Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3700

Donald Duck Window cleaners išleistas 1940 m.

2009 | 2017-06-09 | 3823

Aprašymas: Filmas paremtas Hiroshi Mori novelės motyvais. Veiksmas vyksta alternatyviame istoriniame laikotarpyje. Tarp Rostock ir Lautern kompanijų vyksta brutalus karas, neturintis nei pradžios nei pabaigos, karas, kuris yra kaip šou, skirtas žmonių linksminimui taikos metu. Kannami Yuichi yra „Kildrenas“ – vienas iš genetiškai modifikuotų, nesenstančių pilotų, sukurtų specialiai tam, kad žūtų kovoje. Apie save jis žino tik tiek, kad yra vienas iš „Kildrenų“ bei, kad yra puikus lakūnas. Jis atvyksta į Urisu bazę, pakeisti prieš tai žuvusio lakūno. Čia jis susipažįsta su kita „Kildrene“ Kusanagi Suito. Vystantis jų santykiams Yuichi patiria karčius, bet kartu ir malonius gyvenimo momentus, ir po truputį sužino apie neišvengiamą savo likimą.

2005 | 2017-06-09 | 3945

Aprašymas: Ketvirtieji Hario metai Hogvarste yra svarbūs tuo, kad vyks burtininkų čempionatas, kuriame dalyvauja magai iš trijų skirtingų burtininkų mokyklų. Jie turi atlikti skirtingas ir vis sudėtingesnes užduotis. Tas, kuris įveiks jas visas, taps nugalėtoju. Burtininkus į turnyrą išrenka Ugnies taurė, kuri šiemet visus nustebina netikėtai pranešdama, kad vienas iš dviejų Hogvarsto atstovų – Haris Poteris! Tarsi to dar būtų negana, paaiškėja, kad pats pikčiausias burtininkas Voldemortas jau pasiruošęs grįžti į žemę.

2030 | 2018-07-24 | 3397

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2014 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: Pasaulio geriausi didvyriai įkuria „Tesingumo lygą“ su tikslu sustabdyti ateivių invaziją Žemėje.

2000 | 2017-06-07 | 3675

„Linksmoji karuselė“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradžioja pasakojama apie karvę ir varliuką, kuris vis bando papasakoti karvei, kas būtų, jei jis taptų žalas. Vėliau pasakojama apie storą, baltažandį žiurkėną. Visi miško gyventojai stebisi,koks žiurkėnas išpuikęs ir teigia, jog žiemą jo lauks nemalonumai už tokią puikybę.Trečiojoje dalyje pasakojama apie mažą seneliuką,kuris buvo toks nedidukas,jog prilygo visiems vabzdžiams. Apie senelio linksmybes ir juoką pamatysite šiame filmuke, kuris pamoko tikrųjų gyvenimo vertybių.

2022 | 2017-06-09 | 3748

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

1993 | 2017-06-09 | 5012

Aprašymas: Tai devintasis Drakonų kova Z filmas. Kaip ir kasmet rengiamas Pasaulio kovų turnyras. Jame dalyvauja Tenšinhanas, Tranksas ir Gohanas. Paskutinė rungtis, jie galvoja kaip ir visos kitos, ji bus labai lengvutė, bet taip pasirodo nėra, jiems pakiša koją ir apkeičia kovotojus. Bodžiakai! Jų jėgos yra mažesnės nei jų, visi jau beveik sumušti, bet atskrenda padėti Vedžitas, tačiau ir jo pagalba bergždžia. Bet jūs patys žinote, kas gali atsitikti kai Gohanas įniršta…

2012 | 2017-06-09 | 3636

Aprašymas: Senelis šaltis, Velykų zuikis, Dantukų fėja, Smėlius ir Džekas Frostas – pasakų personažai ir geriausi vaikų draugai. Jie auga kartu su vaikais, su jais žaidžia, valgo ir miega… Suteikia jiems pačias gražiausias svajones, tikėjimą stebuklais ir gerais darbais. Visi jie kadaise prisiekė saugoti vaikų svajų pasaulį nuo blogio jėgų. Nuo tos dienos tokie skirtingi, tačiau bendrą tikslą turintys Sergėtojai nenuilstamai vykdo savo pareigą ir neša mažiesiems viltį, stebuklus ir džiaugsmą. Tačiau net ir pačius gražiausius pasaulius kartais užpuola piktos jėgos. Taip atsitiko ir šįkart… Todėl Sergėtojai suvienija jėgas bandydami nugalėti ties pasakų pasauliu pakibusią grėsmę. Tačiau niekas nežino, ar susivieniję legendos pajėgs atremti blogio smūgį ir užtikrinti mažųjų ramybę…

