Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3636

Nepaprastas draugas – filmukas apie berniuką, kuris be galo susidomėjo raganosiu. Jis nuėjo į zoologijos sodą, kad galėtų jį pamatyti, tačiau niekur jo nematė. Sutikęs zoologijos sodo prižiūrėtoją berniukas sužinojo, kad raganosis serga. Berniukas be galo norėjo pamaitinti raganosį ir tapti jo draugu. Jis nešė jam ėsti ir nuolat galvojo apie jį. Galiausiai jiedu tapo geriausiais draugais. Pažiūrėkite filmuką apie nepaprastą ir labai stiprią draugystę.

2000 | 2017-06-07 | 3715

„Šuo ir katinas“ – nuotaikinga pasaka vaikams iš senosios animacijos kraičio. Filmukas žavi gražia muzika, šviesia aplinka, tačiau intrigą sukuria iš giedro dangaus pasirodęs lietus. Mažiesiems žiūrovams atskleidžiama turgaus aplinka bei parodomas nesąžiningumas. Ši pasaka – tarsi mitas, nuo ko prasidėjo amžini kačių ir šunų nesutarimai, besitęsiantys iki šiol.

2008 | 2017-06-09 | 3839

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2005 | 2018-07-24 | 3716

Aprašymas: Išradėjas Saimonas Veiras sukuria portalą, kurio dėka galima keliauti per laiką ir erdvę. Eksperimento metu jis pakliūna į spąstus – smalsuolis įstringa tolimoje izoliuotoje planetoje. Po septynerių metų jo keturiolikmetis sūnus Džekas tėvo pėdomis atseka į Rafiko planetą, kurią nuo Žemės skiria 27 milijonai šviesmečių. Berniukas išsiaiškina, kad jo tėvas kali paslaptingoje karalystėje, kurią valdo milžinai. Čia klesti laikai, labai panašūs į mūsų viduramžius, o gyvenimą reguliuoja burtininkai ir magai.

Žvaigždžių karai: Per erdvę ir laiką - Thru the Moebius Strip (2005)

2006 | 2017-06-09 | 3880

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.

1998 | 2017-06-09 | 3654

Aprašymas: Jei pažvelgtume i filmą pro vienos iš veikėjų jaunos moksleivės gražias, tamsias ir dideles akis, tai filmas atrodo tiesiog nepakartojamai. Masinis maištas užaugęs Tokijuje – viena iš nerealiausiu scenų, kurios tik buvo pasirodžiusios anime kadruose. Žiaurioje siužeto linijoje susiformuoja romantinė pasaka, kuri tiesiogine ta žodžio prasme yra apipilama krauju… Specialiųjų policijos pajėgų būrio narys Kazukis Fuse patiria stiprų sukrėtimą, kada jo akivaizdoje beprasmiškai žūsta teroristų grupuotei priklausiusi savižudė sprogdintoja. Stengdamasis suprasti tokio elgesio priežastį Fuse atlieka savarankišką tyrimą, sutinka žuvusios merginos seserį ir įsimyli ją. Meilės drama rutuliojasi sudėtingoje politinių intrigų, šnipinėjimo ir nepasitikėjimo kupinoje aplinkoje. Džin Ro pažvelgia į tamsiausias žmogaus sielos kertes, kur slepiasi žiauriausi instinktai.

2016 | 2017-06-09 | 3789

Aprašymas: Panda Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską! Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų. Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis… Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?

2011 | 2017-06-09 | 3913

Liolekas ir Bolekas atostogauja 1966 m. - 13 serijų.

2030 | 2018-07-24 | 4027

Aprašymas: Marsupilamis ir jo šeima susidraugauja su žmonių šeimyna. Amanda yra Marsupilamių tyrinėtoja, o jos vyras kompiuterių technikas, kuris dirba iš namų. Jie turi du vaikus: Leo ir Zoją. Leo ir Marsupilamis susidraugauja ir patiria daug nuotykių.

