Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1968 | 2017-06-09 | 4566

Aprašymas: (rus. Золотой теленок). Didysis kombinatorius Ostapas Benderis pavargo verstis “leitenanto Šmito sūnaus” verslu, juolab, kad tų “sūnų” tarybų Rusijoje buvo net trisdešimt. Susipažinęs su dar dviem panašiais avantiūristais, jis sužino, kad pietų mieste Čiornomorske gyvena tikras milijonierius pavarde Korenka.

1966 | 2017-06-08 | 4316

Senosios animacijos filmukas Uodegos. Lapė bėgdama nuo šunų pameta savo uodegą – tada ir prasideda visos linksmybės. Šarka, lapės uodegą įsiūlo zuikiui, o zuikio – lapei. Galų gale į šią istoriją įtraukiamas ir Vilkas su savo uodega. Filmukas skirtas tiems, kurie vis dar galvoja, kad iš svetimo gėrio galima pralobti ir mano, kad svetimos kalbos visada nuoširdžios.

2012 | 2017-06-09 | 3907

Aprašymas: Kai Baksterių šeima persikelia į naują namą kitoje valstijoje, dešimtmetis Finas baiminasi, kad jų name vaidenasi. Kol jis spendžia spąstus „vaiduokliui“ sugauti, jo tėvai įstringa mieste, ir Finas su sesute lieka namuose vieni. Tuo metu vagių trijulė ieško brangaus paveikslo, kurį slaptame kambaryje paslėpė ankstesnis savininkas. Tačiau ar jiems pavyks gauti tai, ko nori ir laimėti mūšį su genialiu vaiku?

1973 | 2017-06-09 | 4347

Vieną dieną katinas Leopoldas nusprendė ramiai pažiūrėti televizorių - štai apie ką serija Leopoldo televizorius. Bet šį katino ketinimą du maži neklaužados peliukai sugalvojo sutrukdyti. Oi kiek vargo Leopoldas vis nerasdamas priežasties kodėl gi televizorius, vos įjungtas, staiga sugenda. Tačiau blogis juk negali nugalėti, tad ar neteks šiame pasakojime apie Leopoldo televizorių abimes išdykėliams peštukams gailiai atsiprašyti?

2030 | 2018-07-24 | 4780

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

1971 | 2017-06-09 | 4417

Filmukas Argonautai. Visi Elados didvyriai statė laivą, pavadino jį Argo garbei. Pasakojimas apie argonautus, kurie plaukiaja į jūrą. Jūroje audra ir olos laivui pastojo kelią. Tačiau argonautai nepabūgo ir klausė Dievų patarimo. Taip jie sėkmingai įveikė olas ir laikas liko sveikas.

2030 | 2018-07-24 | 3584

Aprašymas: Rožinė pantera (angl. The Pink Panther Show) – animacinis serialas. Animacijos šedevru tapęs Rožinės panteros personažas! Rožinė pantera įkūnijo savyje nerūpestingumo ir šmaikštumo simbolius. Ji – vikrus ir dailus herojus, kuris sugeba bendrauti su aplinkiniais nepratardamas nė žodžio!

2030 | 2018-07-24 | 4410

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2011 | 2017-06-09 | 3946

Aprašymas: Metalinis Alchemikas – Šventoji Miloso žvaigždė, Liūdesio pakalnė yra naujas, pilnametražinis, nuotykių kupinas pasaulis. Persekiodami bėglį alchemiką, turintį paslaptingą sugebėjimą, broliai Erlikai atvyksta į tolimą Miloso lūšnynų slėnį, kur žmonės didžiuojasi kovodami prieš biurokratinį išnaudojimą. Edas ir Alas greitai atsiduria kylančio maišto viduryje, ir mėgina išsiaiškinti miesto paslaptis. Jauna alchemikė Julija siekia atstatyti Miloso buvusią šlovę ir, jei prireiks, pasiryžusi panaudodi siaubingą, legendinio Išminties akmens galią.

2014 | 2018-07-24 | 14728

Aprašymas: Ekvestrijos merginų nuotykiai tęsiasi. Šešios pagrindinės herojės susiburs į grupę ir dalyvaus muzikiniame mokyklos pasirodyme.

Mano mažasis ponis. Ekvestrijos merginos 2 - My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014)

2030 | 2018-07-24 | 3425

Aprašymas: Gimnazisto iš pasiturinčios šeimos, Shinichirou Nakagami, gyvenimas tekėjo įprasta vaga iki tol, kol vieną dieną jam netyčiomis teko susitikti su mokyklos keistuole, Isurugi Noe. Tada ir pasipylė nemalonumai, kaip iš gausybės rago: mergina Hiromi Yuasa, kurią jisai mylėjo, paslapčiomis prisipažįsta mylinti kitą, sena vaikystės draugė, Aiko Ando, taip pat pajunta jam jausmus stipresnius nei tik draugystė. Galų gale ir pati Isuruge Noe jo širdyje pradeda sukelti sumaištį… Pagrindinis veikėjas Shinichirou mokosi gyventi, stengiasi suprasti tai, ką jaučia. Pagrindine vaikino gyvenimo vedle tampa būtent Isurugi Noe, rėžianti jam viską, net ir nemaloniausius dalykus tiesiai į akis. Shinichirou siužeto eigoje bręsta, kol pagaliau pajėgia pasirinkti vieną iš trijų merginų.

2011 | 2017-06-09 | 3599

Aprašymas: Panda Po, užkariavusi ne tik mažųjų, bet ir jų tėvelių širdis ir tapusi geidžiamiausiu draugu, su trenksmu grįžta į didžiuosius kino ekranus tam, kad parodytų kas yra tikrasis kung- fu meistras. Praeityje tingus ir nerangus, o dabar tikras kung-fu didmeistris Po, gyvena ramų ir laimingą gyvenimą Taikos Slėnyje, kartu su legendiniais savo draugais – Tigre, Beždžione, Gerve, Angimi ir Mančiu. Netikėtai Po ir jo draugų gyvenimą persmelkia naujiena, jie sužino apie niekšingo vagies kėslus užkariauti šalį, panaudojus slaptąjį ginklą. Galingojo penketuko būrys ir nauji jų draugai, Žynė, Skunkas, Krokodilas ir Raganosis leidžiasi į varginančią ir kupiną nuotykių bei netikėtumų kelionę per Kiniją tam, kad stotų į kovą su blogiu ir apsaugotų save ir savo šalį nuo piktadario.

2013 | 2017-06-09 | 3772

Aprašymas: Istorija nukelia į XIX a. Edinburgą. Šiame mieste mažasis Džekas gimė šaltą dieną. Jo širdis nuo pat gimimo liko užšalusi. Ligoninėje jam pakeitė širdį į laikrodį su gegute. Tai laikrodis, kuris veikia tol, kol Džekas laikysis taisyklių. Pagrindinė taisyklė – jam nevalia įsimylėti. Tačiau jo susidūrimas su mergaite degančiomis akimis pakeitė Džeko gyvenimą visiems laikams. Jo sprendimas sekti paskui dainuojančią mergaitę tapo jo mechaninės širdies išbandymu ir esminiu gyvenimo lūžiu.

2030 | 2018-07-24 | 3665

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3325

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.