Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3747

Aprašymas: Keletą savaičių iki didelės aviacijos šventės jaunasis naikintuvas SU-27 vardu Karžygys, įstoja į lėktuvų-korifėjų mokyklą, kur ruošiasi varžyboms. Bet, sutikęs ir iki ausų įsimylėjęs nuostabiąją Perkūniją, Karžygys apleidžia pamokas, nė neįtardamas, kad ji – piktojo naikintuvo vardu Griaustinis pagalbininkė, kuris siekia susidoroti su Karžygiu… Ar pavyks Karžygiui užkariauti Perkūnijos širdį? Ar suspės sujaukti klastingus Griaustinio planus? Ir svarbiausia – kas taps aviacijos šventės nugalėtoju?

1998 | 2017-06-09 | 3759

Donald Duck Sky trooper išleistas 1942 m.

2010 | 2017-06-09 | 4138

Aprašymas: Galingoje vikingų gentyje auga berniukas, vardu Žagsulys. Berniukas turi savo požiūrį į pasaulį, kuris nesutampa su vyraujančiu šioje žiaurių, didvyriškų slibinų medžiotojų ir žudikų gentyje. Jei Žagsulys būtų eilinis vaikis, niekas pernelyg nesisielotų – laikytų nevykėliu ir tiek. Tačiau jis – vikingų genties vadų vaikas, kuriam numatyta didi ir šlovinga ateitis. Trumpai tariant, Žagsulys išsiunčiamas į žygį, kurio metu turi sumedžioti savo pirmąjį slibiną ir taip parodyti, kad yra pasirengęs tapti pilnaverte genties dalimi ir tinkamu savo tėvo įpėdiniu. Įdomumai prasideda, kuomet berniukas, pagaliau suradęs slibinų gyvenvietę, savo užduočiai atlikti išsirenka patį silpniausią slibiną, kuris netgi neturi dantų (ir yra vadinamas Bedančiu).

1973 | 2017-06-09 | 3872

Ši serija Katino Leopoldo lobis prasideda dviejų peliukų provokacijomis bei įžeidinėjimais katinui Leopoldui. Neapsikentęs gerasis katinas sumano gražiai ir smagiai papokštauti. Jis išsiunčia peliūkščiams laišką su lobio žemėlapiu. Peliukai, žinoma, nekantrauja tą lobį iškasti ir nedelsiant pradeda jo ieškoti.. Tačiau kokią pamoką jie gaus? Visa tai - filme Katino Leopoldo lobis.

1988 | 2017-06-09 | 4748

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

2000 | 2017-06-07 | 4188

„Šarman šarman“ – tai neįprasta pasaka apie krokodiliuką vegetarą. Jis paprašo savo dėdės nuplukdyti vėžlę į kitą krantą. O didžiajam krokodilui rūpi tik jo pikti kėslai – pasotinti skrandį. Bet mažasis krokodiliukas ne iš kelmo spirtas. Jis sugalvoja, kaip plėšrūno pilve atsidūrusią vėžlę išgelbėti. O kartu ir tampa drąsesnis.

1964 | 2017-06-08 | 4288

Filmukas Coliukė. Kartą gyveno moteriškė, ji neturėjo vaikų, todėl ji nuėjo pas žynę. Ta žynė davė moteriškei miežio grūdą ir liepė jį pasodinti. Moteriškė nieko nelaukusi pasodino grūdą ir staiga išdygo didžiulė gėlė, o jos žiede - maža nuostabiai graži mergaitė vardu Coliukė. Labai šiltas ir gražus filmukas vaikams apie Coliukę ir apie meilę.

