Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 4019

Aprašymas: Argentinos kino kūrėjų animacinis filmas visai šeimai. Magiška istorija prasideda, kai fantastiškoje burtininkų ir kerėtojų karalystėje pavadinimu Rodencija, princesė pameta dantuką. Jį išgelbėti gali tik mažas peliukas Edamas ir jo ištikima bičiulė, pelytė Brie. Draugai leidžiasi į kupiną pavojų kelionę, kurioje turės susikauti su niekšingų žiurkių gauja, valdoma piktadario Rotekso. Paaiškėja, kad jis ne tik pagrobė mažosios princesės dantį, bet ir siekia užgrobti taikią ir jaukią Rodencijos karalystę. Ar mažieji peliukai išgelbės Rodencijos žemę?

2004 | 2017-06-09 | 3756

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija – Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma – susidurs su nepažįstamu kaukėtu blogiečiu, kuris svajoja užvaldyti Coolsvillio miestelį. Galingas tipas ketina pasinaudoti mašina, kuri kuria nenugalimus monstrus. Garsusis penketukas imasi tyrimo, kuris nuveda juos į miestelio muziejų: jie apsilanko knygos pristatymo šventėje, kur susiduria su paslaptingu muziejaus direktoriumi Patriku ir dar paslaptingesne reportere, kurią netikėtai “įsižiūri”…Fredas. Kaip susijęs monstrų mašiną valdantis blogietis, Patrikas ir reporterė, turės išsiaiškinti Skūbis Dū ir draugai. Ar jiems pavyks išgelbėti linksmąjį COOL miestelį? Kokie nepaprasti nuotykiai lydės šauniąją kompaniją, pamatysite pažiūrėję filmą.

2000 | 2017-06-09 | 3965

Senoji animacija, o ypač filmukai Na palauk lietuviškai sužavi kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Ne išimtis ir ši serija. Kuo baigsis linksmojo kiškio ir nenaudėlio vilko viešnagė kaime? Online rodomame filmuke jūsų laukia nuostabūs personažai, linksma muzika ir, žinoma, gėrio pergalė prieš blogį. Net ir žvejyba vilkui nepasiseka, matyt, todėl, kad yra vedamas piktų kėslų.

2000 | 2017-06-09 | 3693

Aprašymas: Džindžer – višta, nuolat besistengianti pabėgti iš savo fermos. Jos troškimas ištrūkti į rojų sustiprėja dar labiau, kai ji sužino, kad ponai Tvydžiai, kuriems priklauso ferma, nusprendė nebepardavinėti kiaušinių ir nuo šiol keps vištienos pyragus. Deja, visi Džindžer planai ištrūkti kaskart žlunga, kol vieną gražią dieną į fermą lyg iš dangaus nukrenta gaidys, mokantis skraidyti ir žadantis to išmokyti vištas. Prasideda pasiruošimas didžiajam viščiukų maištui…

2000 | 2017-06-09 | 3743

Aprašymas: Liūtuko Simbos jaunesniojo nuotykiai tęsiasi. Pilnos tribūnos sirgalių ir didžiulė žalia aikstė. Žaisti futbolą paprasta, bet kai tavo komandoje visi skirtingi, žaisti daug įdomiau. Kas laimės čempionatą? Kam atiteks pagrindinis prizas? Žiūrėkite užburiantį ir smagų animacinį filmą.

2030 | 2018-07-24 | 3620

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Platininamas ir transliuojamas televizijos Comedy Central nuo 1997 metų. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2030 | 2018-07-24 | 3214

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2000 | 2017-06-07 | 3949

Senosios animacijos filmukas Pakeliui su debesimis. Pasakojimas apie tigriuką ir beždžioniuką. Tigriukui buvo liūdna nes nėra saulės. O beždžioniukas jį mokė jog jei kažkas yra, kad ir debesys - vadinasi jau linksma. Kiek pasaulyje gerų draugų ir gerų sumanymų. Susirinko jie visi dramblys, krokodilas ir visi linksminosi. Pakeliui su debesimis ir linksmais draugais. Gryžęs namo tigriukas suprato, kad pasivaikščiojimas buvo labai linksmas, nors ir visą dieną buvo debesuota.

