Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1968 | 2017-06-10 | 4126

Aprašymas: (rus. Бриллиантовая рука). Rusų komedijos klasiko Leonido Gaidajaus filmas apie paprastą, dorą tarybinį pilietį, kurį vaidina Jurijus Nikulinas, įsivėlusį į neįtikėtiną kontrabandos istoriją. Gorbunkovas atsitiktinai tampa dviejų žavingų piktadarių. Persekiotojai įsitikinę, kad sugipsuotoje Gorbunkovo rankoje paslėptas lobis. Deimantų ir aukso medžiotojai mėgina įvilioti naivų ir išsiblaškiusį šeimos tėvą į spąstus, norėdami nuimti nelemtąjį gipsą nuo jo rankos. O Gorbunkovas sutinka padėti milicijos pareigūnams sugauti visą kontrabandininkų gaują.

Briliantinė ranka / Бриллиантовая рука -  (1968)

2014 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Spalvingoje tolimoje planetoje, kurioje gyvena nuostabiausios būtybės, nedrąsus mažasis faunas Munis sužino, kad jam patikėtos atsakingos Mėnulio sergėtojo pareigos. Munis mano, kad įvyko klaida, juk jis bijo tamsos, bijo žvaigždžių ir išvis nelabai nori kažką saugoti. Nespėjęs deramai išsiaiškinti, ką jam reiks daryti ir už ką yra atsakingas, Munis jau turi spręsti problemą: kadaise nušalintas sargas, trokštantis keršto, nusprendė Saulę pasigrobti sau pačiam ir planetoje sugriauti dienos ir nakties pusiausvyrą. Su išdidžiu Saulės sergėtoju Sauliu ir dar viena nuostabia pakeleive jie leidžiasi į pavojingą kelionę tam, kad surastų Saulę ir sugrąžintų tvarką savo gražioje planetoje.

1967 | 2017-06-08 | 3903

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

2000 | 2017-06-07 | 3769

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

2012 | 2017-06-09 | 3774

Aprašymas: „Resident Evil: Damnation“ veiksmo centre atsidurs Europoje su (dar vienais) sunkumais susidūręs Leon’as S. Kennedy. Filmo istorija vystysis prieš artėjančio „Resident Evil 6“ pradžią.

2002 | 2017-06-09 | 3953

Aprašymas: Filmas pasakoja apie jaunąjį Džimą, kuris vienintelis žino, kaip patekti į legendomis apipintą salą, kurioje ilgus metus paslėptas milžiniškas lobis. Ieškoti nuotykių su vaikinu leidžiasi ir daktaras Livesis bei įtartinas vienakojis Džonas Silveris su įgula…

2030 | 2018-07-24 | 3802

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2000 | 2017-06-07 | 4026

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

2000 | 2017-06-07 | 3786

„Seni pažįstami“ – tai animacinis filmukas apie sukčiu medinukų komanda, kuri visais įmanomais būdais apgaudinėja savo varžovus ir nepelnytai laimi visas varžybas. Šį kartą medinukai yra pasiruošę apgaule nugalėti vandensvydžio varžybose ir laimėti pagrindinį priza. Ši istorija kupina nuoširdumo ir gerumo, pamokanti, jog melo ir apgaulės kojos visada trumpos. Filmukas taip pat stengiais pabrėžti, jog teisybė ir sunkus darbas visada triumfuoja.

2000 | 2017-06-07 | 3942

„Kačiukas vardu Au“ visos serijos - senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie labai mažą ir nedrąsų kačiuką, kurio vardas yra Au. Kieme jis turi keletą draugų : mažą, labai mielą šuniuką, juodą katiną, kuris vis stengiasi pašiepti kačiuką Au ir seną šunį,gyvenantį būdoje.Tai pasaka, kuri pamoko tikrųjų vertybių, draugystės,meilės ir pagalbos vienas kitam. Labai nuotaikingas, nesibaigiančių linksmybių kupinas filmukas mažiesiems žiūrovams, kurie mėgsta trumpas,tačiau labai įdomias istorijas!

