Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Ginčas Sparnuotoji Raketa, lenktynėse nugalėjęs patį Lenktynių Karalių, apkaltinamas sukčiavimu. Laikraščio skleidžiamos apkalbos visiems taip apsuka galvas, kad net geriausias Sparnuotosios Raketos draugas Kombas nebežino, kuo tikėti. Laimei, nedorėlių pinkles išpainioja žavi žurnalistė.

1998 | 2017-06-09 | 3790

Donald Duck Donalds dream voice išleistas 1948 m.

1998 | 2017-06-09 | 3702

Donald Duck Tire trouble išleistas 1943 m.

2000 | 2017-06-07 | 3958

Senosios animacijos filmukas Skruzdeliuko kelionė. Kartą, skruzdėliukas nusprendžia įliptį aukštai į medį, kur gyvena vikšrai. Viskas būtų buvę gerai, bet staiga papučia stiprus vėjas ir nuskina nuo medžio lapą ant kurio stovėjo skruzdėliukas. Taip ir prasideda jo kelionė. Atsidūręs nežinomoje vietoje, jis pirmiausia ima šauktis pagalbos, tačiau jos nesulaukęs, patraukia pėsčias rasti savo namų. Pakeliui jis sutinka gausybę vabalų, kurie padeda jam grįžti.

2030 | 2018-07-24 | 4525

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

1977 | 2017-06-09 | 3897

4-oje lietuviškai įgarsinto filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Traukinys“ aibininkė Skrybėliuotė pavagia Geno ir Kūlverstuko traukinio bilietus, tad šie išvejami iš traukinio ir jiems belieka keliauti pėsčiomis namo. Eidami per mišką draugai sutinka brakonierius ir net pakliūna į jų paspęstus spąstus, tai pamačiusi Skrybėliuotė tuoj pat nusprendžia brakonierius pamokyti. Epizode „Traukinys“ linksmieji herojai primena, kaip svarbu saugoti ir tausoti gamtą ir dar kartelį parodo, kad už gerus darbus visuomet atlyginama, o niekadėjai sulaukia savo bausmės.

2012 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Šreko pasakos, tai filmukas apie helovyną, jis susideda iš 3 trumpų filmukų, kuriuose išvysite tris paršiukus su vilku, patį Šreką su Fioną, žinoma Asilą, bei dar kelis personažus iš Monstrų ir ateivių filmuko. Visi jie turės problemų su keistais personažais, vilkolakiais, zombėmis morkomės, bei vaiduokliais.

2005 | 2017-06-09 | 4040

Aprašymas: Visi žino, kad lapino pergudrauti neįmanoma. Juo labiau, kad tai lapinas Renaras – nesugaunamas vikruolis ir klastingas gudročius. Turite kuo pasigirti? Renaras būtinai apsilankys pas jus svečiuose! Kai lapinas Renaras ir jo bičiulis Rufas drauge, turtuoliams ir gobšuoliams šiltuose pataluose nesimiega, o ypač – godžiam ir kvailam vilkui Izengrinui bei jo valdingai žmonelei, sunkios letenos bei aštrių ilčių savininkei…

1992 | 2017-11-07 | 4418

Aprašymas: (rus. Мушкетёры двадцать лет спустя). Muškietininkų ketveriukė paseno 20 metų, tačiau išsaugojo meistriškumą. Nužudytos klastingos Miledi sūnus trokšta keršto. Laukia nauji iššūkiai, kurių metu padėti galės tik per dešimtmečius išsaugota draugystė…

Muškietininkai po 20 metų (1-4 serijos) - Мушкетёры двадцать лет спустя (1992)

2004 | 2017-06-09 | 3638

Aprašymas: Devynmetė Merė jaučiasi vieniša. Jos tėvai nuolat užsiėmę savais reikalais ir neturi laiko, o išdykęs brolis Maksas įkyriai erzina. Mergaitė beprotiškai ilgisi draugijos ir nuotykių. Kalėdų išvakarėse ant slenksčio pasirodo mylimas Merės dėdė Albertas. Jis dukterėčiai atveža dovaną – medinį lėlę, spragtuką. Stebuklingą Kalėdų naktį įsisiūbavusi Merės vaizduotė įpučia gyvybę medinei lėlei. Atgijęs Spragtukas papasakoja Merei savo nepaprastą istoriją ir koks likimas jį ištiko. Merė drauge su juo leidžiasi į nuotykius po nepaprastą fantazijos pasaulį, kur lėlės tampa žmonėmis, o daiktai yra dešimt kartų didesni. Tačiau šiame paslaptingame, fantastiniame pasaulyje jų tyko pavojus. Mergaitė netrukus supranta, jog piktasis Žiurkių karalius ir jo sukta motina sugalvojo pavergti žmoniją. Kai Žiurkių karalius sučiumpa ir užkeri Spragtuką, atsakomybė už visos žmonijos likimą gula ant Merės ir Makso pečių. Sesuo ir brolis, pasitelkę atgijusių žaislų komandą, išsiruošia gelbėti Spragtuko ir viso pasaulio iš piktojo Žiurkių karaliaus nagų…

2011 | 2017-06-09 | 4436

Aprašymas: Pamirškite tuos gražius ir holivudiškai švarius paveiksliukus! Išradingi ir pasiutę danų animatoriai pradeda naują erą su kaukoles traiškančiu ir keiktis mėgstančiu karžygiu barbaru. Jis brutalus ir žiaurus, jis dėvi stringus, jis švaistosi pagyrūniškais šūkiais, gundo seksualias merginas raumenų kalnais, traiško priešus plikomis rankomis ir smarkiai daužo šiaulietiška lazda. Šalia pasipūtėlio gražuolio bus ir kuklus, naivus barbaras Ronalas, visiška pirmojo priešingybė. Jis silpnas ir vargiai sugebėtų sutrypti irziančią musę ar sutraiškyti kraują siurbiantį uodą. Bet taip jau nutinka šiame pasaulyje, kad nepalankios aplinkybės pašalina iš žaidimo stipriausius ir visa atsakomybė už barbarų genties išlikimą užgula gležnųjų pečius.

2000 | 2017-06-07 | 3704

Trys medkirčiai tai pasaka apie miško gyventojus ir jų nuotykius. Gyveno kartą Burbulas, Šiaudukė ir Vyžius. Vieną šaltą rudens rytą atsikėlę draugai sugalvojo eiti malkų kirsti, nes juk kitaip košės neišsivirsi. Tada vyžius tarnavo draugams vietoj valties. Vėliau medkirčiams dar teko patirti daug nuotykių, kol jie grįžo namo, užkūrė krosnį ir išvirė skanios košės.

2030 | 2018-07-24 | 3684

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 4002

Gražus ir pamokantis filmukas Pyragėlis - papasakos vaikams apie vištų šeimyną, kurie buvo labai darbštūs. Kartą prisireikė pagalbos išrauti kelmą, bet kaimynai šuo ir katinas tik apsimesdami sirgo. Filmukas puikiai atspindi žinomą patarlę "Kas nedirba - tas nevalgo" ir pamoko vaikus jog darbštumas ir pasidalinimas su kitais visada duoda naudos.

2030 | 2018-07-24 | 3851

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 4748

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.