Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3910

Istorija apie katiną ir pelę, kurie vietoj to, kad kovotų tarpusavyje, krečia pokštus vienam virėjui norėdami pavogti iš jo maistą. Juokingas ir linksmas filmukas kuris užtikrins jog veide šypsena išliktų visą dieną. Tai, ko gero, vienintelis filmukas lietuvių kalba, kuriame katė ir pelė nesipeša - tai perteikiamas senosios animacijos žavesys.

2006 | 2017-06-09 | 4142

Aprašymas: Įspūdingas populiariojo “Ledynmečio” tęsinys prasideda tada, kai Žemę dengiantis ledas pradeda tirpti, visiems priešistoriniams gyvūnams suteikdamas daug džiaugsmo. Dabar jie gali mėgautis visais prabangaus, pačios gamtos sukurto vandens atrakcionų parko malonumais: maudytis, šokinėti nuo tramplinų, grožėtis geizeriais ar naudotis natūraliomis purvo voniomis. Netikėti pokyčiai sužavi visus, tačiau gyvūnai net neįtaria, kad jiems gresia mirtinas pavojus: sparčiai tirpstančių ledynų vanduo netrukus užtvindys jų prieglobsčiu tapusį slėnį. Atsitiktinai pirmoji apie artėjantį potvynį sužino šaunioji trijulė – Manfredas, Sidas ir Diego. Jei pirmoje filmo dalyje jie gelbėjo žmonių kūdikį, tai šį kartą herojams tenka dar svarbesnė ir atsakingesnė užduotis – išgelbėti nuo pražūties visus rojaus slėnio gyventojus. Jie ne tik privalo visus perspėti apie gresiantį pavojų, bet ir sugalvoti būdą, kaip pasprukti nuo grėsmingai artėjančio potvynio!

2012 | 2018-07-24 | 11727

Aprašymas: Trumpametražis filmas apie Simpsonai serialo veikėją – Megę Simpson.

Megė Simpson: Ilgiausia diena darželyje - The Longest Daycare (2012)

1977 | 2017-06-09 | 3703

3-ojoje multiplikacinio filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Kūlverstukas eina į mokyklą“ vėl pasirodys bjaurioji Šapokliak, krėsdama aibes, ji nugirsta, kad Kūlverstukas ruošiasi mokyklon – išmokti skaityti ir rašyti. Šapokliak, žinoma, tuoj pat užsigeidžia to paties. Bet ar jiems pavyks pradėti lankyti mokyklą, juk, kaip paaiškėja, ji uždaryta remontu. Serijoje „Kūlverstukas eina į mokyklą“ vaikai pamatys, kaip filmuko herojai įveiks susidariusius nesklandumus ir, kad jokios kliūtys nebaisios, siekiant gero tikslo.

1970 | 2017-06-09 | 3842

Mickey's Kangaroo. Paskutinė Mikio serija juodai baltu vaizdu. Mes pateikiame spalvotą versiją :)

2000 | 2017-06-07 | 3500

Berniukas ir varliukas tai istorija apie tikrą draugystę. Kartais, norėdami gero, padarome negerų dalykų, nes elgiamės savanaudiškai. Tikra draugystė mus moko norėti gero ne sau, o savo draugui: gerbti jo laisvę, gyvenimo būdą, pasirinkimus. Net ir mažiausi mūsų žemės padarėliai, nori būti suprasti ir gyventi kaip jiems skyrė gamta. Berniuko nuoširdus gailestis, išgelbsti varliuką. Jis supranta klydęs, kai norėjo varliuką turėti lyg žaisliuką, jis elgėsi savanaudiškai, galvodamas tik apie save ir savo norus.

1996 | 2017-06-09 | 4790

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

2009 | 2017-06-09 | 4028

Aprašymas: Šioje pasakoje Snieguolė – nepareiginga mergina, savo karališkas pareigas iškeitusi į pasilinksminimus su Raudonkepuraite bei kitomis draugėmis, triukšmingus vakarėlius ir kitokias linksmybes. Jos mama karalienė mirė Snieguolei būnant dar visai mažai, tad karalius, jos tėvas, nusprendžia vesti dar kartą ir taip vėl apsupti Snieguolę motiniška šiluma. Tačiau karaliaus išrinktoji Ledi Vein pasirodo esanti karalystę valdyti siekianti ragana intrigantė. Snieguolė tampa kliūtimi jos klastingų planų įgyvendinimui, tad Ledi Vein apgaule išvaro ją iš tėvo namų. Kartu su Septyniais Nykštukais atstatydama Trijų Paršiukų namus, Snieguolė pagaliau išmoks padėti kitiems bei pradės vertinti ją supantį gėrį. Kartu su paslaptingaisiais herojais Mambo ir Manku Snieguolė įrodys, kad sugeba valdyti karalystę bei išardys karaliaus ir klastingosios raganos vestuves, taip atstatydama gėrio ir blogio pusiausvyrą.

1976 | 2017-06-10 | 4101

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

2009 | 2017-06-09 | 3971

Aprašymas: Animacinis filmas „Vaikystės dienoraštis“ pasakoja apie sergančios mergaitės bei boružės draugystę, kuri atspindi ypatingą santykį tarp vaiko ir gamtos. Šis siužetas įkvėptas Marcelijaus Martinaičio eilėraščio „Rauda boružei. Vasaros Sapnas“ bei filme skambančios Vytauto Kernagio dainos „Rauda boružei“.

2030 | 2018-07-24 | 3881

Aprašymas: Muča Luča (angl. Mucha Lucha) – JAV animacinis serialas. Tai trijų kaukėtų kovotojų istorija imtynininkų mokykloje.

2022 | 2017-06-09 | 3653

Šiame pasakojime Būkite sveiki Maša tapo tikra gydytoja. Juk susirgo draugas lokys, tad jos užduotis išgydyti vargšą ligonį. O tam reikia ne tik medicininių žinių, bet ir meilės, rūpesčio bei globos. Ar lokys pasveiks taip puikiai gydomas? O gal jis tik apsimeta, kad nereiktų žaisti su Maša bei dalintis savo nauju sukonstruotu lėktuvėliu? Visa tai filmuke Būkite sveiki.

2000 | 2017-06-07 | 3649

Kalifas gandras - pamokantis, kupinas spėliojimų filmukas apie Bagdado kalifą, kuris gavęs stebuklingų miltelių įgauna galių tapti bet kuriuo gyvūnu. Vienintelė sąlyga, kurios jis turi laikytis norėdamas vėl tapti žmogumi - nesijuokti, esą nusijuokus jis pamiršiąs burtažodį ir visam laikui liksiąs gyvūnu. Taigi kalifas linksmai sau leidžia dienas pasiversdamas vis kitu gyvūnu - tai žuvele, tai voru, tačiau galiausiai pasivertęs savo mylimiausiu gyvūnu gandru, jis nusijuokia ir pamiršta burtažodį. Negi kalifas visam laikui lieka gandru ?! O gal vis dėlto, patyręs daugybę nuotykių ir išgyvenimų jis suranda būdą kaip vėl pavirsti žmogumi ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris ne tik prikaustys jūsų dėmesį, bet dar leis suprasti, kad juokas kartais gali būti pražūtingas, kaip ir noras turėti viską, ko tik užsigeidžia širdis.