Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3933

Filmukas vaikams Vaikiškas albumas. Filmuku šios istorijos nepavadinis, tai tikrų tikriausias animacinis miuziklas. Jame gausu stebuklų, bei nuotykių. Tai pasaka apie Karalaitį ir paprastą merginą jų išgyvenimus ir meile. Isotorija tikrai patiks kiekvienam, ką sužavėjo „Pelenė“, tik šioje istorijoje, meile nugali tik skambant muzikai ir neištarus nei vieno žodžio.

2000 | 2017-06-07 | 3672

Filmukas Stebuklingas žiedas - kartą vienoje karalystėje gyveno gerasis Vania su motina. Neturėjo jie ko valgyti. Tada vania nutarė parduoti savo kepurę ir motulės vardinėms nupirkti meduolių. Ir jis iškeliavo į turgų. Pardavė vania ir kepurę ir marškinius ir švarką. O nupirko - šunį, katė ir gyvatę. Na o valgyti kaip nėra taip nėra. Kartą Vania gavo stebuklingą žiedą. Kaip toliau sekėsi Vaniai pamatysite šiame animaciniame filme.

2006 | 2017-06-09 | 3633

Aprašymas: Ekranuose atgimsta didinga legenda. Mūsų herojai susiduria su daugybe žmonių ir būtybių, patiria įdomiausius nuotykius ir įvykius, ir iš visų jėgų priešinasi piktom jėgom bei kovoja dėl visų Žemės gyventojų. Jie tiki svajonėmis ir niekada nepasiduoda. Jie gerbia savo draugus ir nebijo priešų, nes jų širdys pačios geriausios ir narsiausios. Jų misija – ištyrinėti istoriją ir parašyti knygą apie pačius įstabiausius įvykius žmonijos istorijoje.

1984 | 2017-06-11 | 4226

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2006 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: Happy Tree Friends (English Funny Tree Friends, and usually not translated) – Flash TV series in the genre of black comedy about the adventures of cute zverushek living in a kind of bucolic place. Series fragmented and its series of thematically unrelated. At the end of each cartoonall or most of the actors dies in agony, but in the new series they reappear alive. Characters embody certain roles, but their specific roles and relationships with each other from series to series are changing.

2030 | 2018-07-24 | 3537

Aprašymas: Istorija rutuliojasi apie Guiną, galingą karžygį su leopardo galva, jis išgelbėja ir pasiima saugoti Palonijos karališkuosius palikuonius dvynius – Lindą ir Lumisą. Dar vienas bendražygis tai jaunas ir ambicingas samdinys Istvanas.

2011 | 2017-06-09 | 3948

Aprašymas: Kino kompanijos „Warner Bros“ istorija apie nemirtinguosius herojus, kuriuos įsimylėjo viso pasaulio vaikai. Pašėlęs katinas ir drąsuolis peliukas leidžiasi kelionėn pas garsųjį Ozo šalies burtininką. Mergaitė, vardu Doroti, globoja ne tik šunelį Toto, bet ir katiną su peliuku. Kai kyla baisi audra, jie visi nubloškiami į paslaptingąją Ozo šalį, kurioje teks įveikti ne vieną kliūtį ir susitikti su visais klasika tapusios knygos personažais.

2030 | 2018-07-24 | 4215

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2010 | 2017-06-09 | 3581

Aprašymas: Džiaugsmingas ir nuoširdus nuotykis burbuliuoja rimtą tikslą – vaikus supažindinti su opiomis gamtosaugos problemomis. Scenaristai nori tik visiems suprantamais, neįkyriais ir žaismingais metodais atkreipti dėmesį į klimato pasikeitimus, vandenynų užterštumą, sparčiai besikeičiantį motulės gamtos veidą. Filmo veiksmas panardins ištisus 50 metų, kai jūrų vėžlys Semis išplauks į gimtąjį krantą po ilgų, nenuspėjamų, spalvingų ir įdomių povandeninių klajonių su penkiais draugais vėžliukais. Nuotaikingus Semio susitikimus su rykliu, anakonda, pingvinais ir aštuonkoju trejus metus piešė patikima Belgijos dailininkų komanda, o už šturvalo stovėjo režisierius Benas Stassenas.