2000 | 2017-06-07 | 3789

Katės namai - filmukas apie turtuolę katę, gyvenančią didžiuliame name. Pasipūtusi katė į svečius priima tik turtingus draugus ir išdidžiai aprodinėja jiems prabanga spindinčius savo namus. Turtuoliai puotauja ir linksminasi, o tuo tarpu lauke alkstantys kačiukai meldžia katės pagalbos. Deja, turtingai katei ir jos kiemsargiui našlaičiai kačiukai nė motais. Jie šiurkščiai išveja kačiukus ir linksminasi toliau. Bet štai vieną dieną prabangiuosiuose katės namuose kyla gaisras, kuris paverčia namą pelenais. Liūdniausia, kad katės ir jos kiemsargio nesutinka priglausti nė vienas draugas. Jų pagaili tik lūšnelėje gyvenantys kačiukai - tie patys, kurie kadaise meldė katės pagalbos ir buvo išvaryti. Pažiūrėkite šią pamokančią istoriją. Filmukas atskleidžia vargšų kačiukų taurumą ir pamoko, kad niekada negalima žeminti ir skriausti tų, kurie yra mažiau turtingi, vargšai ar našlaičiai.

2000 | 2017-06-07 | 3510

Nargis. Kašmiro daina motyvais. Nerūstus valdovas, sumanęs nubausti priešus, pulkus kovon išjudino. O Saulės Dievas Surya linksmai paskleidęs šviesą - pavasarį pabudino. Tai pasakojimas apie karalaitę Nargis ir jaunikaitį, kuris manė praradęs savo mylimąją, tačiau Saulės dievas jam pasakė, kad meilės ir gyvybės žiedas - neturi pabaigos. Filmukas vaikams apie nenugalimą meilę.

2016 | 2017-06-09 | 4028

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.

2030 | 2018-07-24 | 4411

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1985 | 2017-06-11 | 4925

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)

1998 | 2017-06-09 | 3818

Donald Duck Donald in Mathmagic Land išleistas 1959 m.

2014 | 2017-06-09 | 3908

Aprašymas: Mieli, linksmi ir niekada nenuobodžiaujantys Troliai Mumiai kviečia prisijungti prie didžiausios savo kelionės. Mumiai ne tik plaukia atostogauti į Rivjerą, jų nuotykiai pirmą kartą ir kino ekranuose. Atšlepsėjus atostogų metui Mumiai nusprendžia apsilankyti prabanga tviskančioje ir įvairiausiais malonumais viliojančioje žydrojoje pakrantėje. Kelionėje išgyvenę pavojingą audrą ir net patekę į negyvenamą salą, nuotykių ieškotojai pagaliau pasiekia savo tikslą. Atrodytų, laikas pailsėti, bet saugiame savo namelyje įpratę gyventi Troliai Mumiai susiduria su keisčiausiomis kurorto taisyklėmis ir patiria aibę linksmų nesusipratimų. Juk Mumiai nė nenutuokia, kad vonia tai ne baseinas, o už viešbutį bei drabužius reikia mokėti. Ir žinoma, jie tikrai nemoka tinkamai valgyti visų tų keistų prancūziškų patiekalų. Trolių Mumių nuotykiuose jie turės progos atpažinti ne vieną linksmą situaciją iš mūsų kasdienybės.

1995 | 2017-06-09 | 3996

Aprašymas: Tilė – maža, žavi raudonplaukė mergaitė.Ji protinga ir nuovoki, turi puikų humoro jausmą ir kaip visi maži vaikai – baisiai smalsi. Tilė leidžiasi į kvapą gniaužiančius nuotykius. Jai kompaniją palaiko drakoniukas Germanas, nepaliaujamas linksmuolis ir nepataisomas optimistas.

1994 | 2017-06-09 | 4462

Aprašymas: Turtingiausias pasaulio vaikas turtuolis Ričis neišvengiamai tampa nusikaltėlių taikiniu ir įstatymų laužytojų žiauraus plano dalimi. Macauliui Culkinui, turtuolio Ričio vaidmens atlikėjui, vėl teks susidurti su sukčiais. Jis ir vėl vienas, kaip kad buvo “Vienas namuose”.