Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3915

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1995 | 2017-06-09 | 3656

Aprašymas: Raudonkepuraitė – mergaitė, gyvenanti su mama, nešina lauknešėliu išeina aplankyti senelės, kuri gyvena miške. Ji kelionės metu sutinka vilką, jam viską išplepa, o šis nutaria suėsti Raudonkepuraitę ir jos senelę.

2000 | 2017-06-07 | 4147

„Gudruolė varna“ – įdomus vaikiškas filmukas, prasidedantis dramatiška muzika ir klastingais varnos kėslais. Iš šuns pavogtas kaulas – tik pradžia. Varna netgi pasiūlo katinui apsikeisti vietomis. Mažieji liks nustebinti, kaip paukštis gainioja siūlų kamuolį. O galiausiai viskas baigiasi gaudynėmis. Tai nuotaikinga pasaka su išraiškingais personažais ir veiksmą papildančia muzika.

2008 | 2017-06-09 | 3816

Aprašymas: Po kelių šimtų metų darbo pagal paskirtį ir pareigų vykdymo WALL-E sutinka robotą, vardų EVE, ir netikėtai be šiukšlių rinkimo suranda naują gyvenimo tikslą. EVE supranta, kad WALL-E netyčiomis atrado būdą išgelbėti Žemę ir skuba atgal į kosmosą pranešti apie tai žmonėms, kurie nekantriai laukia žinių, ar jau saugu grįžti namo.

2004 | 2017-06-09 | 3547

Aprašymas: Tarp miesto griuvėsių, vyksta žaidimas, kurį žaisti gali tik vaikai. Slėpynių žaidimas – „Otokoyo“. Pasak legendos, kai tik vaikai pradeda žaisti šį žaidimą, jie vienas po kito pradingsta miesto tamsoje… Istorija prasideda kai jaunas berniukas žengia į Otokoyo pasaulį, ieškodamas savo sesers.

2013 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Džiro, įkvėptas žymaus italų aeronautikos inžinieriaus Caproni, svajoja konstruoti ir skraidyti gražiais lėktuvais. Nuo vaikystės būdamas trumparegiu Džiro negalėjo tapti pilotu ir 1927 prisijungė prie vienos iš pagrindinių Japonų inžinierijos kompanijų Mitsubishi lėktuvų padalinio. Jo talentas greitai būna pastebėtas ir Džiro tampa vienu iš žymiausių lėktuvų projektuotoju pasaulyje. 1923 metų didysis Kanto žemės drebėjimas, Didžioji Depresija, tuberkuliozės epidemija ir Japonijos pasinėrimas į karą paveikė Džiro gyvenimą. Jis užaugo, sutiko ir įsimylėjo Naoko, puoselėjo draugystę su bendramoksliu Hondžio ir neįprastai atnaujindamas lėktuvų konstrukcijas vedė aviacijos pasaulį ateitin.

2004 | 2017-06-09 | 3767

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Thomas Edison ir Alexander Bell.

1998 | 2017-06-09 | 3727

Donald Duck Rugged Bear išleistas 1953 m.

2030 | 2018-07-24 | 5668

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Keturi mieli vėžliukai, įvaldę kovų menus ir pavadinti Renesanso dailininkų vardais, siekia į Niujorką sugrąžinti taiką ir teisingumą.

1982 | 2017-05-31 | 4326

«Знахарь» (польск. Znachor) — фильм польского режиссёра Ежи Гоффмана, премьера которого состоялась 12 апреля 1982 года. Экранизация одноимённого романа 1937 года польского писателя Тадеуша Доленги-Мостовича. Ремейк польского фильма «Знахарь» 1937 года.

Это история начинается с того, что от одного профессора докторских наук, талантливого Врача с большой буквы, который был полностью погружен своей работой и всецело ей отдавался, уходит жена, забрав с собой любимую дочурку и написав лишь короткую записку на прощанье. В этот миг вся жизнь этого несчастного человека рушится в одночасье. Получается так, что его ограбили, избили, в результате он потерял память. Теперь он больше не профессор, он обычный бродяга, каких много. Странствия приводят его к одному мельнику, который приютил его и дал ему работу. 

Žiniuonis / Znachor / Знахарь -  (1982)

1949 | 2017-11-07 | 4180

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis „netikras“. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2009 | 2017-06-09 | 4930

Aprašymas: Kalėdos – stebuklų metas. Vienas didelis diedas kalėdų išvakarėse išdalina visiems vaikučiams ir ne tik didžiulį maišą dovaną. Sudėtinga tai padaryti vienam žmogui, todėl jis turi pagalbininkų. Labai daug pagalbininkų. Jie žinomi, kaip slaptoji kalėdų senelio tarnybą. Šis filmukas apie kelis šios tarnybos narius, kurie įsivelia į nuostabų nuotykį, kurio metu atgimsta asmeninės vertybės.

2008 | 2017-06-09 | 3659

2013 | 2017-06-09 | 4841

Aprašymas: Barbė su seserimis keliauja į Šveicarijos Alpes, kur jų laukia nuostabios vasaros atostogos. Mergaitės nekantrauja pradėti jodinėjimo pamokas, o galbūt net išsirinkti žirgą, kurį galėtų parsivežti į Malibu. Tačiau ne viskas sekasi taip, kaip svajota, – jodinėjimui reikia kantrybės ir atsidavimo, be to, teta mergaitėms praneša, kad gali tekti parduoti jojimo akademiją. Ar pavyks sesėms išsaugoti žirgus ir mokyklą? Kalnuose Barbė ras nuostabaus grožio magišką ristūną, kuris gali būti jų raktas į sėkmę!

2000 | 2017-06-09 | 3648

Filmuke vaikams „Smurfai“ vyksta nuostabūs kūrybiniai nuotykiai, kuriami šedevrai. Tačiau ne visi menininkai gali susikaupti, jie vieni kitiems trukdo. Tėtė nusprendžia, kad viskam savas laikas ir paskirsto visiems laiką. Tačiau menininkai labai jautrūs. Dailininkas nupiešia nuostabų Smurfytės paveikslą šedevrą. Filme „Smurfai“ vaikai su tėveliais pamatys kaip įsižeidę poetas ir dailininkas pabėga iš miestelio. Kyla pavojus ir visi smurfai keliauja ieškoti pradingėlių. Ar jie suspės ir nepakliūs į audrą ir ar nesugaus smurfų piktasis žinys Gargamelis, vaikučiai išvys filmuke „Smurfai“.

2030 | 2018-07-24 | 3280

Aprašymas: Pasakojimas apie 25 metų prekeivį Craft Lawrence, keliaujantį per miestus bei perpardavinėjanti įvairias prekes. Veiksmas vyksta panašioje viduramžių Europai aplinkoje. Po apsilankymo eiliniame miestelyje jis randa savo vežime to miestelio deivę – vilkę Horo penkiolikmetės merginos pavidalu. Per amžius žmonės pradėjo mažiau tikėti įvairiomis pagoniškomis dievybėmis, prie ko prisidėjo ir bažnyčios įtaka. Miestelio žmonės tapo savarankiškesni ir mažiau priklausomi nuo šios gero derliaus deivės nuotaikos. Tai supratusi Horo ir išsiruošia į savo gimtinę – šiaurines vilkų dievybių žemes. Čia ir pasitaiko Lawrence‘as. Mainais į išmintingos deivės pagalba prekybos reikalais, Lawrence nutaria padėti jai pasiekti savo kelionės tikslą.

2015 | 2017-06-09 | 4118

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.