2000 | 2017-06-07 | 3477

Filmukas vaikams Senojo jūrininko pasakojimai. Tai šauni istorija apie dviejų vaikų ir šuniuko kelionę po paslaptingąjį vandenynų pasaulį. Šioje kelionėje herojai vedami seno, protingo jūrininko pasakojimų, sužino įvairiausių paslapčių apie vandenynų erdves, gyventojus bei jų išdaigas. Kelionės metu herojai neišvengia sunkumų, tačiau juos padeda įveikti senasis išminčius jūrininkas.

1998 | 2017-06-09 | 3944

Donald Duck Gold game išleistas 1938 m.

2030 | 2018-07-24 | 3984

Aprašymas: Aštuometis Eidžei puikiai išmano automobilius. Jis vairuoja senuką raudoną sunkvežimį Žybsnį. Žybsnis – geraširdis, ištikimas ir drąsus, jis gali transformuotis į lenktyninį automobilį. Nereikia nė sakyti, kad pašėlusios lenktynės yra Eidžei ir Žybsnio gyvenimo esmė! Berniukas su savo sunkvežimiu leidžiasi į daugybę nuotykių! Kai Žybsnis pasiverčia lenktyniniu automobiliu, pasikeičia ir jo vairuotojas – technikos išradimais apsikarstęs berniukas padeda Žybsniui kelio vingiuose. Jų miestelyje yra ir daugiau sunkvežimių, dauguma nusiteikę draugiškai, išskyrus mėlynąjį Krašerį, kuris vos tik pasitaiko proga, bando sukčiauti ir nuolat konkuruoja su Žybsniu ir jo vairuotoju Eidžei. Serialas skirtas pradinių klasių mokiniams, jame be pagrindinių herojų nuotykių taip pat gilinamasi į mokslo, technologijų, mokymosi, inžinerijos ir matematikos temas.

2030 | 2018-07-24 | 3478

Aprašymas: Istorija rutuliojasi apie Guiną, galingą karžygį su leopardo galva, jis išgelbėja ir pasiima saugoti Palonijos karališkuosius palikuonius dvynius – Lindą ir Lumisą. Dar vienas bendražygis tai jaunas ir ambicingas samdinys Istvanas.

1999 | 2017-06-09 | 3628

Aprašymas: Patrauklus ir humoristinis animacinis filmas apie Angelą, kuris padėdavo vaikams. Kiekvienas mažylis turi slaptų troškimų, o Angelas būtinai juos išpildys, bet tam teks leistis į tolimą kelionę. Keliaukite drauge su mažyliais paskui savo svajonę. Jei turite, vadinasi, šalia Jūsų netrukus atsidurs mažasis Angeliukas.

2000 | 2017-06-07 | 3936

Senosios animacijos filmukas Didieji šalciai. Filmukas apie mažą berniuką, kuris užsimanė arkliuko. Jis prašė mamos, tačiau mama atsakė, kad neturi pinigų. Vaikas supyko ant mamos ir išėjo iš namų. O paukšteliai sedėdami ant stogo šnibždėjosi, jog kai žmogus susipyksta su mama ir nenori atsiprašyti, ateina didieji šalčiai... Berniukas vaikštinėjo ir ieškojo naujos mamos, kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme, kuris moko vaikus, kad mama yra viena ir jos niekas nepakeis.

1977 | 2017-06-09 | 3704

2-oje lietuviškai įgarsinto senosios animacijos filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Krokodilo Genos gimtadienis“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Gena šventė savo gimtadienį. Kartu su Kūlverstuku,jiedu pamatė žygiuojantį pionierių būrį ir patys užsimanė prisidėti, tačiau nei Gena, nei Kūlverstukas nemoka nei žygiuoti, nei inkilėlių kalti. Ar priims berniukai draugus į savo būrį? Epizode „Krokodilo Genos gimtadienis‘ primenama, jog gerus darbus reikia daryti nesiekiant naudos, tada tikrai bus atlyginta.

2030 | 2018-07-24 | 4920

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.