Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4256

Filmukas Jauniausiasis lietutis. Jauniausias lietutis – šiltų jausmų kupinas filmukas apie lietučius. Griaustinio sūnūs, lietučiai, išnešiodavo vandenis į įvairias žemės vietas. Tik jauniausiam sūnui – jauniausiam lietučiui – nė karto nebuvo patikėta nei vieno debesėlio. Tačiau jis turėjo laistytuvą, su kuriuo laistė žemę. Jo dėka žaliavo miškai ir pievos, žydėjo gėlės. Lietutis buvo labai laimingas, nes visada troško padaryti ką nors gero. Pažiūrėkite šį mielą ir nuotaikingą filmuką apie jauniausią lietutį ir jo išsipildžiusį norą skleisti gerumą.

2011 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Viljamo Šekspyro pjesės interpretacija, kurioje pasakojama gnomų iš priešiškai nusiteikusių šeimų meilės istorija.

1998 | 2017-06-09 | 3622

Donald Duck Wet paint išleistas 1946 m.

2022 | 2017-06-09 | 3938

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2022 | 2017-06-09 | 3701

Maša ir lokys seriale matysite kaip smagu lokiui žaisti šaškėmis. Tačiau šioje serijoje Maša ir košė, mergaitė turi kur kas įdomesnių sumanymų kaip jie gali pažaisti. Bet juk alkanai žasti visai neįdomu, tad reikia išsivirti košės. Ir atsitik šitaip, kad koše Maša ne tik pasisotins pati, tačiau pamaitins miško gyventojus, ir jos dar liks. Kaip iš vieno puodo visi pavalgys, vaikai sužinos filmuke Maša ir košė.

2000 | 2017-06-07 | 3759

Tai pasaka išmokysianti, jog norint sportuoti ar tiesiog būti sveikam, reikia sugebėti anksti keltis ir mankštintis. Išvysite kovą tarp žadintuvo ir pagalvių ir suprasite kodėl pagalvės visada turi pralaimėti. Vaikai supras, kad norint tepti geriausiu sportininkų, nėra geresnio laiko už rytą, tam kad galėtų mankštintis. Tai senoji animacija įkvėpsianti motyvacijos.

1976 | 2017-06-11 | 4320

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

1960 | 2017-06-07 | 3938

Auksinė plunksnelė – graži ir be galo įdomi pasaka apie išpuikusią princesę. Kartą į karalystę, kurioje gyveno princesė, užklydo alkana senelė ir paprašė ją pamaitinti. Karalius neatsisakė, tačiau princesė sumanė papokštauti ir senelei į sriubą prikratė druskos ir pipirų. Nuolankioji senelė apsimetė, kad valgis jai patiko ir atsilygindama princesei už vakarienę, ji išpildė princesės norą ir pavertė ją auksine plunksnele. Tačiau už savo išdaigas princesė turėjo brangiai sumokėti. Ši pasaka prikausto prie ekranų ir pamoko, kad už patyčias likimas anksčiau ar vėliau nubaudžia, o už gerą širdį – apdovanoja.

2005 | 2017-06-09 | 3822

Aprašymas: Vieną gražią dieną girioje staiga pradėjo dėtis keisti dalykai. Iš kur tie bauginantys garsai? Kodėl nei iš šio, nei iš to pradeda šlamėti medžiai? Kas bruzda ten, tankynėje? Baisoka? Taip! Paslaptinga? Be abejo. Štai kodėl visus Šimtamylės girios senbūvius staiga apima tiesiog nenugalimas smalsumas ir noras kuo greičiau išsiaiškinti kas gi tas paslaptingasis ramybės drumstėjas.Kas geriau gali atsakyti į visus keistus klausimus, jei ne išmintingasis Triušis? Pas jį ir išsiruošia Mikė Pūkuotukas su savo geriausiais draugais ir bendražygiais: Knysliuku, Tigru ir kengūriuku Rū. Be abejo, Triušis žino atsakymą: „Tik vienintelis padaras gali kelti tokius keistus garsus. Tai – Ramblys!”.

