Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Niko – šiaurės elnio vaikas, svajojantis išmokti skraidyti ir būti toks, kaip tėtis. Juk jo tėtis – paties Kalėdų senelio elnias! Bėda ta, kad Niko tvirtai jaučiasi tik ant žemės. O vos bent kiek nuo jos pakilus, elniukui ima svaigti galva. Labiausiai elniuko svajones palaiko ir kanopų nenuleisti ragina jo geriausias draugas – voveriukas Julius. Vieną šaltą dieną abu draugai nugirsta vilkų gaujos planus aplankyti Kalėdų senelį. Pasibaisėję Niko ir Julius išskuba į kelionę, kad perspėtų Kalėdų senelio kinkinį apie gresiantį pavojų. Bičiulius gelbsti pakeliui sutikta simpatiška ir drąsi žebenkštis Vilma. Bendromis pastangomis trijulė pasiekia tikslą, įtikina elnius ir Kalėdų Senelį, kad jų pasakojimas – neišgalvotas. Vilkams pasirodžius, jungtinės pajėgos jau mobilizuotos ir nusiteikusios laimėti.

2030 | 2018-07-24 | 3033

Aprašymas: Antinas Dafis (angl. Daffy Duck Show) – JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos… Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu!

2022 | 2017-06-09 | 3766

Filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Kai visi namuose“ lokio atskris aplankyti jo užaugintas mažasis pingviniukas. Tik atskridęs paukštelis mieliau laiką leis su Maša negu su lokiu. Lokys jausis labai įskaudintas, bet geraširdė mažylė sugalvos, ką daryti, kad jos draugas ir vėl jaustųsi reikalingas. Serijoje „Kai visi namuose“ vaikai pamatys, kokių smagių žaidinimų herojams prigalvos nenuorama Maša.

1975 | 2017-06-08 | 4043

Burtininko Bachramo palikimas – labai linksmas filmukas apie seną burtininką Bachramą, jo tarną Zirzlią ir mažą mergaitę. Burtininkas laiko mergaitę uždaręs savo požemių tvirtovėje, mat nori, kad po jo mirties mergaitė taptų visų jo turtų valdove. Tačiau mergaitė nė neketina likti pas burtininką ir įvairiausiais būdais bando pasprukti. Po nesėkmingų bandymų pabėgti mergaitei pavyksta įkalbėti burtininką palikti savo požemius ir kartu su ja bei tarnu Zirzlia keliauti į jos pasaulį. Neabejokite ir būtinai pažiūrėkite šį filmuką – jam abejingi tikrai neliksite. Beje, ši be galo įdomi istorija parodo, kad daug ką gyvenime žmogus daug labiau pradeda vertinti tik tuomet, kai ko nors netenka.

1970 | 2017-06-09 | 3801

Mickey's Circus.

2030 | 2018-07-24 | 3634

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2005 | 2017-06-09 | 3750

Aprašymas: Puiki ir įspūdinga 3D animacinė juosta, skirta visai šeimai. Miestą užpuola pabaisa, kurią įveikti galima tik legendiniu Drakono kardu. Bet kas gi ras šį paslaptingą kardą? Kokie nuotykiai laukia ieškotojų jų nelengvame kelyje?

2000 | 2017-06-07 | 3481

Senosios animacijos filmukas Auksinės varpos. Gyveno kartą berniukas ir mergaitė. Jie ketino sėti lauką ir turėjo paskutinius grūdus. Tačiau piktas ponas malūnininkas už skolą atemė iš vaikų grūdus. Gaidelis nubėgo pas malūnininką ir bandė atimti grūdus, tačiau jam pavyko paimti tik 3 grūdelius. Vaikai žadėjo juos sodinti, bet vėjas pakilo ir nunešė paskutinius grūdelius. Vaikai nusprendė ieškoti vėjo. Ieškojo ir surado nors visi juos atkalbinėjo. Vėjas nusprendė padėti vaikams. Jis užsisodino vaikus ant pečių ir nukeliavo pas malūnininką. Tačiau jis nenorėjo atiduoti grūdus. Vėjas ėmė pūsti ir pūsti, o malūnas suktis vis greičiau ir greičiau. Vėjas paėmęs grūdus perdavė juos vaikučiams, o piktą poną negailestingai pamokė.

2000 | 2017-06-07 | 3837

„Kaip tai nutiko?“-senosios animacijos pasaka, kuri vaizduoja berniuką Vova, neatsargiai žaidusį su degtukais. Mamai išėjus į egzaminą, berniukas žiūrėjo cirką per televiziją ir pats panoro išbandyti triuką su degančiu lanku. Mažylio žaisliukai nepritarė tam, sakė jam liautis, tačiau žaisliukas-nykštukas berniuką vis skatino padegti lanką. Namie kilo gaisras, atskubėję į pagalbą žaislai greitai jį užgesino, o grįžusi mama rado Vovą išsigandusį. Filmukas pamoko vaikus, jog negalima žaisti su degtukais, nes tai yra labai pavojinga ir gali baigtis blogai.

2000 | 2017-06-07 | 3785

„Zuikis žvairys ir šaltinėlis“ – labai nuotaikinga pasakaitė apie smalsų kiškutį. Linksmai sau vaikštinėja jis po mišką, viskuo domisi. Sutinka ir linksmą voveraitę, ir piktą šešką, tačiau didžiausias kiškio bendramintis – šaltinėlis. Šis filmukas vaikams demonstruoja gražų draugiškumą ir skleidžia gerą nuotaiką. Atėjus žiemai kiškio kailis pakeičia spalvą, o žvėrelis vis nepaliauja linksmai žaisti.Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir tėvams.

2030 | 2018-07-24 | 5441

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2030 | 2018-07-24 | 3563

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!