2030 | 2018-07-24 | 3746

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2000 | 2017-06-07 | 3988

Senosios animacijos filmukas Didieji šalciai. Filmukas apie mažą berniuką, kuris užsimanė arkliuko. Jis prašė mamos, tačiau mama atsakė, kad neturi pinigų. Vaikas supyko ant mamos ir išėjo iš namų. O paukšteliai sedėdami ant stogo šnibždėjosi, jog kai žmogus susipyksta su mama ir nenori atsiprašyti, ateina didieji šalčiai... Berniukas vaikštinėjo ir ieškojo naujos mamos, kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme, kuris moko vaikus, kad mama yra viena ir jos niekas nepakeis.

2009 | 2017-06-09 | 3683

Aprašymas: Netolima ateitis – 2024-ieji – atrodo pilka ir niūri. Naftos atsargos pasaulyje išsenka ir po Europą nusidriekia milžiniškas metro tinklas. Filmo herojus Rodžeris dirba metro tuneliuose ir gyvena prasčiokiškuose apartamentuose Stokholme. Vaikinas girdi keistą balsą galvoje. Iš pradžių tai atrodo lyg sąžinės balsas, tačiau vėliau paaiškėja, kad tai Stefano balsas. Stefanas – vienas iš daugelio, kuris valdo „normalius“ žmones, pasitelkęs mikroschemas, implantuotas jiems į smegenis. Prasideda tikra veiksmo raizgalynė, besiaiškinant su minčių ir kūno kontrole susijusį sąmokslą.

1998 | 2017-06-09 | 3613

Donald Duck The Flying Squirrel išleistas 1954 m.

2000 | 2017-06-07 | 3852

Liūtas ir kiškis - filmukas apie miško karalių liūtą, be jokio gailesčio medžiojantį miško žvėris. Išsigandę žvėreliai ieško būdų kaip išvengti liūto nasrų. Staiga kiškiui šauna į galvą puiki mintis. Jis sugalvoja atvylioti liūtą prie šulinio ir taip juo atsikratyti. Liūtas šulinyje pamatęs savo atvaizdą baisiausiai įsiunta, mat pagalvoja, kad jame tūno kitas liūtas. Istorija baigiasi tuom, kad liūtas šoka į šulinį ir nebeišnyra. Miško žvėreliai laimingai sau toliau gyvena. Šis filmukas pamoko, kad negalima savęs laikyti visagaliu ir skriausti silpnesnių už save.

2000 | 2017-06-07 | 3766

Senosios animacijos filmukas „Mergaitė ir dramblys“ suintriguoja prieštaringa situacija – griežtai auklėjama mergaitė nori pamatyti cirko dramblio pasirodymą, tačiau privalo klausyti griežto auklėjimo, dėl kurio veide atsiranda niūrumas ir liūdesys. Deja, dėl to vaikas suserga – nepralinksmina nei gausybė naujų žaislų. Viltis ir džiugesys atsiranda tik tada, kai į namus pakviečiamas tas pats dramblys. Tai žaisminga pasaka vaikams, nepamirštanti pamokyti ir suaugusiųjų.

2030 | 2018-07-24 | 3851

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3699

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1947 | 2018-07-24 | 3961

„Arkliukas kupriukas“ – ilgas filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradedamas jis žvaigždžių skaičiavimu ir arkliu auksiniais karčiais... Berniukas, kuris mokėjo ant jo išsilaikyti, yra apdovanojamas. Šioje pasakoje išvysite ne tik tai, bet ir carą ir dar daug įdomybių... „Arkliukas kupriukas“ – puiki vakaro (nors nebūtinai vakaro) pramoga visai šeimai.