2003 | 2017-06-09 | 4136

Aprašymas: Cidas, viduramžių karų draskomos Ispanijos herojus, yra labiausiai legendomis apipintas ispanų didvyris. Jo žygdarbiai aprašyti šimtuose knygų ir jau ne kartą ekranizuoti filmuose. Legenda pasakoja, kad Kastilijos riteris Rodrigo Diaz de Vivar, kurį arabai dėl jo narsumo praminė Cidu, galėjo nugalėti mūšį ir po savo mirties. Jo bendradžygiai jį tvirtai pririšo prie mylimo arklio Babieca ir paleido armijos priešakyje. Narsusis Cidas savo priešams arabams kėlė tokią baimę, kad vos jį pamatę, nors ir pririštą prie arklio, jie visi išsilakstė ir pralaimėjo mūšį. Tai tiesa ar tik graži legenda? Mes niekada to nesužinosime, bet pamatyti nuostabų animacinį filmą apie narsųjį ispanų riterį yra tiesiog būtina.

2000 | 2017-06-07 | 4129

Animaciniame filmuke „Timoškino eglutė“ berniukas Timoškinas su savo šuneliu ruošiasi Naujiesiems metams – miške nusikirto eglutę, gražiai ją puošia. Tik nutinka bėda šunelis nešdamas žaisliuką šeimininkui netyčia jį sudaužo, Timoškinas supykta ir išveja draugą į speiguotą naktį. Mažasis keturkojis norėdamas išpirkti kaltę išbėga į mišką ir pasiklysta. Timoškinas supranta buvęs neteisus, tačiau ar ne per vėlu? Laimei, tai Naujųjų metų naktis, kada vyksta stebuklai. Senosios animacijos filmuke „Timoškino eglutė“ vaikams primename, jog draugai svarbesnis už bet kokius eglutės papuošalus.

2000 | 2017-06-07 | 3800

Filmukas Kaip šuniukas mokėsi plaukti. Gyveno pievoje mažas šuniukas. Jis žaidė bėgiodamas su peteliške ir atbėgo prie vandens. Tačiau šuniukas nemokėjo plaukti. Gulbinas bandė šuniuką išmokyti plaukti, bet sužinojęs kad letenos be plėvelių, pasakė jog nepavyks. Vėliau šuniukas prašė vėžio, lydekos, bet vis kažko trūko, visi aiškino kad jis nesiimtu to kas jam nedera. Bet galu gale šuniukas įšoko į vandenį, pats išmoko plaukti ir tapo laimingas :)

2014 | 2017-06-09 | 3756

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

2030 | 2018-07-24 | 3591

Aprašymas: Bidamanų turnyras (angl. B-Daman Crossfire) – berniukas Rikis atranda ypatingą žaidimą. Šio žaidimo figūrėlėse yra įkalinti mistiniai gyvūnai. Mažylis netrukus sužino, kad jo turimas žaislas – ypatingų galių turintis Mėlynasis Drakonas. Rikio draugas Samuru turi Baltąjį Drakoną. Kas žaidime įkalino šias mistines būtybes? Ieškodami atsakymų vaikai dar labiau įsitraukia į paslaptingą žaidimą, kuriame jų lauks daugybė nuotykių ir netikėtų išbandymų.

2022 | 2017-06-09 | 4048

Filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Kai visi namuose“ lokio atskris aplankyti jo užaugintas mažasis pingviniukas. Tik atskridęs paukštelis mieliau laiką leis su Maša negu su lokiu. Lokys jausis labai įskaudintas, bet geraširdė mažylė sugalvos, ką daryti, kad jos draugas ir vėl jaustųsi reikalingas. Serijoje „Kai visi namuose“ vaikai pamatys, kokių smagių žaidinimų herojams prigalvos nenuorama Maša.

2030 | 2018-07-24 | 5894

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

1970 | 2017-06-07 | 4266

Senosios animacijos filmukas Dėdė miša. Puikus pamokantis filmukas apie dėdę Mišą - lokį, kuris gyvena miške su kitais žvėrimis. Dėdė Miša labai simpatiškas ir savimi pasitikintis lokys. Dabar vasara todėl jis kaip ir visi žvėrys, ruošiasi atsargas žiemai. Miša eidamas sutinka ežį, su kuriuo grybauja. Tačiau metęs grybus nueina riešutauti nes juk jam reikia riešutų žiemai. Vėliau Miša išsirauna visa lazdyną ir nešasi laimingas. Sutinka Rainį kuris eina žvejoti - o kaipgi - Mišai irgi reikia žuvies žiemai ir draugai metę riešutus patraukia prie upės. Tačiau dėdei Mišai niekas nekimba. Galiausiai metė jis tą žvejybą ir nuėjo su lape vogti vištų. Tačiau ir čia Mišai ištiko nelaimė - jį užpuolė apsauginiai šunys ir vos kailį nenulupo :) Dėjuodamas Miša sutiko Peliuką kuris jį išmintingai pamokė, jog jei pradėjai vieną darbą - reikia jį pabaigti.