2000 | 2017-06-07 | 4125

Senosios animacijos filmukas Rausvakaklė. Nuotaikingas, tačiau tuo pačiu ir dramatiškas bei jausmingas filmukas nukels mažuosius žiūrovus į spalvingą paukštelių Pasaulį. Ši pasaka vaikams atskleidžia, jog paukščiai, lygiai taip pat kaip ir žmonės, susiduria su įvairiausio plauko problemomis bei sunkumais - lizdų sukimas pavasarį, vanagų atakos, sunkumai bendraujant bei sprendžiant bendruomenines problemas. Bene pagrindinis filmuko akcentas yra bendravimo tarpusavyje vertybės, kur ištiesta pagalbos ranka reiškia iš tiesų daug.

2030 | 2018-07-24 | 3825

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.

2022 | 2017-06-09 | 3640

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

2000 | 2017-06-09 | 3549

Ši „Na, palauk!“ serija pradedama iškilminga muzika. Į cirką susirinkę gyvūnai. Tarp jų – ir vilkas bei kiškis. Jų laukia nepaprasti nuotykiai. Visa šeima gali žiūrėti filmuką online ir mėgautis, kaip piktasis vilkas niekaip nesugauna kiškio. Tai serija, kurioje pamatysite ne tik pažįstamus personažus, bet ir kobrą, liūtą, o veiksmas sužavės. Filmuko pabaigoje vilkui neliks nieko kito kaip tik šaukti „Nu, pogodi!“

2000 | 2017-06-07 | 3937

Gaidelis ir katinėlis – remiantis lietuvių liaudies pasaka sukurtas filmukas vaikams, kuriame mokoma nebūti patikliam ir nepasiduoti, blogų kėslų turinčiųjų, įkalbinėjimams. Katinėlis ir gaidelis gyveno miško trobelėje ir kiekvienas turėjo savo darbus ir pareigas. Katinėlis eidavo į mišką malkų kirsti, o gaidelis namuose šeimininkavo. Katinėlis prieš išeinant visada perspėdavo gaidelį, kad šis saugotųsi lapės ir jos neįsileistų. Lapė gaidelį viliodavo grūdeliais ir keletą kartų pagavusi nešė ji į savo namus. Laimė katinėlis gaidelį vis išgelbėdavo. Tačiau kartą katinėlis giliai miške nuklydęs, neišgirdo pagalbos šauksmo ir lapė gaidelį parsinešusi prie girnelių prirakino ir liepė grūdus malti. Grįžęs namo katinėlis suprato, kad gaidelis nesusilaikė ir jo nepaklausė, todėl išėjo jo vaduoti. Prie lapės namų grojo smuiku ir taip ją išviliojo laukan. Ją nugalėjo ir parvedė gaidelį į namus.

2013 | 2017-06-09 | 3877

Aprašymas: Akmens amžiuje gyvena darni Krudžių šeimyna. Dienomis vyrai gaudo mamutus, moterys užsiima namų ruoša, o vakarais, susibūrę draugėn, visi klausosi tėčio Grago pasakojimų. Kad ir kas nutiktų, urvinių žmonių šeima tvirtai laikosi taisyklės – norėdamas išgyventi privalai niekuomet nepalikti savo gimtojo urvo. Deja, smalsiausiai šeimos atžalai paauglei Ip tokios taisyklės – nė motais. Nuotykių trokštanti mergina suvokia, jog pasaulis – tai kur kas daugiau, nei šeimos ola. Tarsi išgirdusi Ip mintis, gamta iškrečia pokštą. Vieną dieną ramų šeimos gyvenimą sudrumsčia netikėtas žemės drebėjimas ir sunaikina visą jų turtą bei sugriauna gimtąją olą. Dideliame ir pavojingame pasaulyje be pastogės likę Krudžiai priversti ieškoti naujo prieglobsčio. Palikę savo gimtąją vietovę, jie keliauja kalnais ir kloniais, neįtikėtinų spalvų ir formų pasauliu. Viskas lyg ir buvo neblogai, kol kelyje jiems netikėtai pasipainioja žavus klajoklis, ir kaip mat pakeri vyresniąją būrio vado Grago dukterį Ip. Šiuolaikiniais metodais užsitarnavęs ne tik Ip, tačiau ir visos šeimos simpatijas bei jų palankumą, akiplėšiškas jaunuolis užrūstina Gragą, kuris net neketina vadovavimo būriui perleisti geltonsnapiui jaunuoliui, net jeigu pastarasis geba įžiebti ugnį!

2030 | 2018-07-24 | 3371

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.