2005 | 2017-06-09 | 4167

Aprašymas: Rūpestingi elfai ruošia dovanas paklusniems vaikams. Elfas, vardu Jubis, atsitiktinai sužino, kad miestelyje Ilgesvilyje visi vaikai elgiasi blogai, o Kalėdų Senelis nusprendė juos palikti be dovanų. Pats laimingiausias pasaulyje Elfas Jubis skuba į pagalbą! Liūdesį ir ilgesį jis pavers džiaugsmu ir laime…

2030 | 2018-07-24 | 4858

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

1994 | 2017-06-09 | 3707

Aprašymas: Šių laikų Japonija, vakarinės Tokijo apylinkės. Esant vietos stygiui, žmonės naikina miškus ir kalvas, apstatydami juos gyvenvietėmis. Šios vietos seniau priklausė meškėnšuniams, dar vadinamiems tanukiais. Stumiami iš savo gimtųjų žemių tanukiai pradeda herojinę, tačiau beprasmę kovą už savo išlikimą. Bandydami nepasiduoti, jie atkuria vis dar praktikuojamą transformavimosi meną, kurio pagalba gali pasiversti žmonėmis…

2000 | 2017-06-07 | 3452

„Draugai bičiuliai“ – tai filmukas vaikams apie keturis bičiulius – 3 berniukus ir mergaitę Ziną, kurios svajonė – tapti baleto šokėja. Kartą draugai išgirsta, jog vyksta jaunųjų talentų konkursas, o jame nori būti ir Zina. Tačiau, dėl blogų pažymių mergaitė neprileidžiama. Berniukai per vasarą nusprendžia padėti mergaitei išsitaisyti blogus pažymius. Tai pamokanti istorija apie draugystę, kurioje susipina tokios vertybės kaip atlaidumas, geranoriškumas ir supratingumas.

2030 | 2018-07-24 | 3667

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1970 | 2017-06-09 | 3756

Canine Caddy.

2030 | 2018-07-24 | 3432

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2014 | 2017-06-11 | 4007

Aprašymas: Japonijoje filmukai apie Kūlverstuką, sulaukė didelio populiarumo, ko pasekoje japonų režisierius Makoto Nakamura sukūrė dar vieną filmą apie jį. Skirtumas visai nesijaučia, tik šiuolaikiniai filmavimo ypatumai. Taip, kad originalas ir pratęsimas neturi pusės amžiaus skirtumo. Į filmuką įeina: „Kūlverstukas ir cirkas“, „Kūlverstukas eina į zoologijos sodą“ ir „Skrybėliuotės patarimai“. Tad sėskim ir žiūrėkim japonišką Kūlverstuką!

Kūlverstukas - Cheburashka (2014)

2022 | 2017-06-09 | 3814

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

2013 | 2018-07-24 | 3558

Aprašymas: “Žodžių sodas” – istorija apie meilę, tradicine šių japoniškų žodžių prasme. Mat Japonijoje, Manju epochoje, kai japonai mėgino kiniškais hieroglifais užrašyti savo kalbą, žodis “meilė” (šiuolaikine japonų kalba “ai”) buvo rašomas kaip “koi”, ir pažodžiui išvertus reiškė “vienišas liūdesys”. Makoto siekia parodyti meilę šiuolaikiniame pasaulyje kaip ilgesį niūrioje vienatvėje, griaudamas jau nusistovėjusią nuomonę apie meilę, kaip apie kažką nuostabaus ir džiaugsmingo. Anime istorija pasakoja apie penkiolikmečio Akizuki Takao ir žavingos bei paslaptingos, vyresnės už jį, moters, tarpusavio santykius. Tai istorija apie vienatvę, skausmą ir meilę. Jaunuolis mokosi aukštesniojoje mokykloje ir svajoja tapti batų dizaineriu.

Žodžių sodas - Koto no ha no niwa (2013)