Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3791

„Mergaitė cirke“ – filmukams vaikams apie knapsinčią mergaitę ir paukštelius. Šie nustebę, kad mergaitei geografija neįdomi. Jie netgi sako, jog tas, kuris užmiega besimokydamas geografiją, yra tinginys. Tai prasminga istorija apie mokytis tinginčią mergaitę, parodanti, kaip svarbu yra mokytis ir atlikti savo pareigas. Akcentuojama ir padėjimo vienas kitam svarba.

2030 | 2018-07-24 | 4517

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2000 | 2017-06-07 | 3567

Lobis - nuotaikingas filmukas apie tigriuką ir beždžioniuką, kurie susiruošė ieškoti lobio. Drauge su savimi jie pasikviečia ir kurmį. Begalinis karštis sekina lobio ieškotojų jėgas ir, negana to, žiurkė pavagia jų žemėlapį. Po ilgų gaudynių jie atgauna žemėlapį, suranda lobio vietą ir imasi darbo. Kurmis įnirtingai kasa žemę kol pasiekia lobį - vandenį. Lobio ieškotojai be galo džiaugiasi lobiu. Vanduo palaisto sausros išdžiovintą žemę ir pagirdo ištroškusius gyventojus. Šis filmukas parodo, kad vanduo yra toks reikalingas, kad prilygsta didžiausiam lobiui.

2000 | 2017-06-07 | 3782

Senosios animacijos filmukas Drambliukas nori mokytis. Filmukas apie drambliuką, kuris nori mokytis. Vis prašydavo mamos į mokyklą. Tačiau dramblių mokyklos tik afrikoje. - Mama, noriu mokyklėlėn... Vėliau mama nuvedė drambliuką ė peliukų mokyklą, bet jis nelabai ką mokėjo, nepritapo, buvo jam sunku. Mokosi rašyt drambliukas, švyti jo akelės, aritmetiką padės, jam išmokti pelės !

1978 | 2017-06-07 | 4331

VISOS SERIJOS 1-3 lietuviškai. Linksmame filmuke „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ vaikai pamatys berniuko dėdės Fiodoro, jo tėvų ir draugų gyvūnų nuotykis. Kai dėdei Fiodorui tėvai uždraudžia laikyti gyvūną, jis su sutiktu katinu Matroskinu ir šuneliu Šariku atranda nuostabų Rūgpienių kaimą. Čia nutinka daugybė istorijų – herojai pykstasi, taikosi, dirba, atostogauja, švenčia, net nusiperka karvę ir traktorių. Lietuviškai įgarsintas senosios animacijos filmukas „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ yra kupinas pamokymų, geros nuotaikos ir nuoširdaus juoko. Pirmoji serija - Trejetas iš rūgpienių kaimo nuo jos tik prasideda linksmųjų veikėjų nuotykiai. Toliau seka serija Atostogos rūgpienių kaime ir Žiema rūgpienių kaime, kuriose matysite dar daugiau linksmybių. Kviečiame žiūrėti filmuką vaikams online lietuvių kalba!

2000 | 2017-06-07 | 3942

Gaidelis ir katinėlis – remiantis lietuvių liaudies pasaka sukurtas filmukas vaikams, kuriame mokoma nebūti patikliam ir nepasiduoti, blogų kėslų turinčiųjų, įkalbinėjimams. Katinėlis ir gaidelis gyveno miško trobelėje ir kiekvienas turėjo savo darbus ir pareigas. Katinėlis eidavo į mišką malkų kirsti, o gaidelis namuose šeimininkavo. Katinėlis prieš išeinant visada perspėdavo gaidelį, kad šis saugotųsi lapės ir jos neįsileistų. Lapė gaidelį viliodavo grūdeliais ir keletą kartų pagavusi nešė ji į savo namus. Laimė katinėlis gaidelį vis išgelbėdavo. Tačiau kartą katinėlis giliai miške nuklydęs, neišgirdo pagalbos šauksmo ir lapė gaidelį parsinešusi prie girnelių prirakino ir liepė grūdus malti. Grįžęs namo katinėlis suprato, kad gaidelis nesusilaikė ir jo nepaklausė, todėl išėjo jo vaduoti. Prie lapės namų grojo smuiku ir taip ją išviliojo laukan. Ją nugalėjo ir parvedė gaidelį į namus.

2030 | 2018-07-24 | 6711

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-07 | 3569

Senosios animacijos filmuke „Lietsargis“ pasakojama apie paršelio ir dramblio draugystę. Geraširdis drambliukas vis sutinka pagelbėti paršeliui – pavirsta tai draugo lietsargiu, tai laistytuvu... Na o paršelis vis pamiršta, kad draugas – tai ne daiktas, jį reikia saugoti. Filmuke „Lietsargis“ vaikai ir jų tėveliai pamokomi, jog kad su draugais reikia draugauti, o ne jais naudotis, jei atsitinka taip, kad draugai jaučias įskaudinti, būtina nebijoti atsiprašyti.

1998 | 2017-06-09 | 3507

Donald Duck Clown of the jungle išleistas 1947 m.

2000 | 2017-06-07 | 3866

Filmukas Chomos nuotykiai apie žiurkėną vardu Choma , kuris buvo labai tingus ir nuolat liepdavo savo draugui visus darbus už jį padaryti . Kartą jis užsimanė žirnių , tik berodydamas draugui kaip per ežerą peršokti pats netyčia atsirėmė i šaką , kuri jį ten nubloškė. Chomai teko pačiam žirnius parnešti , o suvalgė juos draugas , kuris juk viską už jį darydavo. Filmukas pamoko , kad negražu tingėti , kas tingi tas nieko ir neturi.

1991 | 2017-06-09 | 4310

Aprašymas: Tai ketvirtasis Drakonų kova Z filmas. Kai asteroidas beveik sunaikina Žemės planetą, iš jo nusileidžia erdvėlaivis. Atsiranda nauja grėsmė viskam kas gyva, tai ateivių lordas Slagas…

2000 | 2017-06-07 | 4075

Skubantis miestas ir jame klaidžiojantis vaikas. Ginklų parduotuvė, į kurią įeina berniukas. Ir staiga, viskas pasikeičia - miesto džiunglės, iš kurių įžengė berniukas, pravėrus ginklų parduotuvės duris, keičia fantazijose gimstantis safari pasaulis, kupinas nuotykių ir egzotinių gyvūnų. Ką supras ir ko pasimokys berniukas, išvydęs medžiotojo, nukovusio liūtą, nuotrauką parduotuvėje. Kuo panašūs ir kuo skiriasi berniuko fantazijų ir realusis gyvenimas. Ar galima juos sulyginti? Visa istorija - animaciniame filmuke ,,Medžioklė".

2015 | 2017-06-09 | 4034

Aprašymas: Naujausias animacinio filmo „Gyvenimo knyga“ autorių darbas, kuris primins garsiojo „Ozo šalies burtininko“ istoriją. Meksikiečių „Anima Estudios“ sukurta juosta pasakoja apie padūkėlę beždžionėlę vardu Ozzy. Norėdama apsisaugoti nuo piktosios raganos Evilene burtų, ji į pagalbą kviečiasi Ozo šalies herojus: bailųjį Liūtą, geraširdę Kaliausę ir Geležinį medkirtį. Ar draugai išgelbės Ozzy ir jo giminaičius nuo pavojingų kerų?

2030 | 2018-07-24 | 3738

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.