2011 | 2017-06-09 | 4880

Aprašymas: Pagrindinis animacijos herojus, ančiasnapis Peris, priverstas įveikti savo baimes, kai Finas ir Ferbis netyčia išsiaiškina, kad jis yra slaptas agentas. Netrukus jis ir jo draugai turi keliauti į lygiagrečią dimensiją, kur karaliauja blogasis daktaras Dufenshmirtsas.

2001 | 2017-06-09 | 4029

Aprašymas: Denis Volkeris persikelia gyventi į gimtąjį savo tėčio miestelį. Berniukas matė, kad įprasti prie naujojo gyvenimo jam nebus lengva. Bet jis nė nesapnavo, kad miestelio gyventojai jį pasitiks taip piktai. Pasirodo, kad Denis yra garsiojo Fredo Volkerio, šokolado fabriko savininko, vaikaitis. Kadaise, prieš daugelį metų, saldumynų fabrike žuvo keistuolis Kurtis. Prieš pat mirtį jis užkeikė miestelį ir pažadėjo atkeršyti, jei miestelėnai išdrįs švęsti Helovyną. Kol Denio tėtis bando atgaivinti šokolado fabriką, berniukas bando išsiaiškinti…

2014 | 2017-06-09 | 3893

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2011 | 2017-06-09 | 4007

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

2000 | 2017-06-07 | 3771

Katės namai - filmukas apie turtuolę katę, gyvenančią didžiuliame name. Pasipūtusi katė į svečius priima tik turtingus draugus ir išdidžiai aprodinėja jiems prabanga spindinčius savo namus. Turtuoliai puotauja ir linksminasi, o tuo tarpu lauke alkstantys kačiukai meldžia katės pagalbos. Deja, turtingai katei ir jos kiemsargiui našlaičiai kačiukai nė motais. Jie šiurkščiai išveja kačiukus ir linksminasi toliau. Bet štai vieną dieną prabangiuosiuose katės namuose kyla gaisras, kuris paverčia namą pelenais. Liūdniausia, kad katės ir jos kiemsargio nesutinka priglausti nė vienas draugas. Jų pagaili tik lūšnelėje gyvenantys kačiukai - tie patys, kurie kadaise meldė katės pagalbos ir buvo išvaryti. Pažiūrėkite šią pamokančią istoriją. Filmukas atskleidžia vargšų kačiukų taurumą ir pamoko, kad niekada negalima žeminti ir skriausti tų, kurie yra mažiau turtingi, vargšai ar našlaičiai.

2000 | 2017-06-07 | 3588

Senosios animacijos filmukas vaikams Sviedinukas ir berniukas. Mielas kačiukas ir du paukšteliai miške aptinka sviedinį, kuris labai liūdi, nes jį paliko berniukas gavęs naują sviedinį. Kačiukas sviediniui pasakė, jog nėra čia ko stovėti ir pastūmėjo jį susirasti naują draugą. O sviedinio kelyje kaip tik pasitaikė berniukas pametęs raktą, sviedinukas padėjo jam jį surasti, o tada ir parsidėjo linksma draugystės istorija.

2000 | 2017-06-07 | 3633

Filmukas Gegutė ir varnėnas. Tai pasakojimas apie paukštelius, kurie susuko lizdelį ir laukiasi vaikučių, augina juos ir laimingai gyvena. O štai gegutė mėgsta laisvę, mėgsta pašokti laisvės šokį. Tačiau kartą gegutė pateko į bėdą, bet kas gi ją gelbės jei ji tik viena šoko ir kukavo. Atskrido varnėnas ir ją nusinešė. Vėliau varnėnas bandė pulti ir paukščių šeimyną, bet šeimoje vienas kitą palaikydami paukščiukai buvo stiprūs ir apsigynė. Filmukas moko, kodėl reikia kurti šeimą.

2009 | 2017-06-09 | 5478

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…