi dėl savo šeimų praradimų, ir sujungia jėgas, kad kartu išgyventi.

2030 | 2018-07-24 | 3166

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

2030 | 2018-07-24 | 3667

Aprašymas: Čipas ir Deilas skuba į pagalbą (angl. Chip n’ Dale rescue rangers) – JAV animacinis serialas. Čipas ir Deilas – nuotaikingi ir gudrūs Disnėjaus personažai. Du burundukai – puikūs komandos, išaiškinančios kebliausias detektyvines istorijas ir nusikaltimus, lyderiai. Jų gaujoje – ir dvi pelės bei namie zvimbianti musė. Burundukai, turintys uoslę patiems slapčiausiems nutikimams, įkuria savo detektyvų kontorą ir aiškinasi visus nusikaltimus, kurie policijos pareigūnams atrodo tiesiog per menki. Ši kompanija patenka į netikėčiausias situacijas. Nė viena serija nelieka be istorijos moralo, naudingo ne tik vaikams!

2003 | 2017-06-09 | 5015

Aprašymas: Filmas paremtas populiariu vaikšku komiksu, laimėjusiu daugybę apdovanojimų. Tai istorija apie mergaitę, kurią Helovyno naktį prižiūri pusbrolis, kuris visai nenori, tokio nuobodaus darbo, tad stengiasi mergaitę išgąsdinti. Tačiau tikros linksmybės prasideda, kai mergaitei ima padėti baisioji krikštamotė…

2011 | 2017-06-09 | 3934

Aprašymas: Kino kompanijos „Warner Bros“ istorija apie nemirtinguosius herojus, kuriuos įsimylėjo viso pasaulio vaikai. Pašėlęs katinas ir drąsuolis peliukas leidžiasi kelionėn pas garsųjį Ozo šalies burtininką. Mergaitė, vardu Doroti, globoja ne tik šunelį Toto, bet ir katiną su peliuku. Kai kyla baisi audra, jie visi nubloškiami į paslaptingąją Ozo šalį, kurioje teks įveikti ne vieną kliūtį ir susitikti su visais klasika tapusios knygos personažais.

1983 | 2017-06-08 | 3920

Medžiotojas ir jo sūnus – filmukas iš senosios animacijos kolekcijos apie tėvą ir sūnų medžiotojus. Sūnus mokomas nerašytų medžioklės įstatymų, staiga miškan įžengia tironas milžinas ir viską griauna. Lietuviškai online žiūrėkite pasaką Medžiotojas ir jo sūnus, pamatykite kaip milžinas įveikiamas padedant miško žvėrims. Geri darbai nelieka pamiršti. Tai pagrindinė pasakos mintis.

2030 | 2018-07-24 | 3644

Aprašymas: Betmenas iš ateities (angl. Batman of the future) – Warner Bros sukurtas amerikiečių animacinis serialas. Betmenas iš ateities ištiria tamsesnes Betmeno puses, tokias kaip emocijos, asmeniniai santykiai, baimė to, kas nežinoma, technologiniai gedimai ir Briuso Veino charakterio psichologiniai elementai.

2006 | 2017-06-09 | 5261

Aprašymas: Patrakęs berniukas Didžėjus mėgsta paslapčia stebėti ir naiviai šnipinėti labai piktą kaimyną Neberkrakerį, kurį tokie žaidimai beprotiškai siutina. Nestabilios psichikos senukas pasižymi perdėtu pedantiškumu ir absoliučiai niekam neleidžia užeiti į kiemą. Krepšinio rungtynių įkarštyje išsprūdęs kamuolys nurieda tiesiai ant Neberkrakerio pievelės. Vaikai puikiai žino, kad senukas negrąžins 29 dolerių kainuojančio kamuolio, todėl Didžėjus sukaupia visą drąsą ir ryžtasi susitikti su ekscentriškuoju kaimynu…

2000 | 2017-06-07 | 3581

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

2022 | 2017-06-09 | 3518

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2000 | 2017-06-07 | 3737

„Kalėdų senelis ir vilkas pilkas“ – tai nuotaikinga naujametė pasaka. Ji pradedama mažų lokiukų žaidimais (sniego senio lipdymu) ir linksmų kiškučių prašymu, kad Kalėdų senelis atneštų eglę. Deja, kur buvęs, kur nebuvęs, piktų kėslų vedinas, pasirodo klastingas vilkas. Jis apsirengia Kalėdų seneliu. Atrodo, kad šventinę nuotaiką keičia baimė, tačiau stebuklingų tikrojo Kalėdų senelio galių dėka viskas baigiasi laimingai, o vilkas gauna atpildą už savo niekšybes.

1974 | 2017-06-07 | 3959

Filmukas Prometėjas. Šis filmukas, tai graikų mito animacija, apie tai, iš kur atsirado ugnis. „Prometėjas“ pasakoja, kaip vienas iš nuožmiųjų titanų, pavogė, iš valdžią užėmusio, Dzeuso. Už tai jis buvo žiauriai nubaustas, bet juk svarbiausia – Padėti žmonėms. Ši istorija apie tai, kodėl kartais verta aukotis dėl gero tikslo.

2014 | 2017-06-09 | 3729

Aprašymas: Po trečiojo pasaulinio karo jauna kareivė Deunana ir jos partneris kiborgas Briareosas bando surasti žmonių ateities viltį, legendinį Olimpo miestą.