Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4973

Aprašymas: Nindžago: Spinjitzu meistrai (angl. Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu) – amerikiečių ir danų animacinis serialas. Kai Nindžago pasauliui iškyla neregėta grėsmė, yra tik keli garbingi nindzės, kuriais galima pasitikėti. Jie turi surasti slaptus auksinius ginklus, kol šie nepateko į blogio valdovo Garmadano rankas. Nindzės išsiruošia į kelionę, o Garmadano pakalikai – sunkiai suvaldomos kaukolės – jau mina jiems ant kulnų.

2030 | 2018-07-24 | 3544

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1970 | 2017-06-09 | 3736

Mickey's Fire Brigade.

1995 | 2017-06-09 | 4467

Aprašymas: Atlikime asmeninį tyrimą drauge su Viliu Fogu. Keliaukime kartu į patį Žemės centrą, tenai, kur dar nėra žengusi žmogaus koja. Parašykime savąją Žemės kilmės istoriją. Išvysime neregėtų paukščių, žvėrių. O norėdami sužinoti, kur keliauja Vilis Fogas iš tiesų, pažiūrėkite šią nuostabią ir užburiančią istoriją patys, kad paskui papasakotumėte kitiems.

2000 | 2017-06-07 | 3502

„Du karžygiai“ – tai pasaka apie du karžygius, kurie susitinka pusiaukėlėje ir susiremia petyn petin. Tačiau abu labai skuba vykdyti savo žygdarbių, todėl nusprendžia susitikti toje pačioje vietoje kitą kartą, kad galėtų išsiaiškinti. Tai nuostabus pasakojimas apie narsą ir užsispyrimą, pasiaukojimą ir svarbiausia – tikrą meilę. Ši istorija mus moko, jog kartais geriau nusileisti dėl kvailų menkniekių ir verčiau mėgautis tikrąja laime.

2000 | 2017-06-07 | 3750

Šis animacinis filmukas Batukai pasakoja apie išdykusius batukus kurie paslapčia ištipeno iš namų nes buvo labai smalsūs. Mažieji žiūrovai sužinos ką gi veikia batukai naktį.Kur jie išėjo? Kokių draugų jie sutiko? Ar grįš batukai namo ? Filmukas Batukai pamokys kad reikia pasidėti savo batukus į vietą nes jie gali iškeliauti kur tik užsinorėję. Tai nuotaikingas ir smagus filmukas vaikams.

1998 | 2017-06-09 | 3937

Donald Duck Sea scouts išleistas 1939 m.

1995 | 2017-06-11 | 4784

Aprašymas: Istorija apie 14-metę mokinę Sidzuku, kuri vietoj to, kad ruoštųsi artėjantiems egzaminams, mieliau skaito sau įdomias knygas. Eilinį kartą besiklausydama vyresniosios sesers priekaištų, Sidzuku pastebi, jog visas tris iš bibliotekos parsineštas knygas jau buvo pasiėmęs vienas ir tas pats žmogus – Sedzis Amasava. Mergaitė pasiryžta išsiaiškinti, kas gi jis toks.

Širdies šnabždesys - Whisper of the Heart (1995)

2016 | 2017-06-09 | 5488

Aprašymas: Nuolat į bėdas pakliūnantis voveriukas Skretas ir vėl priverda košės. Bandydamas sučiupti savo svajonių gilę, jis netyčia atsiduria kosmoso platybėse, o ten griausmingai rėžiasi į vieną planetų ir ant Žemės pažeria gausybę liepsnojančių meteoritų. Šie sukelia pavojų visiems gyvūnams, todėl siekdami išlikti Menis, Elė, Sidas, Diegas ir kiti patraukia ieškoti saugesnės vietos ir naujų namų. Jų kelionė per naujas ir egzotiškas vietas bus kupina jaudinančių nuotykių, pavojų, meilės paieškų ir įdomių pakeleivių!

2030 | 2018-07-24 | 3353

Aprašymas: Visatos broliai (angl. Space brothers) yra 2012 metų japonų anime serialas. Istorija sukasi apie Muta Nanba, kuriam nusišypso laimė sekti paskui jaunesnįjį brolį Hibito ir tapti astronautu.

2000 | 2017-06-07 | 4459

Laikrodis su gegute – linksma istorija apie laikrodyje gyvenusią gegutę. Vieną dieną gegutė išskrenda į mišką ieškoti sau pagalbininko. Ją bando pakeisti ir varliukas, ir katė, ir šuo, ir liūtas, tačiau niekam nepavyksta. Todėl visi be galo apsidžiaugia kai gegutė pagaliau sugrįžta. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką. Jis padeda vaikams suprasti, kad ne visada yra lengva padaryti tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai paprasta.

1986 | 2017-06-09 | 4394

Aprašymas: Žaibo iškrova pataiko į karinį robotą, pažymėtą penktuoju numeriu. Ir jis atgyja virtęs protingu, mielu ir labai smalsiu padaru. Roboto kūrėjas manė robotą panaudoti karo tikslams. Bet niekas net neįtarė, koks galingas meilės žmonėms ir gėrio užtaisas slypi šiame iš pirmo žvilgsnio kvailame ir beširdžiame geležies gabale. Roboto nuotykiai įrodys, kad kartais dirbtinė būtybė gali būti gerokai padoresnė už jos kūrėjus.

2002 | 2017-06-09 | 3943

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

1973 | 2017-06-09 | 4312

Vieną dieną katinas Leopoldas nusprendė ramiai pažiūrėti televizorių - štai apie ką serija Leopoldo televizorius. Bet šį katino ketinimą du maži neklaužados peliukai sugalvojo sutrukdyti. Oi kiek vargo Leopoldas vis nerasdamas priežasties kodėl gi televizorius, vos įjungtas, staiga sugenda. Tačiau blogis juk negali nugalėti, tad ar neteks šiame pasakojime apie Leopoldo televizorių abimes išdykėliams peštukams gailiai atsiprašyti?

1957 | 2017-06-08 | 4207

Gražus ir mielas animacinis filmas, sukurtas pagal to paties pavadinimo H. K. Anderseno pasaką „Sniego karalienė“. Tai jaudinanti istorija apie drąsios mergaitės Gerdos nuotykius: ji leidžiasi ieškoti savo brolio Kajaus, pagrobto piktosios Sniego Karalienės. Daugybė pavojų ir sunkių išbandymų laukia Gerdos kelyje, tačiau narsi širdis, tikėjimas ir gerumas padės mergaitei nugalėti visas kliūtis.

Sniego karalienė / Снежная королева -  (1957)